14tilføjet af

Er der ingen

...der har noget positivt at sige herinde. Hvis siden her afspejler dagligdagen i Danmark, hvor er vi så på vej hen. Det gør mig så ked af det, at se alle de negative holdninger der forpester dialogen. Jeg ved at der må være nogen derude, der sidder inde med glædelige nyheder, der kan løfte stæmningen en lille smule. Kom ud af busken og gør os allesammen glade. Kærlig hilsen "Kajsa"
tilføjet af

Krævementalitet

Hvad fanden er det for en krævementalitet at stille med? Typisk dansk. Tror du det her er en underholdningsstue for mentalt underbegavede sulfider som dig?
Tag dig sammen og bidrag selv med noget, istedet for at brokke dig og kræve ind!
tilføjet af

Se bare på Lilli

Hun er altid glad.
tilføjet af

Hvem har nogensinde

....fortalt dig at jeg er dansker. Bare fordi at man kræver lidt af sine medmennesker
betyder det ikke at man er egoist vel? Eller for den sags skyld at man er dansker. Ønsket var at høre noget positivt. Men det er vel for meget at forlange af dig.
tilføjet af

Ja hun er

...sgu da en riktig happy go lucky du. Bare hun ville sige noget konstruktivt, bare et eller andet.
tilføjet af

Noget positivt :-)

Der er ikke meget "kød" på debatten idag, så jeg har nået en masse på jobbet. Se DET er da positivt :-)
Godt at se du er i bedre humør idag ;-)
tilføjet af

*HOST*

Hvem er det nu lige der er den største brokkerøv her på debatten ?. Du tangerer vidst en førsteplads. Jeg kan ikke mindes noget positivt fra din side.
tilføjet af

Det er da positivt

Lilli kan spamme, og eyeofjustice kan svine folk til. Det er da positivt for Dem.
tilføjet af

tak du!

Prøver også desperat at holde fast i det lille positive der er. Dejlig at høre at det er gået godt på arbejde idag. Keep up the good work. ;o)
tilføjet af

Jo, jeg synes det er positivt

At jeg har lyst til at kigge ind i debat-forummet efterhånden er det hver dag. Jeg har lært en del enormt søde mennesker at kende på denne for mig nye og ret uvante måde, men jeg er med på hele tiden at prøve nye ting af.
Jeg har lært at kende folks forskelligheder alene igennem, deres måde at skrive på. Det er inspirerende, og efterhånden ser jeg også, at det ikke er overvejende negative hadefulde mennesker der fylder debatterne. Dem, der er negative og hadefulde siger bare meget, og fylder meget, men hyggefolket, nysgerrigfolket, pjattefolket debatfolket...dem er der flest af.
Og så får jeg enorm meget lyst til at hilse på "vennerne" hver dag...
(Godt emne Kajsa ;o))
tilføjet af

Håber meget

.....at jeg er en af dem. Tak for en god kamp igår!! Jeg ved godt at der ikke udelukkende, er negative meninger der bliver luftet her, men nogle gange ser det sgu sort ud. ;0)
tilføjet af

Yes u R

Du er bestemt en af dem...og selv tak. Lotza gunsmoke ay? :o)
Jeg synes at det der gør en debat god, og værd at komme tilbage til, det er dem, hvor deltagerne, ærligt har nogle synspunkter, og har lyst til at kende andres. Nysgerrighed, interesse...der er SÅ mange gode deltagere. Især har jeg oplevet at få nogle hamrende gode tilbagemeldinger i musikdebatterne. Der er jeg rigtigt hjemme...for der kan folk både være alvorlige, og pjattede men nysgerrige og ærlige.
Og man kunne jo godt forestille sig at der ville være meget had mellem pop og heavy-folket...men det er vand ved siden af det, der foregår i integrationsdebatten.
Jeg ved ikke, om man kan tolke noget som helst ud af nogen faktiske data, men det forekommer mig, at unge mennesker generelt er mere åbne og mindre hadefulde....det er bestemt IKKE en påstand og jeg har ikke noget sagligt belæg for det, men en fornemmelse, man kunne spørge folk om... out there?
tilføjet af

Se der har vi et interessant emne!

Jamen dog EyeOfJustice!!! Har du kendskab til sulfider? Det er faktisk en meget spændende mineralgruppe, og pyrit må jo nok siges at være min favorit. Tak for et indlæg med en snert af fornuft fra din side!
tilføjet af

Yeahh

....lot´s of smoke! Griner stadig. Med hensyn til at unge mennesker, er mere åbne og mindre fordomsfulde er jeg klart enig med dig. Det er dem omkring de 30 som jeg tror bærer rundt på de fleste uafklarede emner. Det virker som om de er lidt rodløse, og prøver på at få det afreageret med negative udtalelser, istedet for at sætte sig godt ind i en debat om kring de forskellige kulturer. Jeg tror at for 15 år siden var det nogen der fortalte dem at tyrker var dumme og ignorante, og så har de bare bygget vidare på det. Det er sørgeligt når en hel genaration går tabt på den måde. Jeg er ikke helt sikker på at det kan rettes op på, men helt klart værd at arbejde med. ***smil føljer*** 80)
tilføjet af

Mentalitet...

Jeg er enig i at danskere generelt er meget negativt indstillede, men desværre er jeg endnu mere enig i at danskere generelt kræver...Men at kræve noget positivt er vel en god ting? Eller hvad? Jeg ved det ikke. Det eneste jeg ved er at vi ved at kræve og kræve forpester vores egen og andres tilværelse...Og helt ærligt, hvor mange danskere kan sige - bund ærligt - at de ikke har alt hvad de kan forlange, at de ikke er sindssygt heldigt stillede? Ikke mange. Så gid danskere ville stoppe op og se på deres liv med en anden mentalitet...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.