8tilføjet af

Forbandede cykelryttere i trafikken.

😃🙁Gu'v hvornår disse cykelryttere lære at bruge cykelstierne.Hvorfor f....skal de altid køre ude på vejen,når der findes disse cykelstier😕De er til fare for sig selv og bilisterne.Forstår godt der skar uheld i trafikken med dem,altså cykelrytterne.
De kører som om de ejer hele vejen,tager ikke hensyn til bilisterne.Gid fanden havde de ryttere
tilføjet af

wannabes igen igen oder was?

Cykelryttere er et specielt folkefærd - 99% af dem kan ikke vinde noget der ville udløse selv den mindste artikel i deres lokale egnsavis og alligevel opfører de sig som om de var på vej til Tour De France.
De smider gerne 20.000+ Kroner på bordet for en tohjulet potensforlænger selvom talentet kun består af drømme.
Bær over med dem... når du møder dem på din vej, så tænk på at du engang selv havde en drøm og at du bare ikke gjorde de der ekstra, sindsyge ting for at opfylde den. Du sidder i din bil og oplever ikke livet udenfor. Du er livets taber og har ikke 2 minutters tålmodighed fordi du skal skynde dig hjem eller ud til noget som i virkeligheden er DIT PROBLEM.
tilføjet af

Touren kan rende mig

Derfor er de sgu alligevel en belastning på vejen akkurat som scoter45kørene, for fanden kan alle de Epo fixere ikke køre om søndagen?? .....JA! og jeg vil gerne hurtigt hjem til min familie så jeg kan være sammen med dem i stedet for at fæse vejene tynde på en dødsyg havelåge, og så har du sikkert gættet at jeg ALDRIG ser tour de france. Med mavesur hilsen TR.
tilføjet af

er loven ikke til for at blive overholdt????

Du er jo nok lige en af dem der tror at når man cykler så skal alle andre tage hensyn til dem der cykler, men loven skal jo overholdes af alle, og cykelisterne skal jo lige huske på at det er dem der er de små og kommer rigtig til skade hvis de bliver kørt ned bare fordi de skal "nyde naturen".
Så hvis de bare kunne cykle inde på cyklestien ville det jo være dejligt for alle, men nej, de skal jo lige køre 3 eller 4 ved siden af hinanden og vil ikke give plads så ja der sker mange farlige ting i trafikken pga de cyklerytter eller hvad vi skal kalde dem, så jeg kan kun give ret i at der skulle godt nok lige gives bøder til dem så de kan lære at overholde loven.
tilføjet af

Ja det er ikke

fedt at møde dem på vejene. Der hvor jeg kommer fra må man cykle 2 og 2, men kommer der bilel el så skal man trække ind så man ikke fylder for meget. Men ikke de kære cykelryttere.
Så man bliver pænt bag ved dem og når man så kan komme forbi dytter man af dem og hvad får man til hilsen: en fuck finger. Typisk børn
tilføjet af

Dyyyyyt

Næste gang du møder sådan en flok, så I GOD TID, på med det lange lys, ned i 3 gear, hornet i bund... Det har de respekt for!
tilføjet af

i er da

for åndsvage i skide bilister og i kører af helvede til, og det er også jer der dør flest af i trafikken, fordi I ikke kan finde ud af og køre ordentlig bil.
tilføjet af

Bilister dør

i trafikken - det er nu ikke korrekt, de fleste dør i hjemmet.....
Men ud fra din stavemåde er der lang tid til du får kørekort, men misundelse er en grim ting.
tilføjet af

Han skrev faktisk...

"og det er også jer (BILLISTER) der dør flest af i trafikken" !!!
OG DET ER JO SANDT!
Så...ikke smart at nedgøre andres stavehandicap når man selv har et læsehandicap ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.