11tilføjet af

Den uendelige historie

Tja så sidder jeg her - endnu en gang og føler at det er umuligt at slippe smerten. Og slippe for den. Og det på grund af en dybest set - totalt ligegyldig dame, der gafler mænd her på SOL.
Jeg VED at han har sagt stop over for hende. Jeg VED at der ikke foregår mere sexuelt mellem dem. Og jeg VED hvor han er i forhold til mig.
Men om HUN fatter budskabet, det tror jeg simpelthen bare IKKE på efter det der nu er sket.
Så sent som i forgårs tikkede der endnu en messenger besked frem på skærmen, allerbedst som jeg stod og holdt om det menneske jeg elsker.
Sender lige et lille "minde" til dig....
Jeg behøver IKKE se mere for at vide hvad DET minde handler om, hendes store frontparti i fri dressur - dem som hun bruger som fangstmiddel - og det med garanti, de har nemlig været godt fremme i billedet lige fra starten af.
Om jeg har ret???? - DET ANER JEG IKKE - og jeg er også totalt ligeglad da jeg heldig vis heller ikke er en undermåler på det område.
Heldig vis taler vi totalt åbent om tingene her nu, og den der nedværdiger sig - ja det er hende. Vi tog også dette op med det samme, og selv om jeg stadig er vred lige nu, så er det mere på grund af det konstante jagten end på grund af noget andet. En kvinde der stædigt og vedholdende sender beskedder og "minder" hun må da være ret langsom i opfattelsen når der ER sagt endegyldigt stop for alt andet end venskab..
Det der undrer mig mere end noget som helst andet er, at hun bare ikke kan indse at hun ødelægger så forbandet meget for andre. Det på trods af at hendes mand STADIG er et uvidende lallefår, der tror han lever sammen med den - i hendes øjne - dejligste og mest TRO kvinde der er. Hun får bare ikke nok på den dumme - som man så plat kan sige det...Jeg håber faktisk efterhånden at han får åbnet øjnene, eller at han selv går ud og finder sig lidt sjov ude i verden...Måske vil hun så indse, hvordan det er at være den der bare kan sidde og vente på at det bliver afsluttet.
Hvor f.... er hendes RESPEKT for det valg hendes nye "ven" har truffet. Et valg der er truffet af min mand alene - for det er og bliver HANS valg. Selvfølgelig er valget truffet på baggrund af mange lange fælles snakke mellem to mennesker der VIL hinanden - på trods af hendes lille besøg i vores verden.
At hun, der i øvrigt er gift, ikke har nogen som helst ret eller rettighed - ud over at have en form for venskab med min mand - det går åbenbart ikke ind på lystavlen. Hans venskaber det vil jeg nemlig ALDRIG blande mig i- det står for hans regning. Jeg kan bare ikke magte at min mand har sex med et menneske jeg slet ikke kan have respekt for.
Jeg håber bare ikke der er andre hanner her på SOL der er dumme nok til at hoppe på den galej..For det vil sgu være for synd for deres koner.
Og jeg ved det godt, selvfølgelig har min mand også en del af ansvaret. Det behøver vi slet ikke bruge tid på. Det er tankerne der er i hovedet på de kvinder (eller for den sags skyld mænd) der ikke vil give slip - efter at have haft en gang simpel lir på kassen. Det er dem der interesserer mig lige nu.
Hvis der er nogen der har indsigt i sådan en dames psyke, og kan fortælle mig lidt om hvorfor - så modtager jeg gerne noget viden. Det vil måske hjælpe mig til at forstå.
Tak for at jeg kan få lidt luft her....og har i nogen ide om hvad der fræser rundt inde i det hovede der sidder på den type som hende, så meld endelig tilbage...
E_F_K
tilføjet af

Hvis jeg

.....nu havde en ide´om hvem du snakkede om, kunne jeg måske give vedkommende et par flade herinde...;0). Jeg har godt nok været væk fra debatten et stykke tid, og måske er jeg naiv, men hvordan kan det du beskriver lade sig gøre?
Kærlig Hilsen "Kajsa"
tilføjet af

Fattesvage mennesker er der nok af.....

Desværre....Jeg føler med dig, men spørger samtidig mig selv...hvorfor er vedkommende kvindemenneske ikke bare blevet blokeret fra din kærestes messenger ??? Er der nogen speciel grund til at hun skal kunne kontakte ham ???
Dumme mennesker, som ikke forstår beskeden, når de får et klart nej, skal man ikke bruge mere krudt på...UD med hende...og held og lykke til dig og din kæreste :-)
tilføjet af

Der fik

.....du visst fat i den forkerte tråd. Det var ikke mig der havde det poblem. 80)
tilføjet af

Let nok

Fordi jeg har den helt basale grundholdning, at de mennesker min mand vælger at have kontakt til er hans valg. det er IKKE min afgørelse hvem han skal betragte som venner og hvem ikke.
Det samme forhold er gældende den anden vej, og det sætter jeg også selv stor pris på.
Der hvor den helt radikale forskel er er at hun "bruger" disse kneb - og jeg er helt bevidst om at de bliver brugt som våben mod mig til at "gafle" ham...til at vise hvor uforstående og dum jeg er når jeg ser "noget" i sådanne "uskyldige" henvendelser..som kvinde ved jeg da godt hvad en henvendelse med et "minde" handler om....hvis der skal sendes et minde så er det da for at prikke til mandens føleser og fortælle ham hvad han siger nej til, og intet som helst andet..
Så lige nu...ja der får hun frit løb...og så håber jeg hun selv render sig staveren i livet for alvor....for jeg kan mærke på min mand at han er ved at blive lidt træt i masken,,,og det uden at jeg overhovedet blander mig mere.
Tak for din respons..
E_F_K
tilføjet af

Det hedder

Heldigvis, ikke heldig vis - hvor dum kan man være?
Winx
tilføjet af

Du er bevis på

... min tese om, at den sidste idiot endnu ikke er født.
Som om det skulle gøre nogen forskel for forståelsen af indlægget.
tilføjet af

Jeg aner ikke hvad du mener her??

Du bliver ganske enkelt nødt til at forklare dig, hvis du vil tages seriøs.
Jeg spørger helt konkret om nogen ved hvad det er der rører sig i omtalte kvindetypes hovede. Har du en ide så skrive det, alt det andet ævl er ligegyldigt.
E_F_K
tilføjet af

Du kan jo

Bare skrive et forståeligt dansk, hvis du vil have svar angående dine små hverdagsintriger.
'Winx
tilføjet af

Hmmm.

"min tese om, at den sidste idiot endnu ikke er født."
Tåbelig talemåde, der intet illustrerer - naturligvis medmindre du er gravid. Nu er der jo nogen, der bekymrer sig om, hvorvidt sproget bliver udvandet eller ej.
At du tilhører den stupide pøbel, der æder alt råt, rager ikke mig.
Winx
tilføjet af

Nu vrøvler DU vidst!

Det er da forståeligt dansk! Du forstod det jo, siden du var i stand til at rette det. Og heldigvis er der da andre, som kan finde overskud til at hjælpe. Også selvom der er et enkelt mellemrum for meget i teksten.
Gad vide, om du selv er klar over, hvilket indtryk du giver andre mennesker... Det er du nok ikke!
tilføjet af

hmmm

Det her er for dumt at forholde sig til...
Så hvis du ikke har andet at byde på til et menneske der stiller et helt simpelt spørgsmål, af en helt simpel årsag...Så ti ...
For hverdagsintriger...Dem forholder jeg mig ikke særligt meget til....
Og mennesker der kun kan give andre onde ting med på vejen - slet ikke...
E_F_K
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.