4tilføjet af

Elsket

Kærlighed
Uden at jeg skal opfattes som stærkt troende, hvilket ingenlunde er tilfældet, sender jeg denne lille meningstilkendegivelse om et emne, der til alle tider vil stå uforgængeligt og stærkt mejslet ind i menneskets erindring. Kærligheden er over alt, den er unik, den er uundværlig, den giver mening.. Den svæver over os alle og er det brændstof, der skal til for at mennesket kan holde sin egen tilværelse ud her på Jorden. Uden kærligheden ville mennesket langsomt forgå. Derfor……………
Elsket?
"Er jeg værd at elske?" Dette er et spørgsmål, som ethvert menneske, der nogensinde har levet på denne jord, nok har stillet sig selv. Ung eller gammel, dreng eller pige, lys eller mørk, rig eller fattig, kristen eller ikke-kristen - alle har de haft (og har stadig!) denne bekymring til fælles.
Image, designer-tøj, høj uddannelse, musik, venner, kliker, fester. Det er nogle ting, som i sig selv måske ikke er skadelige, nogle af dem er endda positive. MEN - når verden bruger disse ting som 'målestok' til at dømme din værdi, så er det seriøst et problem! Det er ikke 'Gucci' eller 'Nike' - ikke din hudfarve - dine penge på bankkontoen - eller hvilke venner du hænger ud med, som gør dig værd at elske. Det er kun verdens 'standarder', som dybest set viser sig at være falske, urealistiske og nedbrydende. Når man prøver at leve op til alle disse 'standarder', opnår man kun utilfredshed og tomhed.
Hvad gør dig så værd at elske?? Svaret er: JESUS!!! Hans død på korset er det eneste, som holder. Alt andet forsvinder med tiden. Tjek lige Gal. 2:20. "Jeg lever ikke mere selv, men Kristus lever i mig, mit liv her på jorden lever jeg i troen på Guds søn, der elskede mig og gav sig selv hen for mig." Og... 1 Joh. Brev 2:15-17. "Elsk ikke verden og heller ikke det, som er i verden. Hvis nogen elsker verden, er faderens kærlighed ikke i ham; for alt det, som er i verden, kødets lyst og øjnenes lyst og pral med jordisk gods, er ikke af Faderen, men af verden. Og verden og dens begær går til grunde, men den, der gør Guds vilje, bliver til evig tid."
"Wooow", sidder du så måske og tænker.. Pænt langt vers, man lige fik smidt i hovedet der! Kort sagt betyder det bare, at vi ikke skal prøve at følge verdens standard, men derimod Guds standard og vilje for vores liv.
Selvfølgelig er det ikke ensbetydende med, at det er forkert at gå i fedt tøj, få en god uddannelse og hænge ud med sine venner. Det er bare vigtigt at huske, at ingen af disse ting varer evigt - eller kan udfylde dit hjertes dybeste længsel.
Jeg vil lige slutte af med to citater:
"Whether you're poor or rich,
the one missing ingredient is still missing:
A longing for the true satisfaction
that only comes from the joy Christ gives."
- Michael Tait, Dc talk.
"Menneskers accept betyder intet,
men Guds accept betyder alt - evigheden!"
Niels44
tilføjet af

ikke nu igen

Nu må du sku stoppe
tilføjet af

"elsket af hvem?

undskyld du!
der er nogen som kan være elsket af sin egen personlighed.
der er nogen som tror at djævlerier er noget man kan blive gjort til et veldannet menneske.-men desvære er ret nervøs for at dette er aldrig opfundet hos ret mange folk.
der er nemlig ret mange mennesker som tror at,det at være MODBYDELIGE OVER FOR HINANDEN ER LYKKEN TIL ALT GODT FOR EN.
-der er en ting jeg bør´spørge om det er,er du hovedetsvidner?-hvis det er sandt bør´ du måske lige holde mund engang -om det at være elsket af gud ihvertfald.-jo,desvære er det ens vennekreds som gør ret mange til en livsglæde."NEJ" man kan kraftedme ikke elske en mulat.det er dem som plyndre vores samfund -det er dem som kvaser det-det er dem som er forplejen i det.du siger du ikke ser ned på folk-men rent faktisk gør det.-fy for helved et svin!.prøv engang at øve dig lidt på tros bekendelsen.nej, jeg syntes at dette vers er noget yderst kvaklet lort jeg nogensinde har læst i mit liv.iøvrigt er der forsk.på "poor or rich peopel"som der er for dumhoveder og klogskaber.du hentyder osse at det er dårligt at man ikke er velklædt-men gerne må se ud som....?
- hvad er gud for dig?
-hvad befaler han for dig?
-hvilken vej sætter du hans spor?
det at være elsket af nogen er at man bør´skifte vennekredsen-familietlivet ud med et par fornuftige hoveder ind.
-nogen som holder tro på en hemmelighed.
-nogen som vil sætte et godt tegn på ens hjerte.
"so poor or rich"?
m.v.h.miss solskin:-)
tilføjet af

åhhhh

Så kom miss solformørkelse igen med et af sine yderst rodede indlæg.
Fatter du ikke at det med forskel på rig og fattig skulle betyde at begge var lige elskede???? Og lige meget værd at elske.
Mennesker kan svigte - selv de nærmeste og mest trofaste venner - og er din kærlighed afhængig af dem, så er du dårligt stillet hvis de en dag svigter.
ALLE mennesker er værd at elske - også en mulat som du så pænt omtaler nogle af dine medmennesker.
Så selv om du er et surt opstød og ikke tror på Gud, så elsker han dig alligevel.
tilføjet af

Vrøvl og overtro

Sikke dog en gang sludder og vrøvl. Bibelen er intet andet end verdens ældste tegneserie, baseret på røver- og ammestuehistorier, fra en tid, hvor det var eneste underholdning.
Tænk at mennesker i år 2004 kan forfatte så meget vrøvl om dette emne, jeg fatter det ikke....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.