3tilføjet af

Er det kun mig??

Hejsa alle sammen.
Er det kun mig der har mistet alle mine "venner" under min graviditet og den efterfølgende tid??
Jeg er en unn mor på snart 22 år.
Jeg har en dejlig dreng på 11 md og venter en (forhåbentlig) lillesøster til Oktober.
Men under min første graviditet sprang alle mine venner fra.
Nu kunne jeg godt tænke mig at snakke med nogle der er i min situation.
Jeg er fra Aalborg.. så hvis der er nogen der har tid og overskud til at starte et nyt bekendskab.. så er jeg frisk
Knus fra HPP
tilføjet af

Hmm

Hejsa HPP!
Jeg bliver meget ked af det, når jeg læser dit indlæg. Jeg forstår ikke, hvorfor ens venner forsvinder bare fordi man venter sig.
Ikke for noget, søde - men de var ikke "rigtige" venner, hvis ikke de kunne accepterer at du skulle have et barn. havde været rigtige venner havde de også være glade på dine vegne.
Min kæreste og jeg prøver selv på at få en barn, og vores venner er meget positive over det. Så jeg kan ikek forstå hvordan nogen kan behandle sine venner sådan som du beskriver.
jeg føler med dig og ønsker dig alt held og lykke og tillykke med den kommende (forhåbentlig) lillesøster.
Knus fra Musen27
tilføjet af

Du er ikke den eneste..

Hejsa med dig..
Ja jeg blev lidt trist til mode da jeg læste dit indslag..Jeg ved hvordan du har det jeg har selv været det samme igennem..Jeg selv er 26 mor til to dejlige og jeg har en på vej til november..Da jeg blev gravid med den første forsvandt mine venner også for hver dag der går da jeg fik nummer to havde jeg kun EN veninde tilbage ud af en hel flok..Det samme for min foloved han mistede også hans gamle venne kreds da det stod på familie liv meen vi har sagt til os selv at de ikke var rette venner for så havde de støttet os og glædet sig på vores vegende men nej..
Så nu har vi sammen skabt en ny omgangs lreds både med og uden børn så jo de rette venner er der ude et sted..
Du er meget velkommen til at skrive til min email add som er Misssunshin1977@sol.dk hvis du har lyst til at snakke noget mere om det..Jeg bor i nærheden af Ålborg men jeg røber ikke hvor på internettet men kommer vi til at snakke sammen vil jeg da selvføldelig fortælle hvor *SS*
Håber det var bare en lille trøst til dig *SS*
Knus fra Misssunshin1977
tilføjet af

telles

Hej med dig
Jeg er kommer fra brasilien,og jeg er 43 ar gammel.Jeg bor her med mine tre børn, som hedder Villy, Niels, og leonella.
Den ploblem du har, har jeg haft før. jeg synes at lige nu du kan se måske lidt eller meget sort foran dig, men tænker ikke på den, jeg var meget ked af dengang. men jeg tænkt også meget positive om jeg elskede mine børn, og havde jeg meget kærlighed med dem, og så tænket om jeg var ung og børnene bliver også store en dag.
I dag er mine børn store og jeg tænker tilbage, om hvordan havde jeg da børnene var smår.
Tiden gik så hugtig ,og jeg savner dem da de var smår. I dag er jeg meget glad, glad for jeg har tre børn, og jeg mistede eller mine venner, fordi jeg tror nok, fordi mine venner kaldt mig ikke mere til en tur ind i byen. Ved du hvad jeg synes at du skal ikke tænker meget på det, der kommer alligevel nogen af din venner eller finder der andrer venner, lige som mig.
Det kan jeg skreve mere lidt senere. Hilsen Rose
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.