3tilføjet af

Er det sjovt at have fri?

Svaret er nok ja, hvis man har et kedeligt, underbetalt og ubehageligt arbejde. Og derfor sloges vi for en kortere arbejdstid.
Men der er rigtig mange, måske idag de fleste, der har et job, som de er rigtigt glade for.
Hvorfor har alle så, så travlt med at det er fint, at have fri, når det meste af det sjove sker på jobbet?
Og jeg slet ikke forstå, at skoleelever og studerende har SÅ travlt med at holde fri.
Nogle af de mest interessante år i mit liv var faktisk min studietid. Og jeg er fra de årgange, hvor vi uden formuende forældre måtte knokle for at kunne gennemføre en uddannelse. Men det var sliddet værd, for vi fik indblik i en utrolig spændende verden.
Nej, jeg forstår ikke de unge som siger, vi går i gymnasiet for at feste. Når man nu kan lære så meget, hvis man vil.
The old baker
tilføjet af

Citat

”Lediggang som saadan er ingenlunde Roden til alt Ondt, tværtimod, den er et sandt guddommeligt Liv, naar man ikke keder sig.”
- Søren Kierkegaard
tilføjet af

Nu brugte .....

Nu brugte Kirkegaard nok ikke ligefrem sin sparsomme fritid til at feste. Faktisk var han nok lige den type som var til fordybelse og ikke til overfladiskhed.
The old baker
tilføjet af

????

.. hvad er det lige du vil sige? at man lever for at have fri? selvom det sjove faktisk sker paa arbejdet/uddannelsesstedet..
.. jeg syntes deter sjovt at gaa i skole, jeg har et godt arbejde osv.. men alligevel kan jeg godt lide at have fri, fri til at goere hvad jeg aller mest har lyst til.. men naar man saa har haft fri mangler man da at komme tilbage til skolen/sit arbejde mm.. saadan burde det hvertfald vaere, hva for et liv har man ellers?? selvom man ikke har fri, burde man have det sjovt..
ved ikke om jeg udtrykker mig klart.. men pointen er at man skal have det sjovt selvom man ikke har fri.. ellers ville det da vaere et kedeligt liv at leve!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.