2tilføjet af

talje-problem!!!

Hej
Jeg har født for over et år siden. Under graviditeten tog jeg 22kilo på, men nu lidt over et år senere, er jeg endelig tilbage på min normalvægt.
Problemet er bare, at jeg før graviditeten var 80cm rundt om taljen, (målt lidt under navlen). Nu er jeg 90cm.
Hvad skal jeg gøre, for at få min talje tilbage igen?
Jeg orker ikke flere maveøvelser og jeg har ikke lyst til at tabe mig mere på resten af kroppen, det vil ikke klæde mig . Nu vejer jeg 59kilo og er 162cm høj...
tilføjet af

Mulig hjælp

Hejsa
Ja kan skam godt forstå at du vil have din talje tilbage, det er så dejligt feminint.
Har hørt at det skulle hjælpe, hvis du laver denne øvelse... det er måske lidt svært at forklare igennem skrift, så håber det er til at forstå.
Du skal stå med spredte ben og derefter bukke dig så langt ned som muligt og nærmest krydse med armene, så du netop bruger taljen.. altså højre arm mod venstre fod og derefter op og ned med venstre arm til højre fod... denne øvelse skal du så lave tjah vel en del gange, hvis det virkeligt skal hjælpe.
Ved ikke hvor meget det hjælper, men det står i et par bøger i hvert fald, og hvis der ikke kommer andet op, er det vel forsøget værd?
Laura
tilføjet af

Hulahop ring,,,

Hulahopringen er en fantastisk "taljebringer"...den koster ikke ret meget, og er en sjov ting....jeg har selv hulahoppet i mange år, og er rigtigt god til det, og re tilfrads med mit taljemål....85.
Om du helt får det samme taljemål som før du fik barn, tør jeg ikke love dig, kroppen ændrer sig jo også lidt med alderen, men nogle cm. kan du sagtens vinde tilbage.
Hulahop fra Lone :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.