7tilføjet af

…forresten…

…hvis I ellers kan få øje på det mellem alle helaftensreportagerne om amerikanske soldater, der skyder sårede irakiske oprørere - eller “omfattende krigsforbrydelser” i Falluja, så blev den engelsk-irske-irakiske kvindelige nødhjælpsarbejder, som brugte 30 år af sit liv på at hjælpe nødstedte irakiske børn i Irak, naturligvis omsider henrettet af sine islamistiske gidseltagere. Men det taler vi helst ikke om, vel?
DR-nyhederne har dog overraskende en pænt omfattende omtale i dag.
Samt en oversigt over kendte dræbte gidsler indtil videre:
Fabrizio Quattrocchi-Italien-apr-14
Nick Berg-USA-maj-11
Hussein Ali Alyan-Libanon-jun-12
Kim Sun-il-Syd Korea-jun-22
Keith Matthew Maupin- USA - jun-28
Georgi Lazov- Bulgarien -jul-13
Ivailo Kepov- Bulgarien - jul-22
Raja Azad Khan- Pakistan - jul-28
Sajjad Naeem- Pakistan - jul-28
Murat Yuce- Tyrkiet - aug-02
Osman Alisan- Tyrkiet - aug-05
Mohammed Mutawalli- Egypten- aug-10
Enzo Baldoni- Italien - aug-26
12 Ukendte gidsler- Nepal- aug-31
Nasser Juma - Egypten- sep-05
Durmus Kumdereli - Tyrkiet- sep-13
Eugene Armstrong - USA -sep-20
Akar Besir - Tyrkiet - Sep 21
Jack Hensley- USA -sep-21
Iyad Anwar Wali- Italien-Irak- okt-02
Yilmaz Dabca - Tyrkiet- okt-02
Kenneth Bigley - England -okt-07
Uidentificeret gidsel - Tyrkiet- okt-11
Ramazan Elbu - Tyrkiet - okt-14
Dalibor Lazarevski - Makedonien - okt-18
Dragan Markovic - Makedonien -okt-18
Zoran Naskovski - Makedonien - okt-18
Shosei Koda - Japan - okt-30
Uidentificeredt gidsel - Syrien - nov-02
Læs også lige - for ligevægtens og proportionernes skyld, World News, November 15, 2004 :
Mujahidin terrorised Fallujah, residents say. By Times Online and AFP in Fallujah. Mutilated bodies dumped on Fallujah’s bombed out streets today painted a harrowing picture of eight months of rebel rule.
Forleden blev det også lige netop nævnt i TV-avisen på enten DR eller TV2, at man havde fundet “torsoen af en blond, europæisk kvinde” i Falluja. Hoved, arme og ben var skåret af. Så ka’ vi jo lær’ det, ka’ vi!
Usmageligt, bevares. Men virkelighed. Skulle lige med for proportionernes skyld. Husk proportionerne!
tilføjet af

se drabene her

WWW.OGRISH.COM
tilføjet af

Du argumenter for boldhævn.

Jeg kan ikke se, at arabiske ekstremisters mord og overgreb på nogen måde kan retfærdig gøre regulere amerikanske soldaters mord og overgreb. Der er klart i strid med Geneverkonventionen
Med mindre, at du vil argumentere for vilkårlig boldhævn og er ligeglad med demokrati og menneskerettigheder.
tilføjet af

Straffespark

BOLDHÆVN hvad er det. Boldhævn???.
tilføjet af

BLODHÆVN !!!

Af en menneskelig stavekontrol, så mangler du sgu lidt abstraktionsevne.
tilføjet af

Hehe... Sorry....

Jeg synes nu altså også at det så lidt sjovt ud, og tankerne begyndte at flyve :-)
tilføjet af

advarsel

Du glemte at skrive at disse optagelser på www.orgrish.com IKKE ER FOR SARTE SJÆLE, det er meget voldsomt.Jeg ville godt ønske at Dansk TV brugte ligeså meget tid på disse mord som man bruger på en enkelt Amerikansk soldat. Jeg er også ret sikker på at dit og mit indlæg bliver slettet meget snart.
tilføjet af

Det er årsagen til

at vesten altid vil tabe til fanatiske oprørere i bl.a. mellemøsten.
Vi er bundet af konventioner, opinionsdannende nyhedesmedier, oplysthed og civilisation.
De er derimod kun bundet af deres tro på deres egen sag og ingen moralske skrubler. Alle midler er tilladte for at nå målet.
Krig er beskidt og i krig gøres der ting som ingen er glade for, specielt ikke bagefter. Ikke dermed sagt at det skal være iorden at skyde ubevæbnede sårede mennesker. Slet ikke, men hvem ved? Måske skød denne ubevæbnede iraker den amerikanske soldats ven 5 minutter inden han blev såret og smed sit eget våben? Måske havde han umiddelbart før smidt en håndgranat mod dem som ikke gik af og derfor var han ubevæbnet i gerningsøjeblikket? Hvem ved hvad der foregår i en væbnet konflikt under ildafgivelse?
Soldater skal overholde regler og konventioner, men de er også almindelige menensker der er sendt ud for at udføre et beskidt job for andre! Hver evig eneste dag er de selv vidner til grusomheder begået af modparten, men dem hører man ikke så meget om.
Var amerikaneren såret og var han faldet i hænderne på disse oprørere så havde de ikke tøvet med at henrette ham og gerne for åben skærm, altimens de hånede ham.
Så kære medborgere, vågn dog op og se realiteterne i øjnene. Se tingene fra begge sider og ikke kun fra en eller anden journalist der lever af at få sit eget navn slået fast i medierne, så hans arbejde er sikret fremover. Soldaten er også blot et menneske der skal arbejde under ekstremt pres i månedsvis. Ved du hvad han lige har været igennem inden han skyder? Kender du forholdende? Kunne du selv have handlet anderledes, hånden på hjertet. Kunne du selv være kommet i samme situation? en soldat skal besidde selvkontrol, ja, men han er intet overmenneske. Regler skal overholdes og strafbare handlinger skal stoppes øjeblikkeligt og tilstræbes ikke at genopstå, men stop lige op og tænk dig om inden du kaster dig over ting som du ingen forstand har på! (skriver i ental, men det gælder alle fordømmende mennesker på debatsiderne og ikke dermed nogen konkret person).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.