10tilføjet af

Er I gamle nok???

Helt ærligt! De sidste mange indlæg har handlet om graviditet, fortrydelsespiller og ligenede. Synes I helt ærligt I er gamle nok til at dyrke sex når I ikke engang har den mest basale viden om dette? Umiddelbart virker det som om I ikke engang er nået til sexual undervisningen i folkeskolen...
Behøver mine forældre vide noget om det? Kan man blive gravid når man tager p-piller? Hvor får man en fortrydelsespille?? Helt ærligt - kigger I jer heller ikke til siden før I går over vejen? Prøv dog at bliv voksne hvis I vil have del i "de voksnes glæder"!
tilføjet af

AAAAARGH!!!!!!!

Hvorfor ind i H...... skal debatten spammes med indlæg om fortrydelsespiller ????
Ét må sgu da være rigeligt....
tilføjet af

øhh...

Det er jo netop min pointe!
tilføjet af

indrømmet-..

Indrømmet.. Den basale viden såsom p-pillers virken osv. burde være på plads..
men hey.. Jeg lærte intet om fortrydelses piller i den sparsomme sexualundervisning jeg har fået! Og stod selv fuldstændig på bar bund, da jeg havde mest brug for at vide noget om det! (efter et uheld!!)
læren omkring nogle ting fx. fortrydelsespiller, er meget, meget sparsom.
Men, det er ikke en undskyldning for at smide et oplæg ud på et debatforum, tjek en af de mange sider der informerer om det i stedet, der får man også mere præcise svar!
(lægensbord.dk, søg på google fx.)
/Karina
tilføjet af

den tidlige alder

Du har helt ret i det du siger, men jeg syntes stadig godt man kan begå en fejl.. jeg er 17 år og har lige været til min læge idag, jeg er gravid.. Det er alt for tidlig for mig at opdrage et et barn derfor gør jeg det der er bedst for mit barn.. flytter der!!!
tilføjet af

FORNUFTIGT

Endelig et fornuftig menneske! Sådan skal det lyde!
tilføjet af

17 år og gravid

Ja, hvor var det godt at du har hørt om den pille . Hvor lærte du om sex henne ?

Når du engang er stor nok til at opdrage et barn, så bliver du måske også stor nok til at dyrke sex.
Så måske skulle du holde dig fra det ene, før du kan det andet.
Når du engang får børn, vil du inderligt fortryde, for så vil du indse, at det faktisk er et menneske, du fratager livet.
Måske skulle du tænke over, hvorfor du selv er her?
Det var sørme godt at dine forældre aldrig overvejede et middel til at fjerne dig, og gjorde det.
Hvis verden er at lave med fortrydelsespiller, så er den sq da helt ude og skide, hvis en 17 årig ikke kan bruge et kondom....
Og ja, jeg ved godt at det sprang. Det gør det altid.
tilføjet af

hmm...

Ja det er tidligt at få barn, men hey tænk over det.. du slår et barn ihjel, kan din samvittighed ta det?!
måske et uheld du blev gravid, men hmm kan da forhåbentlig ikke komme bag på dig at det sker når man ikke passer på?! Sys sku det er lidt svagt at er gammel nok til at lave barnet, men ikk gammel nok til at ta ansvar for din handling.. hold dig fra sex hvis du ikke kan beskytte dig eller tåle konsekvenserne.. mange barnløse familier som ønsker barn, også vælger du at slå det barn ihjel som du ku bortadoptere, flot der.. not!
tilføjet af

Gammel nok

Hørt!
Er man gammel nok til at have samleje, er man gammel nok til at forstå og handle der efter!
Skulle man mon ikke til at få indført den lov, ingen sex før ægteskab?! Så kunne det være man blev gammel nok!
tilføjet af

Tænk jer dog om!

det var de nogle total tåbelige svar! Uanset om det er kondom eller spiral man bruger, kan man stadig blive gravid UØNSKET! Selvom man er klar til at dyrke sex, betyder det ikke man er klar nok til at få et barn. "Tænk på det liv du dræber..." Ja hvilket liv havde barnet fået, hvis moderen kun selv er et barn. Højst sansynligt, bliver moren og faren ik sammen, moren har ingen uddannelse (hun måtte droppe ud af 9. klasse og fik ikke engang en folkeskole eksamen) osv. Så hellere aborten, så er der i hvertfald et liv der ikke bliver ødelagt!
tilføjet af

Barnlige

Jeg synes godt nok nogle af jer der svare her inde er SÅ barnlige. Uheldet kan være ude. Du er ikke altid selv herre over det. Jeg har en veninde, der på trods af sine p-piller, blev gravid som 17 årig. Synes i det er meget bedre at være 25 og blive gravid ved et uheld og så få en abort. Jeg bliver simpelthen så sur, når jeg læser nogle af disse kommentare. I burde tænke jer om. Det er jo ikke ligefrem det man går og drømmer om, som 17 årig. Det er da bedre at få en abort, hvis man ikke kan tage vare på sådan et lille barn!! Og ja muligheden er der for at give det bort, men det er der ikke mange der kan gøre. Skulle gå med et foster i maven i 9 måneder, og så give det bort.
TÆNK JER DA OM INDEN I SKRIVER SÅDAN NOGET !!!
- det er sgu en andens liv og følelser !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.