8tilføjet af

Opsigelse af lejerbolig

Bor til leje i hus og i lejekontrakten står der 3 mdr: opsigelse, dvs: hvis vi siger op, skal det være med 3 mdr: varsel.
Men samtidig står der i kontrakten, at alt indvendig veligeholdelse påhviler lejer og alt udvendigt veligeholdelse påhviler udlejer, vi har gjort alt for at veligeholde indvendig, men vores udlejer vil ikke leve op til hans del, vores vinduer er utætte vores hoveddør er gammel og utæt, Varmen fiser ud, vi har en gavl som er revnet flere steder og om sommeren helt levende med murbier, vi har sagt det til ham flere gange, de sidste 2 år, men intet sker.
Så er det store spørsmål, når han nu ikke opfylder sine ting, kan vi så ikke fraflytte bare med en mdr: opsigelse.
tilføjet af

Hedder det ikke >

LEJEbolig??? - men du har måske slået LEJER i din bolig??? 😃
tilføjet af

Hedder det "at slå lejr" ?

Men du er måske selv ejer?
tilføjet af

nej

den holder ikke.
Gid det var så vel.
tilføjet af

Nej

Så er det blot at håbe på at han ikke kommer efter Jer med indvendige skader der skyldes udefrakommende årsager.
Da jeg skulle aflevere min mors lejlighed efter hendes død var der vandskade på gulvet ved en mildest talt dårlig havedør. Den var IKKE forsynet med vandnæse fra ny af, det lavede jeg selv kort efter at hun var flyttet ind, men alligevel kæmpede hun for at holde vandet ude, problemet var det samme i flere af lejlighederne i bebyggelsen.
Efter en længere diskussion med viceværten ved synet slap jeg med en erstatning på 500 kr for den skade.
Idiot.....
tilføjet af

hør nu lige her

Hvis du absolut skal være så åndsforsnottet at rette andres grammatikfejl så burde du rent faktisk vide det hedder at "slå lejr".
tilføjet af

og hvis

du vil rette på de personer der forsøger at løære andre dansk korrekt burde du sørge for at benytte dig af ord som er at finde i en ordbog. der findes ikke noget der hedder åndsfornuttet, hverken i Nudansk eller slangordbogen, det er et konstrueret udtryk og altså utrolig dårlig dansk.
tilføjet af

Nej - du kan ikke bare

fraflytte med 1 månedes varsel... jo kan du godt, men du kommer til at betale for 3 mdr. alligevel.
M.h.t. udvendig vedligeholdelse, så prøv at kontakte Lejernes Landsorganisation, eller søg efter lejeloven på nettet. Se om du finder svaar på, om du kan kræve noget når du fyrer for gråspurvene.
Held og lykke
tilføjet af

og endnu engang

.........lykkedes det dig at stave forkert flere gange. tag dig nu sammen mand og bemærk at selvom folk får stavet forkert indimellem forstår du jo alligevel meningen med deres indlæg. Der er masser af ordblinde mennesker i DK som ikke behøver dine dumme bemærkninger. Tak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.