2tilføjet af

De virkelige helte

Superligaen er ved at falde på plads i toppen og i bunden. Ikke sært at focus ligger her. Men tag lige et kig på 2. division. Lyngby ligger før sidste sæsonkamp på oprykningsplads. Det er fanden galeme en fodbold-præstation.
Det er blot fire år siden Lyngby blev tvangsflyttet ned i Danmarksserien efter at pengemænd og Farums Peter Brixtofte havde splittet den hæderkronede forstadsklub. Efter mislykkede fusionsforhandlinger rykkede hele 1. holdet og træner over og blev krumtappen i Brixtoftes drømmeverden.
Få år forinden var det Flemming "Don Ø" Østergaard, der bejlede med fusionsplaner og købte halvdelen af det daværende Lyngby-førstehold med Henrik Store Larsen i spidsen. Disse fodboldens pengemænd har fanden skabt.
Lyngby er ukueligt på vej igen. Min drømmevision er, at Lyngby som nyt hold i Superligaen sæson 2007/08 først banker FC Nordsjælland ud af den fornemmeste række og derefter forviser FCK til tredjepladsen - starten på dette holds deroute og Don Ø's fallit.
Med Lyngby tilbage bliver det sjovt at gå til fodbold i Københavnsområdet igen.
tilføjet af

Drømme

Ja,drømme har man da lov at ha'
Jeg tror, så også kun at det bliver en drøm
tilføjet af

Fik du det bedre?????

Du har godt nok en masse had liggende i dig......stakkel:-|
Læste lige Fede Britts indlæg og vil give hende/ham ret i at jeg synes ikke at du som sådan kan hænge Don Ø ud. Manden er forretningsmand til fingerspidserne, ja der er mange der har ondt i røven over den måde han kører sine forretninger på, men jeg må sq tage hatten af for en mand der formår at bygge et "emperie" op som han har gjort det er der ikke mange der kan.
Men bør du så ikke også have ondt i røven over Mærsk M. Møller? Han er også en forretningsmand med store visioner.
Jeg ved ikke lige hvor det er dine rønnebær er sure, men jeg kan fortælle dig at allerede inden jeg blev FCK fan var jeg imponeret over den måde Don Ø kører sine forretninger.
Hvis jeg havde nogen som helst interesse inden for faget, som et job, så ville min ansøning være at finde hos ham indtil han ansatte mig.
Men håber da for dig at dit had til Don Ø ikke ødelægger din dag.
En solrig hilsen fra Drømmeren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.