5tilføjet af

En lækker

luftig kagecreme som er mere fromageagtig(hullet) end den almindelige tunge.
Kan nogen hjælpe mig med hvordan man laver sådan én.
På forhånd tak
tilføjet af

Hvad med...

Creme fraishe rørt op med frisk appelsinsaft?
Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du skal bruge cremen til, men jeg har engang prøvet at bage en rigtig lækker, vamset chokoladekage, hvor jeg flækkede den og puttede det imellem. Nøj, det smagte godt!! :)
Kagehilsner
Klokke
tilføjet af

Ej hvorfor...

...alt den snak om mad når jeg sidder her på arbejdet og lider fordi jeg var for lad her til morgen til at tage en madpakke med.
tilføjet af

Øhh du

Klikker måske herind så for at få noget at spise❓*G*
tilføjet af

Jep...

...det kunne jo være at jeg kunne fantasere så vildt om mad at jeg kunne bilde min hjerne ind at jeg havde fået noget at spise ;)
tilføjet af

Kagecreme

Hvis du vil have en mere luftig creme kan du vende cremen i flødeskum... ganske enkelt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.