1tilføjet af

Hvilken vej?

Jeg er 16, går i 10. klasse, og har det problem at jeg ikke aner hvad jeg skal efter det?
Jeg elsker at tegne og male samt skrive, og det har været min hobby og fritidsinteresse siden jeg var lille. Jeg hader at stå på bar bund.. jeg vil gerne have en uddannelse jeg vil kunne bruge hele livet med mange veje. Jeg elsker at rejse og lærer om nye kulturer. Jeg er god i engelsk, men andre sprog har jeg en svaghed ved at lære, selv om jeg gerne vil.
Jeg har en del interesse inde for reklame verdenen, men jeg ved ikke endnu om det er den vej jeg vil. Jeg kæmper for at få hjælp gennem mails jeg har sendt til reklamebureauer, ungdomsvejledere og andre, men de svare ikke tilbage!
Jeg ved ikke hvad jeg skal næste år. Hjælp! Jeg er moden af min alder og jeg er klar til udfordringer, jeg vil prøve noget anerledes. En normal uddannelse, som man tager gymnasie læreseminaret og så er man klar (hvis man ville være lære), er ikke mig. Jeg vil kunne se tilbage og have oplevet noget specielt!
Tak for jeres tid, med venlig hilsen Michelle.
tilføjet af

Mediegrafiker?

Du kunne eventuelt starte på mediegrafiker-uddannelsen, nu hvor du siger, at du finder reklameverdenen spændende og er godt til at tegne... Den tager 4 år, og du behøver ikke gymnasie osv, men kan gå direkte ind fra folkeskolen. Der kommer du også på praktikophold på feks. et reklamebureau, og det er vigtigt at være god til at tegne/være kreativ!! Bare et forslag... :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.