8tilføjet af

Jeg elsker min mand.. selvom..

han kan være noget af det mest irriterende..
Når jeg tænker over det er han faktisk den eneste jeg kan hade og elske på samme tid..
Han kan være et opblæst ego-trip og ikke til at tale med overhovedet, men når jeg så mindst venter det er han der 100 procent for mig og vil gøre alt for mig..
En underlig mand men hold da op hvor jeg elsker ham også af hele mit hjerte og meget mere til...
Og i virkligheden skal jeg virkelig anstrenge mig for ikke at komme til at grine når vi tager de største diskutioner for han ser bare så fjollet ud og han prøver at undgå dem ved at komme med dumme bemærkninger..
Han er den dejligste, smukkeste og mest irriterende mand jeg nogen sinde har elsket og jeg vil elske ham resten af mit liv..
Venligst..
Mig...
tilføjet af

Præcis

sådan er kærlighed. Hvem gider blive irriteret over en person som ikke interesserer én en døjt.
tilføjet af

Også her

Men jeg har så det problem at min kæreste simpelthen ikke kan forstå hvordan det kan være på den måde. Og jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare ham det...andet end at sådn er det.
Men han stiller sig ikke tilfreds, for alle hans venner har de her perfekte forhold, hvor der intet er at kritisere partnerne imellem. Og så går han hen og blive en anelse for naiv. Og nu begynder jeg da vist på min historie, fremfor at kommentere din...sorry.
Men held og lykke med kærligheden...selvom den driller af og til ;o)
tilføjet af

hmmmm

er 'hader' ikke et ret staerkt ord at bruge? Det synes jeg.... :-) saa der er vel tidspunkter hvor du ikke kan lide ham...
tilføjet af

Begge ord er stærke..

De to ord er noget af de mest udifinerbare man kan finde.. For hvad er at hade og hvad er at elske ??
Man kan hade og elske den samme person, den samme ting, den samme tro osv osv..
At elske dækker over lige så mange emner som at hade..( Elske-omsorg-tillid) ( hade-brudt tillid)

Venligst
Mig..
tilføjet af

Der er ingen der..

har det der perfekte parforhold, alle par har deres små eller store ture med hinanden om hinanden eller om noget helt 3. det kan være tv-avisen eller what ever..
Parforhold er underlige for det er en magtbalance imellem godt og ondt..
Og til alle's held vinder det gode som regl..
venligst
Mig..
tilføjet af

Parforhold

Hej mig jeg har det nøjagtig på samme måde jeg elsker også min mand.
Vi har kendt hinanden i 25 år og kan stadig finde gnisten, men sommetider er han bare så irriterende og dum.
Det vi mest kan skændes om er penge som vi aldrig har eller retter sagt det er mig der er den fattige og ham der er den rige men også den mest gnider. Vi kan også skændtes om sådan noget latterlig noget som tv programmer.
Det er ham der ejer huset vi bor i så har han en udlejnings virksomhed 2 bygge grunde som han bygger huse på til udlejning. Og selvfølgelig en bil. alt står i hans navn kald mig bare naiv, men jeg er opdraget gammeldags hvor kvinder bare skulle være ved komfuret og ellers bare have en mand der forsørgede en.
Han kan også have nogle psykopatiske anfald og gå fuldstændig amok.
Engang sad vi og så en tv udsendelsen den handlede om unge piger der forsøgte selvmord på dette tidspunkt var vores datter ca. 12 – 13 år vi sad i hver sin ende og sofaen jeg sagde ingenting.
Lige pludselig kylede han et glas hen i væggen ved fjernsynet perrede til lampen så den blev vind og skæv. En anden gang var dagen før nytårsaften vi skulle være sammen med vores naboer til sammenskudsgilde jeg skulle lave frugtsalat og komme med kransekage og snolder.
Han sad og så tv jeg kom kærlig hen til ham og spurgte ham om vi ikke lige skulle tage en pakke kransekager nu hvor børnene var lagt i seng.
NEJ det skulle vi ihvertilfælde ikke igen blev han sur kylede igen noget igennem luften og slog med knytnæve ind i min mave.
Jeg flygtede op på loftet og græd jeg kunne høre neden under at det skete noget.
Nu er jeg meget glad for blomster og mit hjem er meget pæn med ens urtepotter og pynt.
Da jeg kunne høre det blev ro neden under og han var gået i seng. Listede jeg ned for at og se hvor slem det var.
Alle mine fine urtepotter var slået i stykker blomster, skår og jord lå på gulvet i køkkenet. Glassene fra skabet smidt på gulve, hver gang har jeg bare ryddet op efter ham når han har gjort det for at børnene ikke skulle komme op til sådan noget.
Engang havde jeg inviteret hans forældre til hans fødselsdag. Hele dagen havde jeg ryddet op og gjort rent bagt boller lagt lagkage sammen.
Vi fik bare noget nemt til aften fordi de kom til aftens kaffe. Han sad og spiste havregryn jeg skulle lige op på børnenes værelse efter noget.
Da jeg kom ned havde han drysset mel, sukker og havregryn ud på det nyvaskede køkken gulv jeg fejede det op vaskede gulv samtidig med at tårerne trillede ned af kinderne. Engang var vi i byen og handle vi boede på landet og jeg kan ikke køre bil selv han afleverede mig ved supermarkedet og skulle selv på trælasten så han kørte igen mil ville holde på parkeringspladsen senere sagde han jeg købte altid stort ind så jeg havde en hel vogn fuld jeg ventede på ham en halv time. Så måtte jeg ringe efter en taxi fordi der kørte ikke flere busser den dag. Da jeg kom hjem klippede han græsplæne og sagde at han havde glem mig.
Han blev 40 år for 5 år siden han ville ikke holde noget fødselsdag fint med mig så sagde jeg at vi kunne bestille bord ved den lokale kro bare vores 2 børn og svigersøn. Dagen kom jeg gik på arbejde og sagde til mine kollegaer at vi skulle ud og spise pga. min mands 40 års fødselsdag da jeg kom hjem kl. 16 var der allerede kommet gaver ved døren og en halv time sener mødte der ca. 10 – 15 venner, familie og naboer op som ville gratulere ham jeg er som sagt fattig og havde ingen penge til en kasse øl eller sodavand så de fik rødvin og saftevand flovt, flovt.
Men den eneste der ikke var der var fødselaren og da klokken blev 18 blev jeg nød til at afbestille kroen.
Så sad jeg der med mine børn og sviger søn og ventede på ham, gæsterne var gået fordi vi skulle jo på kro så de gik hjem. Jeg ville bare lige fortælle det for at få det ud undskyld at i skal ligge ( øre ) til venlig hilsen Tulle mor
tilføjet af

Hold da helt op..

Hvor jeg godt kan følge dig...
Min mand er også selvstændig og det firma gør at han er mere stresset end hvad han ellers har været..
Jeg har det fint med at han driver selvstændig virksomhed det der bare kan pisse mig helt og holdent af at han råber og skriger når tingene ikke lige går efter hans hoved.. træls træls træls.. Men også forståligt for det er altså ikke nemt at være selvstændig..
Men smide rundt med tingene har han nu aldrig gjort og gud nåde og trøste ham hvis han gjorde jeg ville
1: slagte ham..
2: skride bagefter
ikke om jeg vil tyraniseres..
Det der med at blive glemt har jeg også prøvet manden blev væk i over et døgn hold op hvor jeg var sur og skuffet over at han ikke engang gad at tage hans tlf..
Men mænd skal vel være sådan lidt sære..
Ellers er de vel umulige at elske når alt kommer til alt..
Jeg elsker min mand uanset de fejl han har lavet og i fremtiden vil lave og jeg er helt sikker på at vi skal blive gamle sammen og rigtig sidde der og diskutere..
Mange tanker
Mig..
tilføjet af

Til tulle mor

Sikke da en mand du har han skulle have en røv fuld hilsen Fonzi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.