4tilføjet af

Buffet/ tag-selv-bord

Hej!
Jeg skal hjælpe til en konfirmation, hvor konfirmanden har ønsket en buffet.
Er der nogen der har nogle gode ideer?
Vi forestiller os, at der skal være mange forskellige små retter -alt fra danske frikadeller til lidt mere eksotiske retter (f.eks. indonesiske/asiatiske retter). Så alle foreslag/opskrifter modtages med kyshånd!
Det er desuden en fordel, hvis noget af det kan forberedes et par dage/dagen før eller evt. nedfryses.
Mvh. J
tilføjet af

Kig her evt.

tilføjet af

Kogebog

Hej
Jeg har købt en kogebog i Netto som hedder ,,Det skal fejres - Buffeter og menuer". Der er en masse forskelligt i, som nok godt kunne være brugbart. F. eks.:Forskellige tærter,salsaer, salater, brød, frikadeller, kager og spid.
tilføjet af

nogle ideer til dig

hej, jeg har da et par ideer.
Taco kan være en god ide både pandekager og skaller det er bare rigtigt godt. noget fisk kunne også smage godt tunmousse, ved godt det ikke passer sammen men man kan jo evt lave 2 borde en med milde ting og en med stærke ting. pita brød og salat i det hele taget er altid et hit så er der noget ALLE kan lide. eller kan man også lave en pastaret med enten skinke eller pølser i og så med løg og hvid sovs over det er rigtigt lækkert. nogen mennesker kan lide frikadeller og kartoffelsalat det er så ikke lige min favorit, men ellers noget kylling det kan evt. være barbeque marineret hvis i gerne vil have det stærkt. flødekartofler og en god steg, enten cuvette eller bare skinke er også rigtigt godt. Håber du kan bruge nogle af ideerne.
tilføjet af

Tak for jeres forslag!

Mon ikke det kan blive til en spændende buffet... :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.