12tilføjet af

Fortæl mig om din hunderace

Hvilken hunderace har du ???
Hvorfor valgte du denne race ???
Fordele og ulemper ved racen... ???
Hvilken race ville du ALDRIG have indenfor dørene ???
Glæder mig til at høre fra jer allesammen.
tilføjet af

Hul i hækken...

...Min "dræberhund" er et mysterie, for jeg aner ikke hvad der er i ham...
Border-Collie, Labrador, Shcæfer, Hønsehund, Boxer og Doberman, er nogen af de bud jeg har fået gennem tiden.
Han ligner (og har størrelsen) som en sort Lab. med tigerstribede ben og ditto maske....
Og kors, hvor er han lækker! :o)
Hunde jeg får knopper af: Chihuahua, Papillion, Mexikansk Hårløs, Dværgpincher, og lign. "rotter"...
Jeg er til store hunde ;o)
Skulle jeg en dag vælge at anskaffe mig en racehund, ville det være en Rhodesian Ridgeback eller Boxer.
tilføjet af

rottweiler forever

jeg har en helt fantastisk rottweiler.Du har følgende fordele ved en rottweiler : Selvsikker,fantastisk loyal,karakterstærk og sidst men ikke mindst en god og børnevenlig familiehund.
tilføjet af

NEWFOUNDLÆNDER

Hej
Har tidligere haft bla. schæfer.. men den sidste måtte desværre aflives da den pga indavl var totalt tosset i hovedet.. drønede rundt efter sin egen hale konstant!
Så "kom vi til" at købe en hvid / sort newfoundlænder.. og siden er det blevet til en sort tæve også..
Vores to dejlige bamser: Arita og Balto er bare så dejlige!!.. Vil aldrig have endre racer!!
Hilsen Ulla
tilføjet af

Golden Retriver med DAMP

Ja jeg har en Golden Retriver alene af den grund at dette skulle være en stille og rolig familiehund.... min har dog DAMP... men det er en dejlig hund alligevel
tilføjet af

En blanding selvfølgelig !

Jeg er også en kæmpestor hundeelsker og har altid haft hund!
Jeg har hver gang valgt en blanding. De to sidste hunde, jeg har haft er blanding af Rottweiler/Labrador. De har begge været utroligt smukke, unikke, intelligente og harmoniske og jeg ville personligt ALDRIG vælge en raceren hund, da der efter min erfaring (og den er stor) alt for ofte forekommer genfejl, indavl o.s.v. De har for mange skader de renracede og en blanding er meget mere robust og charmerende efter min mening.
tilføjet af

Rottweiler

Hvilken hunderace har du ???
/Jeg har en rottweiler.
Hvorfor valgte du denne race ???
/Fordi jeg kan li deres temperament og det er nogen dejlige hunde.
Fordele og ulemper ved racen... ???
/Fordelene er som sagt deres temperament. Og ulemperne er helt klar at de fiser meget og det lugter virkeligt grimt.
Hvilken race ville du ALDRIG have indenfor dørene ???
/Ved det ikke. Der er vel en charme ved hver en hunderace.?

Qen.
tilføjet af

Gadekryds

Min hund er en dejlig blanding mellem: Flat-coated Retriever, Collie and Tysk Ruhåret Hønsehund. Han er større en end Flat-coated Retriever. Vi købte ham ude på Tingskov Dyreinternat en måned efter vores gamle hund døde. Min mor ville ikke have hvalp igen. Han ligner allermest en Flat-coated, er mere robust - og flottere.🙂Lang sort pels, med hængeøre. Vi ville bare have en der mindede lidt om vores gamle hund.
tilføjet af

helt enig

Jeg har også altid haft blandingshunde... dog døde den sidste for mange år siden desværre af kræft. Men ellers var den aldrig syg. Den nuværende er også meget robust og har kun fejlet det med nyrene. Dog kunne jeg godt tænke mig en Siberian Husky engang. Men du har ret i, at racerene hunde er mere udsatte for sygdomme, genfejl og handicap. De har mere tendens til at få... (nu kan jeg ikke huske hvad det hedder). Men det er i bagbenene... ikke gigt, men det andet. Og jo, de får også hurtigere gigt. Min bror har en Parson Jack Russel Terrier, og der er ikke det den ikke har fejlet. Plus den er allergiker, har haft hoftedysplasi (tror jeg nok det hedder), osv. De har godt nok brugt mange penge på den hund. Den er sød og har det godt nu.
tilføjet af

Vores hund

...er en blanding af collie og labrador. En dejlig lærenem hund, der elsker at bruge hovedet og snuden. Lærer en ny komando/opgave på 2-3 forsøg og er superbørnevenlig.
Han var "problemhund" da vi overtog han, men det er fortid nu:-)
Han er min 2. hund. Den første var en blandig af Collie, Rotweiler, Dobberman, Grand danioar, Schäfer og Mynde.Vi havde dog altid hund i mit barndomshjem og jeg går efter collieblandinger, fordi de har et skønt sind og en god udstråling og går gennem ild og vand for deres ejer. Årsagen til at jeg vælger blandinger er, at Collien er noget indavlet og har et skrøbeligt skelet
Jeg ville aldrig anskaffe en hund på under 30 kg uanset racen. Kan godt lide, at det er mig, der vælter, hvis jeg render ind i den *gg*
Hilsen Molly
tilføjet af

Weimaraner - Dejlig hund!

Hej alle hundeejere.
Jeg har en dejlig 6 maaneder gammel weimaraner, hun er meget hyber, men dejlig. Jeg valgte denne hund fordi jeg bor i USA, og den mindede mig om min gamle hund jeg havde, da jeg boede i DK. Jeg ville aldrig vaelge en pit bull, jeg ville aldrig bringe saadan en hund ind i mit hjem.
tilføjet af

Andrig andre hunde end

schæfere til mig, tak! Jeg er også helt vilkd med rottweileren og dobermann, men der nu noget så dejligt over en schæferhund! En dejlig langhåret tysk schæferhan er jeg den heldige ejer af.. Jeg valgte denne race fordi de har de hele, de er kloge, smukke, gode vagthunde, ikke agressive osv! Selvfølgelig kræver de også en del til gengæld men det har jeg intet imod ;-)
Ja.. det var lige et lidt forsinket svar.. hehe
tilføjet af

blanding

Labrador og fox terrie. En sjov blanding MEEEEEEEN han er bare så sød ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.