10tilføjet af

allehånde?

hvad er det lige det er? og kan det undværes/erstattes i en opskrift?
tilføjet af

lidt i samme

boldgade som kanel og kardemomme. Mere ved jeg ikke. Udover at jeg sagtens tror det kan undlades. Men det smager altså ret godt. Jeg har en veninde hvis mor bruger det i frikadeller, det er de bedste frikadeller jeg kender :-)
tilføjet af

Det smager ikke godt!

og slet ikke i frikadeller, min mor kom det i farsen en periode, og fy jeg skulle ingen deller have
tilføjet af

så jeg kunne måske putte en smule kanel i istedet??

eller??
det var vist nok i en gulerodskage :)
tilføjet af

jeg synes

du skal prøve det. Men det er jo en smagssag om man kan lide det. Jeg synes det er et lækkert omend noget overset krydderi.
tilføjet af

søgte på det på google

der stod et kryderi som giver smagen af: nelliker, peber, kanel
så hvis jeg ikke får fat i noget allehånde, blir jeg da nød til at suplere med noget andet ellers mangler meget af smagen nok
tilføjet af

du kan godt

supplere med kardemomme eller lidt kanel. Men allehånde kan købes i de fleste supermarkeder, og koster ikke mange knapper. Så kan du jo prøve at dufte til det, og finder du lugten helt frastødende, så kan du jo bare lade være med at putte det i dejen ;-)
tilføjet af

heh

de har jo lukket nu ;)
tilføjet af

ja ok

når lysten til gulerodskage pludselig er der, så KAN man bare ikke vente til supermarkedet vågner. Jeg kender det kun alt for godt!! Måtte selv lave hindbærsnitter med blåbærmarmelade i den anden nat... de blev nu helt gode ;-)
tilføjet af

sejt

tror jeg gerne, er fordi jeg skal holde fødselsdag på lørdag, så ville jeg gerne have dem overstået. men fik ikke bagt dem alligevel, så smutter ned efter noget allehånde i dag :)
tilføjet af

tillykke!!

og jeg håber du får en rigtig dejlig dag :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.