2tilføjet af

Fup hos Nolimitstv.dk

Jeg har gennem længere tid været kunde hos forskellige "online dvd-udlejningsselskaber" - senest NOLIMITS.TV A/S.
Det der fangede mig var den lave pris (249 for 3 film) og så det faktum at der var flere end 4000 film at vælge mellem ... sagde de!
De har gentagne gange måtte beskære min (og andre ønskelister), fordi filmene ikke kunne skaffes hjem, hvilket er forståeligt nok!
I lang tid har de nemlig blot sendt for få film næsten hver gang. Da de i dag sendte en mail om at de ville slette flere film, gik min mand ind på deres hjemmeside og ved at lægge antallet af sider i hver kategori sammen og gange med 10, som er det antal film der vises per side, kom han frem til at NOLIMITS.TV A/S kun har ca. 2500 titler at vælge i mellem!!! Der mangler altså 1500 titler!!!
Det må siges at være falsk reklame der batter!
Vi har derfor tænkt os at flytte over til et andet udlejningssted, som vil være ærlige over for deres kunder... gerne på nettet, og hvis ikke det findes, så går vi tilbage til traditionel videoudlejning!
Er der nogen der kan anbefale et firma der ikke er fulde af fup? Har prøvet digitarian.dk, men synes de til tider var ligeså dårlige til at overholde leveringstider som NOLIMITS.TV A/S...
På forhånd tak!
Charlotte
tilføjet af

249,-

for 3 LEJE-DVD'er? det lyder da sådan lidt vildt i mine ører...
Ja altså det er sikkert mig der er ignorant på området, men hvordan fungerer den slags firma du der omtaler?
tilføjet af

sv: 249,-

De 249,- gælder for en måneds medlemskab, hvor man modtager 3 dvd-film med posten. Når man har set filmene sender man dem retur, og så kommer der nye film "så snart" de er modtaget hos NOLIMITS.TV A/S.
Reelt får man ca. 9-11 film om måneden, hvis det går hurtigt hos dem og man returnerer film samme dag, som de er modtaget...
Der går ofte bare meget lang tid før de modtager filmene, og det har de flere gange givet post danmark skylden for, men det har nu stået på så længe, at det bestemt synes utroværdigt, da post danmark leverer 97% af deres post til tiden!
Det virker som om de prøver at vildlede kunderne, og efter et halvt år hos dem begynder jeg for alvor at tvivle på seriøsiteten i foretagendet!
Bare man snart kunne se flere film online på sputnik... :o(
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.