3tilføjet af

Flytning Århus

Hej, jeg skal flytte fra en 2 værelses lejlighed i Århus C til Viby om en måneds tid. Jeg kender ingen hankønsværner i Århus, der kan hjælpe med flytningen og prøver derfor på at finde andre billige alternativer.
Flyttebiler er umiddelbart ikke så dyre, da en flytning sikkert maks vil tage 2-3 timer.Jeg pakker selv, så alt er parat...så det eneste, jeg har brug for er nogle stærke mænd. Men hvor finder jeg dem? Er der nogle, der kender nogle studerende eller lignende, der tager sådanne småjobs ved siden af studiet?
Det kan egentlig også være et flyttefirma eller noget. Dem, jeg selv har fundet, vil dog have omkring de 3000 for en flytning, og det har jeg ikke råd til... :-(
Håber på hjælp! På forhånd tak!
tilføjet af

Studerende???

- skal der laves logistik eller inventory? Nå ikke - prøv så på teknisk skole, der er vel nogle håndværkertyper, men skal du ud og leje bil og derefter mænd (i flertal) hvordan vil du så holde det under de DKK 3000?
- Den sidste flytning jeg var indblandet i, var i det samme pastorat (1½ km) og kostede DKK 5.000 til to mand og bil, en totalt nedpakket lejlighed og 5 mandetimer.
- Du er nok nødt til at investere i en push-up og gå i byen på fredag. 😮
tilføjet af

Måske kan vi hjælpe

Hej
Jeg så dit indlæg og spurgte en medstuderende om han var frisk, og det var han. Du kan prøve at skrive din mailadresse, så kan vi se om vi kan finde ud af det.
tilføjet af

Det kunne da være dejligt

Hej, det kunne da være dejligt, hvis jeg her igennem kunne finde nogle, der kan hjælpe mig med flytningen. I kan skrive til mig her: genereltmig@sol.dk
Håber at høre fra jer!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.