6tilføjet af

Hvem er jeg?

hejsa..
er der ikke nogen der lige kan hjælpe mig her?
jeg ved ikke hvem jeg er!
Jeg er til drenge, men nogen gange tænker sexuelt på piger, og tænker nogen gange på hvordan det nu ville være at kysse med en pige..
der er en meget smuk pige der spurgte mig på et tidspunkt om jeg kunne finde på at kysse med en pige, hvor jeg overvejede det, men jeg ville få for mange rygter..
jeg er kun 15, og har kun været sammen med drenge, og kan heller ikke rigtig se mig komme sammen med en pige, men jeg tænker nogen gange på at være sammen med en pige..
jeg har en kæreste som jeg er vildt forelsket i har været sammen i 7 måneder, og vil ikke gå fra ham..
Hvad skal jeg stille op?
jeg kan ikke finde ud af om jeg er til piger eller ej??
hvad skal jeg gøre?
kan det være at man er til begge køn?
knus en meget forvirret pige
tilføjet af

Du er ikke alene

Først og fremmest, husk, du er ikke alene. Mange har det som dig. For eksempel har jeg selv været gennem den tur.
Jeg er en kvinde på 22 og biseksuel, og ikke fordi det er in, smart, tjekket, spændende, som nogle måske tror, nej, det er min natur.
Jeg fandt ud af dette for ca 2 år siden, men har haft fornemmelsen i mange år.
Jeg er gift med verdens dejligste mand, synes jeg :-), som jeg har været sammen med i snart 4 år. Han støttede mig heldigvis meget i "opdagelsen af mig selv", og elsker mig for den jeg er, og fordi vi supplerer hinanden, da vi begge har både en stærk maskulin og stærk feminin side. Jeg er ikke så tit sammen med kvinder, og i så fald er det pt en lesbisk veninde jeg har, der dog også sommetider er sammen med mænd. Det er en side af mig selv som jeg kun lever ud hver anden måned eller så, og min mand tager det helt roligt, han ved jeg elsker ham og han er på en måde glad for at han ikke skal være alting for mig.
Mange tror, at biseksualitet er "to want to have your cake and eat it", kan nok bedst oversættes med at ville have både i pose og sæk. Men nej, det er det ikke, i hvert fald ikke altid, det kommer nok an på personen.
Jeg er delt 50/50, kunne ligeså godt leve med en kvinde som med en mand, men nu har jeg altså valgt min mand. Det er en balancegang, og det vil det altid være, resten af mit liv, og det er sgu ikke altid nemt og lutter lagkage og alt det der, men det har givet mig en ro i mit liv at opdage hvem jeg er. Det er en lettelse at kunne se sig selv i spejlet og vide, at den person virkelig er én selv.
Lyt til dig selv, husk, at du er dig, og du skal ikke lave dig om fordi andre siger du skal. Giv dig tid, du er ung og kan nå at ændre dig meget endnu, men til hvad er ikke forudsigeligt.
Snak evt med din kæreste om det, det kan jo være han viser sig at være ligeså forstående som min mand, hvem ved? Men husk, gå ikke med til avancerede ting som trekanter eller lign for at finde ud af om du er bi eller lesbisk, det er ikke måden, og det er ikke et kompromis der kan bruges, da det handler om nogle helt andre ting, det skal man først gøre hvis man har styr på hvem man er og hvorfor, og desuden sammen med nogle man stoler 100% på.
Det vigtigste i det hele er, at du ikke sårer nogen, mindst af alle dig selv. Men også mennesker som du måtte møde på din vej, lov ikke nogen noget som du ikke kan holde, viser det sig for eksempel at du er bi, så vær ærlig og gør klart hvad du vil, ellers sårer du blot folk.
Og en sidste ting, forvent ikke altid, at du vil blive modtaget med åbne arme i det homoseksuelle miljø, da man som biseksuel ikke altid er velkommen....hvis man hverken er det ene eller det andet og ikke passer ind i kasserne, så risikerer man lidt modgang, men så er det blot endnu vigtigere at stå ved sig selv.
Kærlig hilsen, M
tilføjet af

Også mig!

Jeg har også altid været sammen med mænd(jeg er 22)men jeg tænder også på kvinder. Især store runde kvinder med smukke former, som har stærke personligheder, og ved hvem de er, og hvad de vil...
Jeg tror at det er meget normalt, mange kan bare ikke lide at snakke om det. Jge kan ikke huske navnet på manden der sagde det, men der var på et tidspunkt en forfatter som udtalte at alle mennesker er potentielt bifile, og det tror jeg 100 procent på. I mine øjne er det et spørgsmål om, at man ikke generer nogen ved at lægge an på dem, hvis de ikke er til den side, og så i øvrigt nyde det, hvis en mand tænder på, også tænder på en selv,- så skid på hvad køn de er. Kærlighed, sex og begær kommer i alle former, så bare nyd det. Og skulle du få lyst til at kysse lidt, eller mere, så tro mig, der er langt flere end du tror, der har det lige sådan!
tilføjet af

du er dig selv..

du er dig selv.. du er som alle andre.. du er teenager, alle kommer igennem det spørgsmål, men det er ikke altid det holder..
du siger jo selv du har en dejlig kærste.. pas på ham.. og hvis det giver sig, så prøv at kysse med en du kender..
alt held og lykke lotte
tilføjet af

hvad med at prøv det

Hej pige.
jeg læser det du skriver som om at du er usikker på din sekualitet, det skal du ikke være ked af det,der er mange unge mennesker på din alder,og det er typisk i alderen 13-16-18 år´s alderen.
men om du evt, skulle være lesbisk eller om du er bi seksuel er 100% ingen skam, men den måde du finder af, om du er til det ene eller det andet er der kun en måde "spring" ud i det prøv og kys og evt, elsk med en pige. Gør det med en måske, to, eller flere piger , er det noget som tænder dig seksuelt , bliver det ved med at tænde dig, må du jo nok erkende det overfor dig selv.
jeg har selv en kæreste som også tænder på piger,hun erkender at hun syntes det er enormt frækt at elske med piger, hun har sagt at hun gerne vil gøre det igen.
jeg syntes helt klart at du skal prøve at forsøge dig frem, og find dit endelige jeg. du skal ikke tænke på hvad andre siger om dig, vær´ ligeglad, gør hvad du føler at der er rigtigt´for dig.
knus " jensen"

tilføjet af

prøv det abnorme

underligt nok. så synes jeg at det 100 % er forkert at være bøsse/lesbisk, men samtidig mener jeg det er synd du går i den usikkerhed for det fremmede....spring ud i det og prøv det
tilføjet af

Tænk på dig selv

Du skal ikke tænke så meget hvad andre siger, du er herre i dit eget liv. Hver tro mod dine egne føelser og brug dit liv til at prøve af om det er piger du er til. Da jeg var i din alder tænkte jeg også på piger og at gå seng med dem. Der var bare ikke rigtig niogen jeg tændte på og jeg havde også en dejlig drenge/kæreste så jeg slå det hen. Da jeg blev 19 år mødte jeg kvinden i mit liv vi har nu boet sammen i 18 år.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.