6tilføjet af

ensomheden er truende

Ensomheden kommer krybende om aftenen når alt bliver stille......... uret slår, tvèt kører, computeren støjer, naboerne snakker, masser af lyde men alligevel er stilheden larmende. Alle andre sidder sammen og ler og taler sagte sammen undtagen en som jeg der sidder og stirre ud i mørket. Måske er min ensomhed selvvalgt, da livet sommetider kan byde på for mange skuffelser til at jeg kan overskue, og derfor trækker mig tilbage for ikke at blive såret. Når jeg er ensom føler jeg mig usynlig og hvis jeg er usynlig kan andre ikke se mig, og derfor ikke såre mig. Måske kan jeg bryde min ensomhed, men ved ikke om det er det jeg ønsker, tænk engang igen at stå der sårbar og med følelserne blottet og så blive svigtet, ja ved det ikke men tror jeg vælger ensomheden i lang tid endnu, men et er selvvalgt, hellere det end sået........
tilføjet af

Livet....

Der er desværre ikke noget let svar på dette..Livet er ikke kun sort og hvidt,der er også en grå-zone..Men det er også det der gør det hele værd vil jeg mene..Hvis du aldrig havde oplevet noget negativt i dit liv,jah,hvordan ville du så kunne kende de positive sider??? Men èn ting er helt sikker,og det er at det er DIG der gør forskellen på det hele,hvordan du vælger det,hvordan du prøver osv.MEN det er ikke altid nemt,det tror jeg alle vil nikke genkendende til..DU er ikke alene,det skal du også vide..Såh,kære woman x,vær stærk! tro på dig selv og pas på dig selv...
tilføjet af

ensomhed

Det eneste der er slemt ved ensomhed, er at man er bange for at blive ensom.
Så længe du fokusere på det kommer du aldrig videre, vi er nok alle blevet såret på et eller andet tidspunkt.
Men husk på hvad man ikke dør eller knækker sammen af, kan man vende til noget konstruktivt og blive stærkere af.
Det er kun fordi du sidder og er bange for at være ensom, du føler dig ensom.
Computeren er en af de største redskaber til at føle sig ensom og til at føle sig såret.
Den kan få folk til at lukke sig inde i sig selv bag skærmen.
Tag ud og mød folk, er aldrig for sent.
Tag til banko, eller lav noget sport eller gymnastik.
Sport og gymnastik er at foretrække og det er jo for alle størrelser og aldre, der får du fornemmelsen af at være en del af noget, en del af et team.
Det er aldrig for sent at komme ud, det er bare det at få losset sig selv op af stolen.
Men så længe du sidder bag den kolde skærm kommer du aldrig videre, sig til dig selv imorgen gør jeg det, den første måned er hård men bagefter vil du blive gladere og føle dig meget mindre ensom.
god tur og se at kom afsted, du har kun et liv og det kan ikke byttes når du står for enden af porten.

tilføjet af

det er et godt svar

Gode råd er dyre er der et gammelt ord der siger.
Det er et godt svar du der gav, jeg skal prøve om jeg kan gøre det, det bliver svært, men jeg har da lidt humor tilbage og det er det der plejer at hjælpe mig, men selv den er ved at dø, men jeg vil prøve på det lige så snart jeg står op i morger, men klokken er for mange til at jeg tør gå ud.
Du har helt ret det er modgang der gør stærk, men somme tider ville det være rart, med bare 6 mdr. der bare glider ude problemer.
Men det ville nok være at være optemist, men dem har vi jo også brug for.
Det er jo egentligt underligt at, der i dag er så mange ensomme mennesker, der var så meget snark om at vi skulle komme hinanden ved, og så er det i de årgange der er flest ensomme, sammen med de helt unge, hvad var det de unge mennesker, gjode forkert for dem selv og deres børn, lidt underligt!
Men vi må klø på og holde fanen lidt højere, komme ud blandt andre mennesker, det kan godt være at de ikke bider, det kan også være at de kun træder dig over tærene og ikke hele vejen op af skinnebenet, vi kan jo være heldige.
God vind
tilføjet af

Så er det bare at komme igang.

Det er tiden som gøre os mere ensomme, flere og flere låser sig inde bag deres fjernsyn og computere.
Er kedeligt meget, jo mere høj teknologiske vi blvier jo mere ensomme sjæle fare rundt i verden.
Håber virkelig du kommer igang, for det hjælper virkelig, brænd evt, computeren og fjerneren :-)
god tur.
tilføjet af

ensomheden dræber

hej søde. jeg er også alene men har nogle venner som ka støtte en. jeg vil gerne hjælpe dig ud af ensomheden. skriv til wirenfeldt1@tiscali.dk. knus den livsglade.
tilføjet af

HEJSA MIN WOMAN

JA jeg kender det da også det med at være ene FOR det er jeg da også vær aften og det er da MEGET trals så der er vi da to der syndes det
ps undskyld hvis det ik er stavet ordentlig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.