3tilføjet af

Kazaa for retten i Australien - ren idioti?

Kazaa skal nu for retten i Australien for medvirken til piratkopiering - http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=290388/ . Det er da bare ren idioti.
Burde man så ikke gøre våbenproducenter medskyldige i mord når en person er blevet myrdet med våbenproducentens våben?
tilføjet af

Et spørgsmål om prioritering

Tja, måske, men man har jo set at penge-interesser vejer tungere end menneske-skæbener.
Faktisk er det "billigere" mht. ens retsikkerhed og strafudmåling hvis man slog en gamle dame ned og stjal hendes penge for derefter lovligt at købe CD'ere for rovet end det er at kopiere dem eller hente MP3 filer ned fra nettet.
Interessant, ikke sandt ?
Hvordan man kan regne sig frem til at en der kopierer en CD har "stjålet" 150 kr. fra en musik-producent❓Man har jo bevist at man jo netop IKKE ville købe pågældende CD for 150 kr.
tilføjet af

Helt ærlig...

Er det ikke sådan me dalt her i livet at hvis du vil ha' noget, så må man betale. jeg kan ikke forestille mig at der er nogen af jer der ville lave en musik-cd, et computerspil el.lign og derefter ikke ville tjene penge på det. Vi kan diskutere strafudmåling, men det er da helt ude af trit med vores kapitalistiske verden at forvente man kan få en hel masse gratis.
Hvis alt var gratis var der nok ingen der ville lave noget musik overhovedet !!!
tilføjet af

Forkert dig der

Hvis alt var gratis var der nok ingen der ville lave noget musik overhovedet !!!
J a så er det ik en rigtigt kunstner - en kunstner laver musik uden at tænke på at tjene på det - Ellers var det jo ik kunst - og de fleste i dag er jo amatør-musikere der har job ved siden af
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.