0tilføjet af

Bloddoping

Jeg er lidt trist over at touren i mine øjne blev ødelagt for CSC, og vil derfor spørge om der er nogen her på debatten der kan oplyse mig om et par detaljer om bloddoping.
Hvor meget blod skal man have tilført for at opnå en effekt.. og hvor længe holder effekten ??
Hvor lang tid tager det at få tilført den mængde blod ?? Det går ret hurtigt med at få tappet blod.. men når man ser film og folk skal have f.eks. 1 liter bold efter et færdselsuheld, så tager det nogen timer at "fylde på".
Og her er ikke tale om folk der mangler blod, men folk der har en fuld blodbane.. det må da tage mange timer at fylde blod på en person der ikke mangler ?? eller ??
Når man ser rytterne komme hjem efter en etape, så skal de masseres , så skal de spise, og så skal de, hvis det her skal kunne lade sig gøre at "fylde op" under et løb , have besøg på værelset, få sat drop ind, og kunne ligge uforstyrret i den tid det tager.. eller også skal de forlade hotellet og holdet og få det gjort "ude i byen"...
Er det et realistisk scenarie... at en rytter der fører Giroen kan forlade hotellet uset og bevæge sig rundt i italien uset... italien hvor succesfulde sportstjerner er guder...
Hvad er odds for at der ikke kommer nogen og besøger ham på værelset i den tid han skal ligge der??
Nu fik CSC og Ivan Basso ødelagt 2-3 års forarbejde fordi der er nogen der mener at Bassos hund hedder birillo...
Kan det lade sig gøre i praksis at bloddope under en etapeklassiker, når man fører løbet... eller er der konstant så mange mennesker omkring en, at det er praktisk umuligt ??
Er der nogen her der ved nok om det til at svare fornuftigt...
Og hvis det eneste du kan svare er : de er dopede alle sammen... så gem det til en anden tråd... det er ikke det jeg spørger om..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.