13tilføjet af

Er kvinder til salg

Mit spørgsmål går på
Jeg har set en del forhold hvor manden tjener godt men sjældent er hjemme p.g.a arbejdet.
Der sker det ofte, at manden giver dyre gaver til sin kone som måske
kompensation for hans manglende tid, og jeg har tit spekuleret om en kvinde er til
salg for det?
tilføjet af

Alt er til salg...

Bare prisen er rigtig.
Mvh.
John
tilføjet af

......

Ikke jeg, og jeg tror, at det er de færreste, der er, men tanken bag gaven kan måske godt varme lidt. Desuden kan det trøste lidt, men det vil for mit vedkommende aldrig kunne erstatte en elsket mand.
Mange kvinder bliver inderst inde lidt fornærmede over, at mænd tror, de kan betale sig ud af det, men de lader dem gøre det, fordi de ved, at arbejdet betyder meget for nogle mænd. Andre gange kan den slags opførsel fra mandens side gøre et ægteskab koldt og få det til at gå i stykker.
tilføjet af

griner

Så er det man skal overveje, hvor ærlig man skal være.
Stein Bagger er ikke hjemme de næste 7 år, så han har givet gaver på forskud, hvilket har hjulpet, så der passer din tese.😉
Når kvinder i undersøgelser bliver spurt om, hvad de vægter i et parforhold, svare stort set alle: tid sammen i familien, tosomhed, hjælpsomhed osv.
Når man så ser på, hvem de er gift med, har mændene stort set alle sammen, samme uddannelse eller højere.
Det kan naturligvis bero på en statistisk usikkerhed i samtlige undersøgelser der er lavet. Kvinder har trods alt udviklet sig mere væk fra det primitive stadie, som vi mænd til stadighed befinder os på.
På mange måder må det være underligt for dem, at dyrke sex med os mænd, da vi jo ikke er andet end primitive patterdyr.
Nå, tilbage til emnet. Jeg tror tryghed og forsørgelse er vigtige nøgleord i et forhold,i hvert fald for den ene part, og så skal man jo ikke glemme, at følelser vel også spiller ind.
Hvordan de følelser fremkommer, er så det store spørgsmål?
Her er det at ærlighed ikke betaler sig, men giv en gave i stedet.😉
Læs Tor Nørtranes' "det generøse menneske"
venlig hilsen
grøn (der er gode venner med Darwin)
tilføjet af

Workaholics er ikke min kop te

hvad skal man med gods og guld, hvis manden altid arbejder, så ku' man måske også fristes til at tro at han lavede andet end at arbejde - hvis han skulle kompensere for manglende samvær med dyre intetsigende gaver. Tsk.. mænd nutildags, det er derfor mange af os klarer os fint uden jer (men vi savner jer alligevel..tyssss)
tilføjet af

For det første.....

...kommer det vel an på hvor dybt følelserne stikker....
Gaver kan aldrig kompensere for tabt tid, men det ville vel være snothamrende dumt at ikke tage imod dem.....? 😉
Så til dit spørgsmål......Jeg tror nok at de fleste kvinder er tilpas overfladiske at de godt kan finde på at tage imod gaverne, men kun hvis de samtidig beholder den suveræne rettighed, at skælde manden ud for at han ikke er sammen med hende og familien nok....😉
Nu får jeg sikkert skæld ud.....😖
tilføjet af

Det er der sikkert masser af kvinder der er

men ikke nær alle. Det du taler om, har intet at gøre med at være til slag.
Hvis man lever i et ægteskab med børn, så er man fælles om redebygningen. En ordentlig mand værdsætter, at hans interesser, børn, skjorter og andet godt bliver varetaget på bedste vis under hans fravær.
Som en gestus for indsatsen hjembringer han (ikke længere bytte, men) gaver ofte til både kone og børn. Hun føler sig selv og sin indsats, som ofte er ensom, værdsat og han føler sig som MANDEN. De fleste mænd elsker at være gavmilde, når de er forelskede/elskede. Det er en fin ordning for de fleste, der har valgt den.
tilføjet af

Gift med.....?

Godt indlæg, som fik mig til at tænke. Det fik mig til at tænke på den ofte brugte bemærkning "Den mand er da gift med sit arbejde". Og måske siger dit indlæg en del om rigtigheden i den bemærkning.
Må jeg spørge lidt provokerende: Er det virkeligt sådan at arbejdet er det visse mænd er gift med, og er "konen derhjemme" luderen, som manden "betaler" fra at lade være med at klage alt for meget? Hvor ofte sker det at mænd med jobs der kræver mange repræsentative opgaver, bruger sin kone til at blive vist frem og til at være værtinden? Hvad er hendes løn for den tjans?
Interessant tema
Dong L
tilføjet af

Den kan såmænd være interessant nok

- men jeg bryder mig meget lidt om indfaldsvinklen.
- Jeg har aldrig fattet, at det skulle være at "være til salg" at blive påskønnet. En mand "der er gift med sit arbejde" er nødt til at have en back-up, hvis han samtidig vil have børn. Jeg har lagt mærke til at mænd der har karriere og opadgående indtjening også ofte ser så optimistisk på tilværelsen, at de gerne vil have børn. Hvad gør man så? Man gifter sig med en pige, der er indstillet på teamwork. Skal hun så have revet i næsen af mænd der ikke kan tjene penge, (hyppigste tilfælde) at hun er en luder. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal regne den slags udtalelser for. Jeg bliver nærmest sådan lidt sur.
tilføjet af

Bliv bare sur :)

Hejsa Dulkis
Den måde du ser på det, ser jeg også på det. Jeg gør udtrykkeligt opmærksom på at det var ment lidt provokativt. Det var ikke mit syn på disse forhold. Min verden er ikke indrettet på en måde som kunne give mig sådan et forhold.
Min respekt for mennesker generelt, og for kvinder i særdeleshed tillader mig ikke at se dem sådan som beskrevet i mit indlæg. Det var, som sagt, en hypotese. Det var et forsøg på at se trådstarten i relation til det "at være gift med sig job", og hvor konens plads så var i sådan et forhold.
Vær du bare sur Dulkis, det ville jeg også være.
Mvh Dong L
tilføjet af

Nogen er

Ligesom nogen mænd er.
Det kan jo også være kvinden synes det er ret rart han ikke er så tit hjemme. Det er ikke alle der egner sig til et fasttømmet parforhold.
tilføjet af

Det var nu ikke så meget din indfaldsvinkel

- men trådstarteren, som mener at have "set". Han må have grå stær😃😃😃
tilføjet af

Det er klart

Vi er født med en forretning. 😮 😃
tilføjet af

Men

er det ikke set før at manden giver konen/luderen en gave som f.eks diamantring for så han kan køre sit race.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.