10tilføjet af

Bh'er

Hej.
Kender i det... det er mere eller mindre umuligt at finde bh'er man kan lide at have på.
Jeg er selv 19... og mine bryster burde jo være stoppet med at vokse for et stykke tid siden... det har de vist bare ikke læst :/
Jeg er ikke ked af dem, jeg er faktisk glad for dem, da jeg syntes de passer helt fint til min krop.
Men de har bare gjort, at det har været næsten umuligt for mig at finde bh'er.
Ikke mindst fordi jeg ikke er tilhænger af blonder eller div. indlæg. Jeg kan kan lide de helt tynde af dem...
Så jeg er blevet nødt til at bruge tætsiddende toppe og t-shirts i stedet for bh'er.
Okay, det er vel også meget fedt at jeg egentig ikke behøver bh'er, fordi de fint kan holde sig selv oppe, men det er stadig død irriterende.
Bruger et sted mellem D og DD her... ved ikke om jeg ligger på 75 eller 80, da det efterhånden er 2 år siden jeg sidst havde en bh på, grundet de her irriterende problemer.
tilføjet af

BH***

HEJ ALLE SAMMEN!
DER VAR INGEN KVINDE SOM VAR LYKKELIGERE DENGANG
I 1980 ERNE DA DET BLEV MODERNE AT IKKE HAVE EN BH PÅ! DER VAR ALTID RØDE MÆRKER UNDER MINE BRYSTER! OG SNERREN OVER RYGGEN OG HELT MED RØDE
MÆRKER ! JEG HAR LIGGENDE FRA DEN ENE MODE EFTER DEN ANDEN FRA MIN UNGDOM! MEN KÆRE JEG GRINER NU AF DET! OG JEG GÅR IKKE MED NOGEN! OG JEG ER HELT LYKKELIG! HVIS MÆNDENE VIL HAVE BABS OG NUTTE SÅ MÅ DE SKU PUSTE DEM OP TIL LØJER ELLERS KAN DE GÅ HJEM!
tilføjet af

prøv...

at gå i change næste gang du er i byen....dem der er lige bag ved kassen er helt enkle og sidder kanon...alså hvis du kan holde bøjler ud..
Pøj pøj med det...
tilføjet af

Sloggi

Jeg syntes at du skal prøve sloggi, dem bruger jeg netop fordi jeg heller ikke kan finde nogle bh`er jeg føler passer til mig, jeg bruger også str D og helt ærligt der er ikke noget værer at se en kvinde kommer gående med brysterne hængene og slet ikke i den størrelse.
tilføjet af

kan snakke med

jeg ved godt hvordan du har det, men ta alligevel dig tid til at finde noget der passer til dig...
jeg har nu fundet en primadonna lige korrekt størrelse og går aldrig uden nu :)
det er sku da vildt fedt hvis du har den størrelse og de så sidder hvor de skal, men hvis du går uden bh kan jeg forestille mig at de med tiden vil falde...
men det er selvfølgelig også naturligt.
tilføjet af

Hvis du prøver

at søge i tidligere debatemner, så har der allerede været et indlæg om dette før. Jeg kan huske, at der kom en masse links til nogle steder, hvor du kunne købe lækre bh'er. Måske kan det bruges.
Held og lykke.
tilføjet af

Tillad en mand

at komme med et råd. Jeg ved ikke hvor du bor, men i nærmeste større by ligger der garanteret en god lingeri-forretning. Der går du ind og sætter dem ind i situationen. Så bliver du målt op. Omkredsen af brystkassen under brysterne, samt rundt om brysterne. Så har du den præcise størrelse. De har garanteret et godt udvalg i forskellige prisklasser og former. En skam jeg ikke kan komme og hjælpe ;-))
tilføjet af

det har jeg prøvet

det er li'som det der irriterer mig... at jeg netop kun køber undertøj sådanne steder.
Men igen, tror de er holdt op med at vokse. Så kan være man skal prøve igen.
Dig længere oppe der snakker om at det er grimt at de hænger, jeg er helt enig, men var den påmyndtet mig? For mine hænger ingen vegne, de sidder lige hvor de skal.
tilføjet af

Hvis du har en DD skål nu

og ikke bruger BH fordi de sidder hvor de skal, vil de med 100% sikkerhed komme til at hænge meget hurtigere end hvis du du bruger en BH..
tilføjet af

....

Tak for dit totalt konstruktive svar (ironi kan være brugt)
Nu du er så pokkers konstruktiv, kan du så ikke forklare mig den præcise forskel på tætsiddende toppe (jeg mener VIRKELIG tætsiddende, og det der elastiske stof) og bh'er?
Jeg går nemlig aldrig uden noget der sidder så mine bryster bliver holdt "fast".
Det er sq for belastende når man bevæger sig hurtigt, hvis de ikke bliver holdt på plads!
Og der er ikke noget værre end læstsiddende tøj, uden på bare bryster....
tilføjet af

Kunsten at finde en BH

der er pæn og som sidder rigtigt har kvinder øvet sig på i mangfoldige år. Nogle har efterhånden fundet ud af det.
Det er altafgørende for ens velbefindende, at man har en Bh på der siddder ordentligt - altså så den ikke generer på nogen måde, men samtidig udfører "jobbet". I nogle lingeri-butikker ved de, hvordan man vejleder en kunde til det korrekte køb, men i endnu flere butikker aner de ikke, hvad de har med at gøre.
Når du har så stor en barm (tillykke med den) skal du tage flere hensyn, end hvis du var en B skål f.eks. Det du skal huske er, at den skal sidde tæt til kroppen - ikke stramme, men så stramt at du kun lige kan få en finger ind under kanten. Den skal fra begyndelsen hægtes i yderste eller næstyderste hægte, da elastikken giver sig med tiden. Er du sikker på du er en DD? Ikke en E? hvis du vælger de helt tynde uden nogen form for foér skal du købe DD, (hvis det er det du er)men er der nogen form for fyld (dobbeltlag og hvad man ellers kan få) skal du tage et nummer større i skål - ellers får du 4 istedet for to bryster. Vælg brede regulerbare stropper, og sørg for de ikke er hverken for korte eller for lange. De er for korte hvis bh-en ligner en bro på ryggen. Den skal sidde lige hen over din ryg.
Desværre har de forskellige indkøbere og fabrikanter endnu ikke opdaget, at de danske kvinders bryststørrelse har ændret sig til det "bedre" de sidste 10 år og derfor kan det være svært at finde ordentligt undertøj i andet end specialbutikker, og det er til tider heller ikke muligt. Alt kan fås i en A B OG C skål, mindre udvalg i en D skål og fra DD går det da helt galt. Jeg bruger en 80E (nogle modeller F)og det er en jagt og stor triumf, når jeg endelig finder en BH der både er pæn, til at holde ud at have på og kan betales med almindelige penge. Netbutikken LACE kan hjælpe dig, hvis du selv kan tage et ordentligt mål. Flere forhandler mrk. "primadonna" og det er en prima kvalitet, men lidt dyrt.
Held og lykke med projektet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.