18tilføjet af

Pop... ad badr..!

hvad sker der lige for alle de der grimme boy bands..?
det er fair nok at der er pop tøsser og pop drenge.. der hører pop musik..
men skal i reklamerer med det..
pop.. i ligner jo nogen der er blevet kopiret fra en dukke..
og så alt det der pop tøsse skrift.. STOP det..! der er ingen der gider at glo på det..
tilføjet af

Jo da!

Bare fordi det måske ikke behager dig at høre pop, skal vi andre da ikke snydes for det. Vi lever i et frit land, i en nogenlunde fri verden. Desuden, hvad hvis vi sagde det samme om metal-musik?🙂Tænk dig om.. Alle skal have lov til at være her.
-/BikerBirk
tilføjet af

hmmm

Hader selv pop, og kan bedst lide heavy metal. Men derfor må andre godt høre, bare jeg fri, gider nemlig ikke høre andres kæreste sorger osv.
tilføjet af

Hey slap af!

Min musik smag er bred men for det meste kan jeg bedst lide black-, heavy-, hard-, etc-, metal men synes lige det der debat emne er usmageligt! Det kan da være der er folk der synes det samme om dig!
tilføjet af

Hmmm

Du har ret i at der ikke er så mange som der gider glo på det der chatspeak, som Qnuzzar, VenZZer, Tøzz osv. Det er så irriterende.
Fint at folk hører pop musik, det har jeg IKKE noget problem med. Men stop med at skrive sådan, lol.
Men jeg er selv mere til rock, he he. :-)
tilføjet af

Hva så med Manson?

Hvad sker der så med ulækre og grimme Manson?
Han er da noget af det ulækreste..
Se, du bliver du garanteret sur??
Hvorfor?? Fordi jeg har sagt noget dårligt om dit "idol"?
Tja, jeg bliver sur når du skal snakke sådan om popmusikere...
Hold dog din mening for dig selv... Det er ikke alle i verdenen der gider hører på musik der lyder forfærdeligt, som Mansons musik er et godt eksempel på.
tilføjet af

Nej da!

Vedkommende skal netop IKKE holde sin mening for sig selv. Ellers var der jo ikke noget at debattere. Hvis du også holdt din mening for dig selv, skulle du ikke have skrevet dit indlæg.
Jeg synes det er godt at folk tør stå frem og sige deres mening. Desuden, jeg synes det at debattere giver en bredere forståelse for, hvordan vores samfund i det hele taget er skruet sammen. Eller hvad synes I?
-/BikerBirk
tilføjet af

Pop

Pop musik er bare musik som er populært. Det er ikke nogen genre i sig selv.
Limp Bizkit, Korn, Marylin Manson og alle de der er også pop da de har et mainstream publikum og bliver spillet ofte.
tilføjet af

Enig

...
tilføjet af

Meget enig

...
tilføjet af

hmm.

jeg syntes det er åndsvagt at skændes om musik .. for alle har deres egen smag .. med mindre man er et får .. og SÅ er man vildt idiotisk.. har selv en bred smag .. høre black- hard- osv metal .. men jeg høre også radio, hvor de næsten altid spiller pop !!
tilføjet af

Yeahh

Lyder fornuftigt.. Dig ka jeg li'.. he he...
tilføjet af

Ind Med Metal..

selvfølgelig skal alle have lov til at være her, det er jo et frit land(heldigvis!!)
det mest irreterende er når man tænder for radioen og det eneste man hører er pop-musik og det andet stille musik og sådan..
men man hører aldrig Metal, gothic, hardrock-musik ovs. (har i hvert fald aldrig hørt det)
Pop-musik er jo det popelære musik, men Nightwish og Within temptation er ikke ukendte bands.. jeg synes det er for dårligt at der ikke blir' spillet flere forskellige slags musik i radioen, men at det KUN er det SAMME POP-musik igen og igen, ad..
tilføjet af

Et tankeeksperiment:

Jeg sad lige i en anden af de her musikdebatter og spekulerede over at det med at musik tilhører en bestemt alder...det bliver mere og mere tydeligt for mig er en myte...og lige her under dit Indlæg Miss Manson tror jeg at jeg fattede hvad der er det forkerte:
Jeg er en uforbedrelig heavy-rocker! Har altid været til det hårde og tunge metal...sådan! Men tænk nu hvis jeg som 45-årig kvinde havde den samme afhængighed af de der boybands? Ville det ikke virke en anelse uldent i kanten?
Ja, jeg synes jo det ville virke lidt små-pædofilt, og hvorfor egentlig det, for det er da musik vi snakker om...er det ikke?
Okay, jeg faldt lige over det, og hvis ikke jeg opnår ret meget reaktion på dette indlæg, så tager jeg det op som nyt indlæg, for forskellen slår da pludselig mig med al mulig tydelighed, spændt på at høre jer andre...
tilføjet af

Helt rigtigt!

Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv - Ikke nok med at det kun er popmusik de spiller i radioen, så er det fandeme også de samme sange de spiller om og om og om HELE DAGEN LANG!! Det lærte da jeg gik i en pigeklasse hvor radioen absolut skulle være tændt hver evig eneste dag...
tilføjet af

.....

Ikke nok med at Mansons sange i det hele taget bare er noget af det bedste man kan høre, så har han de fedeste tekster!
Det er så latterligt alt det med udseende! Hvis ikke de ser godt ud er de ikke værd at høre på ...sådan noget pis - DET ER IKKE UDSEENDE DET KOMMER AN PÅ MEN MUSIKKEN!
Og i øvrigt, debatten er et sted hvor folk kommer med deres meninger, hvis ikke du kan klare at høre dem, så hold dig væk ... Alle har ret til at komme med deres mening
tilføjet af

Sådan!

Hvor har du dog ret!

Og til Luise-Bach:
Marilyn's udseende og væremåde har han kun for at provokere folk som dig. Jeg tror han er temmelig intereseret i hvordan folk tolker ham, ved at have det udseede som han har, og den måde at optræde på, som han gør. Jeg tror ikke han gør det, kun på grund af musikken, men simpelthen for at undersøge folks reaktioner, og få en bedre forståelse af helheden. Han er en dybt tænkende mand, og han har tilsyndeladende altid en meget dybere mening i de ting han gør, end hvad folk egentlig går rundt og tror.
tilføjet af

Hahaha ,,

Hahah ¨.. Du nævner selv at du slev bliver sur når folk snakker dårligt om popmusik, ikke❓Men alligevel, så gør du lige præcis det samme selv ved at sige at Manson's musik lyder forfærdeligt❓Du vil have at vi skal holde vores meninger om popmusik for os selv, men du gør det samme selv ved Manson's musik❓:S
tilføjet af

! ..

Haha det har du ret i !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.