3tilføjet af

Er bange for mig selv...

Hej.
Help me.
Jeg er bange og det skræmmer mig. Jeg bliver ved med, at drømme om Saddams henrettelse siden jeg så det på tv og når jeg er vågen ser jeg nogen gange et mørkt rum med hans ansigt fremme og han har blå mærker på ansigtet.
Det lyder nok overdrevet, men det passer. Jeg er virkelig bange og jeg er faktisk skræmt, at jeg sidder og skriver det her. Jeg er bange når Jeg høre hans navn eller siger det.
Jeg ved ikke, hvad der galt med mig og jeg tror, at jeg blevet sindsyg?Skal jeg kontakte hjælp? Hvad skal jeg gøre?
tilføjet af

Du er velkommen til at skrive til mig,

så stiller jeg dig nogle spørgsmål.
Med venlig hilsen, ftg.
mailadresse: ftg@sol.dk
tilføjet af

Tal med en du holder af, eller......................

'
.........din Læge eller Præsten i den nærmeste Kirke - Jeg hælder mest til præsten, da disse mennesker har lært at takle den slags psykiske smerter, for det er det det er - Selvom du måske ikke er særlig troende, så vil Præsten med garanti hjælpe dig på den ene eller anden måde.
LAD VÆR MED AT KONTAKTE ANDRE END DEM JEG HAR ANGIVET - HELST EN RIGTIG PRÆST, FRA EN RIGTIG KIRKE.
Ovenstående er "sagt", selvom Jeg selv aldrig sætter en fod i Kirken, da jeg ikke tror på systemet - men de fleste Præster er Virkelig dygtige mennesker hvad angår samtale med angstfyldte mennekser!
Lad for guds skyld være med at kontakte et for dig ukendt menneske, uanset hvor rart og flinkt det lyder her på debatten, og denne advarsel inkluderer også mig..!
Har du spørgsmål til ovenstående, må du selvfølgelig godt skrive til jalmar@sol.dk, det var ikke en afvisning, men jeg er ikke uddannet til at takle angst, og kan desværre kun komme med ovenstående råd.
Jeg ønsker dig et Godt Nyt År, og at du hurtigst muligt må komme over dit problem!
OG igen!
LAD VÆR MED AT KONTAKTE ANDRE END DEM JEG HAR ANGIVET - HELST EN RIGTIG PRÆST, FRA EN RIGTIG KIRKE.

Med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

tænk på noget andet...........

Tænk på at han har dræbt så mange mennesker. millioner, ikke "kun" dræbt men tortureret. Jeg kender op til flere historier, jeg har set billeder og videoklip, af det hans mænd har gjort ved folk. Det skal siges at jeg er 16 år, og det er ikke sundt at se på ligemeget hvor gammel man er!
Men det skal nok gå over. Når du tænker på ham, så skynd dig at tænke på noget andet, der gør dig glad, eller snak med nogen.
Jeg er meget religiøs, jeg ved at Gud er der, og jeg ved at der findes engle, der vrimler omkring mig ligeså snart jeg siger Allah.
Jeg håber at du vil få det bedre!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.