3tilføjet af

Forbyd religiøse sekter

Den religiøse sekt Faderhuset har gjort, at rigtig mange er blevet indlagt til psykiatrisk behandling.
Vi bør forbyde religiøse sekter! Der bør være regler for, hvad man må som religiøs missionær eller forkynder.
tilføjet af

ja, og forbyd folkekirken,

med alle de falske præster og tyve, i øjeblikket kører de et sponsorat, hvor vi kan købe en ged, jeg skrev til dem, hvorfor købe en ged, hvis han er gift med en so, og svaret var, at vi slet ikke har noget at gøre med folkekirken, vi er en privat orginasation.
i norge er 11000 mennesker blevet misbrugt af diverse sekter, og kirker, her i landet er kirkene heldigvis tomme, præsterne burde belønnes for hver solgt billet, og ikke bo i luksus, hvor de hvert år modtager 50.000 kr. til vedligeholdelse af deres bolig, præsterne er de største snyltere, tidligere havde også ludere uden for kirken, som måtte betale til præstegældet.
i gamle dage blev kirken brugt til at skræmme folk med, man havde kirke tvang, alle arbejdede mere end 58 timer om ugen, og den gravide ugifte pige, blev peget ud af præsten, gør ikke som denne hore, hun har ladet sig besvangre af sine kødelige lyster, præsten vidste godt hun var tjenestepige, og at det var herremanden der havde lokket hende, så hun blev sendt til en ilegal abort mutter, og fik begravet fostret uden for kirkemuren, eller i møddingen,,,,,den der glemmer fortiden er dømt til at gentage den, lær af historien.
vores præst en vis barfoed, skreg over forsamlingen, se den skøge, og alle vendte sig om, heldigvis kan jeg pisse på hans grav i Virring, det svin.
bispen i århus misbrugte sin embedsbolig, og lod datteren bo der gratis, og en kvindelig præst stjal altervin, hvis du vil se en hedning, så besøg din præst, de burde selv grave gravene, og holde kirkegårdene, men det er de for fine til, de har jo studeret moral i satans forgård.
i gamle dage var katolske præster også gifte, men de samlede formuer til sig selv, så derfor fik Luther det forbudt, idag voldtager de de små kordrenge, og de har slet ingen anelse om, at det er forbudt, for de er jo Gud's tjenere, så de kan gøre som de vil.
jeg kender en pige, som blev voldtaget af en katolsk præst, ikke her i landet, men hun bor her nu, hun var ansat til at vaske hans tøj, lave mad og gøre rent, hun blev gravid, og smidt ud af kirken, hvorefter hun måtte føde på et hospital, hvor familien selv måtte betale for medicin og mad, hun havde så mange smerter ved fødslen, og tabte meget blod, i hendes hjemland har en enlig mor ikke andre muligheder end at prostituere sig, som enlig mor kan man ikke engang få en bolig, så hun måtte leve på gaden, heldigvis mødte hun en mand som giftede sig med hende, og hun lever nu et lykkeligt liv, med hendes søn, og senere en datter.
al religion, har kun et formål, skræm ofrene, og find alle deres svage punkter, så man kan misbruge dem både psykisk og fysisk, desværre går det mest ud over kvinder.
se de amerikanske frikirker, som skovler miliarder ind på naive og dumme personer, eller se et gospelshow, med alle de hjernedøde sorte.
tilføjet af

Forbyd islam og spær de autonome inde

Man kunne starte med at få dømt de autonoe kriminelle der befinder sig ulovligt i andres ejendeomme.
tilføjet af

Ja, forbyd...

..alle andre mennesker i at have en mening der står i modsætning til din egen.
Nej tak til stalinisme.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.