1tilføjet af

Hvad sker der mon med Randers?

Først en kondulance til Randers FC, jeg må sige at jeg havde håbet til det sidste på at de kunne blive hængende i suppeligaen, men sådan skulle det ikke være.
Nu siger klubbens direktør, at klubben har en sund organisation og han er sikker på at klubben står bedre rustet til at blive hængende når de rykker op igen efter næste sæson.
Spørgsmålet er så hvor mange i klubben, der bliver hængende. Der er jo alligevel en del spillere, der trods alt har gjort det godt og vil være eftertragtet af andre superligaklubber. Derudover kommer at klubbens TV-indtægter går fra 5 millioner kroner i Suppeligaen til kun 500.000 kr i 1. division, derfor kan de nok heller ikke regne med de 3-4 rutinerede kræfter de har købt/lejet til lejligheden denne sæson.
Min frygt er, at spillerflugten vil være større end spillertilgangen. Og så tror jeg en hurtig oprykning igen vil være udelukket, desværre.
Eller jeg er måske bare pessimist?
tilføjet af

Jeg havde også håbet......

at Randers kunne ha´ klaret skærene og var blevet i den bedste række. Det kunne ha´ været godt at FC Nordsjælland var smuttet med ned sammen med Herfølge, men sådan skulle det ikke gå :-( Men nu kommer Horsens jo op og muligvis også SønderjyskE, så jydepower i Superligaen ;-)
Det bliver svært for Randers, men lad os håbe at de kommer igen og er at finde i den bedste række igen når den nye sæson slutter om et års tid :-) De har jo trods alt skrevet kontrakt med et par af de spillere de havde lejet i denne sæson.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.