24tilføjet af

nikkel allergi

Er der nogen der har erfaring med nikkelallergi,jeg er ikke slået ud på kroppen, men ved jeg gør det, hvis jeg har uægte smykker, eller cowboybukseknapper, der sidder på huden.Nu er / var jeg begyndt at spise sundt, rigtig mange, korn, fibre, havregryn, mandler og masser af grønsager. Nu er jeg begyndt at klø over det hele,af og til slå ud med røde plamager ala nældefeber, få hovedpine, kan det være min nikkelallergi
tilføjet af

2 gange...

Hejsa.
De fleste af de armbåndsure jeg har haft, gav mig et meget kløende udslet efter ganske kort tid med uret på håndleddet. Det blev først bedre da jeg begyndte at købe titanium ure, eller ihvertfald lukkelserne.
For et godt stykke tid siden fik jeg lavet hul i øreflippen. Det gik godt sålænge jeg brugte sølv eller guld ørenringe. Men så gav min lillebror mig et smykke af nikkel el. lignende, og hele øreflippen hævede og blev ØM!!
Så ja, det problem er du alt andet end alene med.
tilføjet af

Mulig forklaring

Livsstilsændringer kan i mange tilfælde resultere i en overgangsfase, der opleves som et tilbageslag. Bliv ved med at leve sundt. Dit ubehag går over og du kommer ud i den anden ende meget bedre...;o))
tilføjet af

Gå til din læge

uanset om det er din nikkel allergi eller om det er noget andet, så er mit råd, gå til lægen. Er det en bestemt korn sort du evt ikke kan tåle, kan det få fatale konsekvenser for dig. Af sti afsted, få bestilt en tid hos din læge!
tilføjet af

Jeg har det også

Jeg kender det udemærket. Jeg har haft nikkelallergi fra barns ben -og har for at halvt år siden fået konstateret nikkelallergi i mad. Men gå til din læge og få en henvisning til en hudspecialist, så kan du derigennem få råd og vejledning. Jeg havde prøvet utallige cremer, men kun den fra hudspecialisten kun fjerne mine knopper og kløen. Man kan spise alt, men bør begrænse fiberi kost..
Held og lykke med det... Det er super dejligt, når man får bugt med det.
tilføjet af

aloe vera

Hej jeg har også nikkel allergi men ikke i udbrud jo der kommer noget hvis jeg går med uægte smykker. for et par år siden var jeg gravid og havde nællefeber og div. små kløen bagefter også jeg begynte for et år siden at drikke aloe vera min kløe forsvant og er spænt på at se om det også har gjort noget ved min høfeber som snart begynder. vil du vide mere om aloe vera drikken så kontakt min a.degn@sol.dk OBS! der er ikke lige meget hvilken aloe vera drik man vælger.
tilføjet af

Kender det alt for godt!

Jeg har også fornyligt ændret min livstil og mine spisevaner, for at blive sundere, og for at få bugt med tilbagevendende candida svamp. Jeg står nu med røde knopper på overkrop og arme, som breder sig fra dag til dag. Min læge gætter på at jeg har "Fransk Rosen", men jeg spekulerer på om det er den Aloe juice jeg er begyndt at drikke eller om det er forandringen i min kost (ingen sukker, ingen hvedemel, ingen gær, ingen alkohol). Fransk Rosen er en hudlidelse som MENES at komme fra en virus, og kan vare op til 12 uger!! I mellemtiden har jeg tænkt mig at få foretaget en "Vega Test" hos Naturterapeuterne, for at få undersøgt om jeg mangler vitaminer eller minaraler. Man ved jo aldrig, selvom man nu synes at man lever super sundt, kan der jo godt mangle et eller andet vigtigt i ens daglige kost! Anyway, undskyld at jeg kun kunne dele min historie, og ikke kunne komme med nogle "guldkorn". God bedring..
tilføjet af

nikkelallergi

jeg har selv nikkelallergi
og jeg kan ikke tåle chokolade og alle former for nødder.
man kan få lavet en test hos hudlægen.
tilføjet af

lav..

en test og vær sikker på du har nikkelallergi.
der er rigtig mange produkter du så ikke må spise så som:tomater,hvidløg,nødder,chokolade,tørrede bælgfrugter osv osv!!!
good luck!
tilføjet af

Aloe vara drik

Jeg har nikkelallergi, jeg netop gennemgået min første vinter uden problemer. Jeg drikker aloe vera drik hver dag, det har bevirket at jeg kan spise alle de appelsiner jeg vil uden problemer, jeg har ikke har udslæt en eneste gang.
Held og lykke
tilføjet af

nikkel + krydsallergi

du kan læse mere om nikkelallergi på www.foedevareallergi.dk - der står en masse om nikkelallergi. Og så er der altså en del ting der laver krydsallergi. F.eks. skal du holde dig fra alle nødder (også mandler!) - der er krydderier, frugt osv. så du skal grave noget mere i det. Spiser du bare som du "lyster", ender du med en værre allergi end nødvendigt.
vh
en lidelsesfælle
tilføjet af

krydsallergi

Det er ikke altid det krydser, når man har nikkelallergi. lad kun være med at spise nogle madvarer hvis du mærker problemer. Typisk afhænging hvor meget du lider af eksemen, så skal man koge vandet an drikker og afkøle. undgå madlavning med redskaber, hvor i der kan fremkomme nikkel. pas også få mad der er pakket i foliebakker. Med hensyn til frugt osv. kan det også sagten krydses med din høfeber. Alt i alt, henvend dig til lægen, få hm til at henvende dig til en hudspecielist
tilføjet af

også ramt men lever med det

Jeg har haft nikkelallergi i holdfat 27 år. De sidste 22 også som fødevare allergi. Der er en masse du ikke må spise og du bør virkelig sanere i dine kostvaner. Desværre er der en del sunde ting som du må holde dig fra. Rodfrugter, fuldkorn alt dåsemad chokolade rødvin, tomater, nødder og mandler som tidligere nævnt her på tråden. Vitaminpiller er mit store problem. Jeg slår ud af det meste. Desuden skal du se dine køkkenredskaber igennem håndtag. Kun sølv og guld er tilladte smukker. Forbudt er "indisk silver" hårspænder m.v.Kaffe og smøger er ligeledes med til at belaste din imunforsvar. Den blå farve er tit lavet på nikkelbasis. ligesom lilla på crom. Det er et af de næste metaller i rækken som man hyppigt bliver allergist overfor.
Selv om der i Danmark ikke må sælges nikkel befængte ting, smutter der sommetider en enkelt lille bitte legering der smutter nedenunder minimumsgrænsen. Så lad være at købe metaldimser overhovedet.
Jeg har ikke fået yderligere allergi men psoreasis pustolosa plantaris og pedis, som jeg kæmper en brav kamp i mod.
Mit råd til dig er at du skal tage det alvorligt, der findes ingen anden mulighed end at undgå stoffet og tænk hvad du spiser. Lad være med at købe mad på dåse. I det fleste tilfælde kan man finde anden løsning selv for flåede tomater.
Specielt når jeg har rejst i udlandet slår jeg tit ud, formodentlig på grund af at der i syden findes større forekomster af nikkel i jorden som derved forurener deres fødevarer.
På et tidspunkt to jeg antabus, ja grin bare men det virkede faktisk på at binde niklen til en andet så den blev uskadelig. Bivirkningen var dog at alle troede man var alkoholiker med et større problem end lige allergi.
Jeg har selvfølgelig i de værste perioder forsøgt at finde et mirakel i den alternative verden, men jeg har ikke fundet miraklet.
Det bedste man kan gøre er en egentlig udrensning for at styrke imunforsvaret og rense sin krop for affaldstoffer, samt et overordentligt stort tilskud af E-vitamin.
Håber det kan være en hjælp til dig fremover.
Hilsen Madelina
tilføjet af

Allergi

Hvis du er interesseret så forhandler jeg den originale, certificerede, stabiliserede og ikk-filtrerede Aloe Vera drik.
Jeg kan ikke garantere noget, men til gengæld giver vi 90 dages 100% tilfredshedsgaranti, så du har alt at vinde. Den garanti får du hverken hos apotek eller Mat Hvis du køber 4 dunke, sender jeg dig det gratis. Mail blot til mig. God bedring og held og lykke.
tilføjet af

Gør sådan

Hej.Jeg har levet med nikkelallegi siden jeg blev født.Jeg lever efter bogen der hedder "spis efter din blodtype" du kan låne den på bibliotektet.
Mit nikkelallegi er blevet meget bedre efter jeg kun spiser efter denne bog.Der er også opskrifter i bogen.Jeg har stort set ikke problemer med mit eksem og allergi mere.
Har du flere spørgsmål er du velkommen til og skrive.Min mail er annette35@sol.dk
tilføjet af

Hvordan du undgår nikkel i mad

Jeg har for nylig fået konstateret allergi mod nikkel i madvarer. Der er derfor visse fødevarer jeg så vidt muligt undgår, bl. a. havre, boghvede, kakao, alle nødder, bælgfrugter, frø og kerner. Derudover er der enkelte grøntsager du skal undgå. Jeg undgår på den måde de helt store eksemudbrud.
Jeg vil råde dig til at søge vejledning på nettet, tjek denne hjemmeside:www.foedevareallergi.dk/Spoergsmaal_ svar_foedevareallergi/Nikkelallergi_mad.htm eller søg på fødevarestyrelsens hjemmeside.
tilføjet af

Kronisk

Allergier er normalt kroniske, når først man har fået dem. Det gælder naturligvis at undgå nikkel for dig, men det kan være svært, da det ofte maskeres af andre ting. Hvis du vil vide noget om nikkelfri make-up, så skriv trygt til mig på oldefar@sol.dk. Jeg har hjulpet andre med andre problemer. Godt Nytår
tilføjet af

nikkelallergi

Hos levnedsmiddelstyrelsen kan man få et hæfte
der hedder Nikkelallergi og mad, der kan man se indholdet af nikkel i maden. en rigtig god tabel.
tilføjet af

Nikkel allergi

Jeg har lidt af nikke allergi i ca.24 år. desværre er det blevet tiltagende værre gr. bivirkninger af diverse hormon cremer. Igennem årene er nikkel allergien blevet mindrer, men andrer allergier er " kommet til ". Jeg er meget observant på fødevarer og de fødevarer du netop nævner, ville være den " visse død " for mig. Selv tomater har jeg en stærk mistanke til. Indtager det kun i moderate mængder.Min hud er idag ødelagt af hormon cremer, med voldsomme blå mærker ved den mindste berøring. Mange infektioner ved udbrud, som jeg ikke har været istand til at holde nede, og derfor været på pennecellin utallige gange.Jeg er " midt i et kraftigt udbrud ", men har denne gang været istand til at hele mine hænder med KOPATTESALVE.jeg har smurt og smurt, men har dennegang undgået pennecellin.DETTE ET GODT RÅD TIL JER DER DØJER.
tilføjet af

Også nikkelallergi + ppp

Hej Madelina,
Mærker du en sammenhæng mellem din postolusis plantaris og nikkelallergi. Har selv netop fået konstateret nikkelallergi og haft ppp i 3 år (som nu reagerer positivt på tjæresalve, bvadr).
Har det lidt svært med diæten, da jeg er "chokolade"-afhængig. Må man spise sushi(tang)?
Har du gode råd til den kombination?
MVH.
AP
tilføjet af

Candida og nikkel

Jeg fik for 10 år siden konstateret Candida og fik bugt med det. Men efter tilbagevendende udslæt der ikke ville forsvinde selvom jeg omlagde min kost for at tilpasse candidaen, begyndte jeg at overveje om det kunne være andre problemer og så var det jeg for nylig fik konstateret ekstrem nikkelallergi. Jeg har altid haft nikkelallergi når det kom til smykker osv men havde aldrig overvejet det kunne være i min kost. Kunne ikke forstå hvorfor udslættet ikke ville forsvinde, når jeg nu spiste så sundt (soyaprodukter, nødder osv) indtil jeg fandt ud af at disse er nogle af de produkter, der indeholder mest nikkel : (
Nu har jeg været på nikkefri diæt i 5 dage og udslættet er på retur JUHUU. Så enkelt og efter mange år med frustrationer er jeg glad for jeg endelig har fundet årsagen. Men ked af at det er slut med mandler, chokolade og min elskede soyamælk med vanillje. Heldigvis er rismælk et godt alternativ.
tilføjet af

alt hvad der kommer

op af jorden er der nikkel I gryder du koger grønsager I og læder møbler sko vand er der nikkel I
tilføjet af

Nikkel i fødevarer

Hej Wilson
Jeg er selv nikkelallergiker. Det viser sig i form af store bumser
Men jeg har nu kørt en nikkelfri diæt i et 1/2 år (der er nikkel i alle fødevarer, men svinger meget) har jeg ikke haft nogle symptomer.
Du nævner bl.a. korn, havregryn og mandler; disse er alle fødevarer med meget højt nikkelindhold, så du kan sagtens regne med at der er en sammenhæng dér.
http://www.foedevareallergi.dk/Hvad_skal_du_undgaa/Mad_med_meget_nikkel/lister_over_nikkel_i_mad/lister_over_nikkel_i_mad.htm
tilføjet af

nikkel allergi

Hej Wilson
Videcenter for AllergiDu kan du læse alt om nikkelallergi hos Videcenter for Allergi - og alt om alle typer allergi (inkl. nikkelallergi og fødevareallergi) i den nye og roste "Bogen om allergi", der bliver anbefalet af 10 af de dygtigse allergilæger i DK. 🙂
tilføjet af

nikkel allergi

Hej Wilson
Videcenter for AllergiDu kan du læse alt om nikkelallergi hos Videcenter for Allergi - og alt om alle typer allergi (inkl. nikkelallergi og fødevareallergi) i den nye og roste "Bogen om allergi", der bliver anbefalet af 10 af de dygtigse allergilæger i DK. 🙂

SORRY der gik kuk i linkene. Håber, det bliver bedre denne gang... 😉
Hej Wilson
Du kan du læse alt om nikkelallergi hos Videcenter for Allergi - http://www.videncenterforallergi.dk - og alt om alle typer allergi (inkl. nikkelallergi og fødevareallergi) i den nye og roste "Bogen om allergi" - http://www.bogenomallergi.dk - der bliver anbefalet af 10 af de dygtigse allergilæger i DK. 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.