5tilføjet af

Temperatur i Vietnam

Jeg skal til Vietnam til November, og skal opholde mig helt oppe i det nordlige Vietnam de 2 første uger af November. Er der nogen der kan oplyse mig om hvor koldt der mon er på dette tidspunkt. Bør jeg selv have sovepose med❓eller kan man sagtens holde varmen i de mindre hostels❓Jeg regner med at skulle på vandretur og forhåbentlig overnatte hos lokale, men jeg vil ikke fryse om natten.
Hilsen den rejsegale
tilføjet af

Hej rejsegale.

Det lyder til at blive en god tur. Køb bogen: Turen går til Wietnam. Den er på forlaget: Politiken / Insight guides og indeholder alt hvad du får brug for. Hvis du rejser alene så pas på, men ellers ønsker jeg dig en fed oplevelse. En ide' er at skrive dagbog undervejs, for da jeg var 5 uger i Thailand blandt lokale lavede jeg en lille side om hver dag. Det har nu 2 år senere resulteret i en rejsebeskrivelse. Tænk på når du er 75 år gammel og kan tage den frem og drømme dig tilbage til .. der var engang.
tilføjet af

Hej Rejsegale

Jeg kommer lige med en rettelse. Bogen hedder ikke Turen går til Vietnam men..Rejsen rundt i Vietnam. Der findes vist en lille bog der hedder Turen går til Vietnam, men den er ikke så detalieret som denne her. Men derfor kan du jo godt som helgardering købe den anden.
tilføjet af

Hanoi i marts

Hejsa. Jeg har rejst ned gennem Vietnam med start i Hanoi. Det var godt nok i starten af marts. Jeg var oppe ved Ha Long Bay som er en lille smule mere køligt end Hanoi. Men stadig en behagelig temperatur til bukser og t-shirt. Jeg tror ikke det bliver nødvendigt med sovepose. Men det er altid godt at have en lagenpose med. Altså et slags dynebetræk som du ligger i, ligesom en sovepose. Hvis du bevæger dig ned gennem Vietnam bliver det gradvis varmere. Der er nok en varmeforskel på 15-20 grader fra Hanoi til Ho Chi-Minh city. Hvis du vil vide mere om Vietnam, så spørg endelig løs.
tilføjet af

En tilføjelse

En rejsebog der er guld værd, er Lonely Planet: Vietnam. Du kan købe den hos Kilroy Travel. Den koster lidt knaster, men det er absolut den bedste og mest detaljerede rejsebog. Og så bliver den opdateret en gang om året.
tilføjet af

Temperatur i Vietnam

Klimaet i Hanoi er behageligt i November, dagtemperaturer omkring 23-30 grader og nattemperatur på 18-20 grader, det samme gæleder Halong Bay og Haiphong. Skal du til Sapa så bring en sweater med, dagtemperaturen er sommetider nede på 10 grader og koldere om natten.
God tur
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.