2tilføjet af

TERMINATOR 3

Historien fortsætter, denne gang bare 10 år efter, ligesom tidligere sendes der en terminator(Model t.x.) tilbage for at dræbe connor, og denne gang også hans officerer, den nye terminator er i stand til at fjernstyre alle andre maskiner, som biler o.s.v. , herudover er den specialt fremstillet til at udrydde andre terminatorer(selvfølgelig).
Selvfølgelig sender modstandsbevægelsen også en terminator(model T101) den gamle model, Connor finder ud af at det Skynet de ødelage ikke er det rigtige, og så starter kampen på at holde den nye terminator væk, samt at finde det rigtige skynet.
Min anbefaling: Filmen lever fuldstændig op til de 2 forrige terminatorer, men synes ikke rigtigt der er noget nyt i filmen, det samme plot, den samme historie.
Men masser af action fra start til slut, masser af biljagt, eksplotioner, og hvad der hører til i en rigtig god actionfilm.
eneste nye er at Skynet ikke er en supercomputer, men et program der har infiltreret hele internettet, og derfor ikke kan ødelægges, derfor er dommedag uundgåelig, denne konklusion er også slutningen på filmen.
lugter fælt af en 4ér, indeholdene kampen mod maskinerne, og en endelig ødelæggelse af skynet.
Filmen er stadig god og absolut værd at se, lever op til de fine anmelddelser den har fået i pressen (hvis man altså er til action).
tilføjet af

What??

Er du tosset mand?? Det er da overhovedet ikke den samme film... Denne gang kan man godt se at ham der James Cameroun eller hvad han nu hedder ikke har instrueret den... Og hvad der der med den slutning?? Nu vil jeg ikk sprolere det for folk som ikke har den set den - men COME ON MAND så lav dog en slutning der er en Terminator film værd istedet for det sissy pis...
tilføjet af

Se den ikke!

Det er det samme der går igen. Filmen er en stor kliché. Det eneste der er bedre er effekterne.
Alt det gode er væk, brugt op.
Kort sagt var det spild af penge at gå ind at se den...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.