4tilføjet af

Dansk snyd i sport igen igen

Så er den gal igen. Det danske håndboldlandshold beskyldes nu for at deres sejr i OL 2004 var snyd og aftalt spil. Og nu kræver Danmark straks en undskyldning fra Frank Birkefeld der er formand for det internationale håndboldforbund for udtalelserne.
Hvordan kan det være man ikke har krævet en undskyldning for anklagerne mod Michael Rasmussen (kyllingen)? At danskerne prøver at tie sagen ihjel? Det faktum at man prøver at tie sagen ihjel, blev tydeligt understreget da én eller anden havde hacket Michael Rasmussens email, og istedet for at vise interesse for mailsne, der nok kunne have afgjort om Michael var dopet eller ej, så var man mere interesseret i at retsforfølge manden der ulovligt var brudt ind i hans email.
Hvordan synes I ellers det går for dansk sport?
En boksepromotor (Mogens Palle), der må bestikke sig frem til sejre.
En Bjarne Riis der vandt Tour de France men var dopet.
En Michael Rasmussen der har vundet bjergtrøjen, og næsten et Tour de France men var dopet.
Et dansk håndboldlandshold der blev foræret en OL-sejr.
Og når der endelig har været en dansk triumf hvor der ikke har været tale om snyd, har der været mere tale om held end forstand, hvilket tydeligt ses af at Danmark aldrig har kunne følge op på deres sejre.
Se fx EM-fodbold i ´92. Ved EM i 96 formåede Danmark ikke engang at komme videre fra startpuljerne, hvilket beviser at der var tale om rent held at Danmark vandt.
Og hvad med Curling-pigerne i vinter-OL der floppede grusomt ved det næste vinter-OL? Igen et bevis på at når der endelig er en dansk triumf i sport er der mere tale om held end talent.
tilføjet af

Græmmes også

men det er over dig.
tilføjet af

Stakkels dig

Magen til snæversynet indstilling og negative holdning skal man da lede længe efter.
tilføjet af

Tror du har misforstået

Det er meget sandsynligt at Birkefeldt taler sandt, men jeg tror ikke at det danske landshold eller trænerne har været klar over det. Det er meget muligt at der sidder folk længere oppe i systemet der har haft en viden om det, men de skal nok holde kæft med det.
Mogens Palle.
Der foregår mange mystiske ting inden for bokseverdenen og der har været mange underlige kendelser og sejre, og det vil der fremover være.
Bjarne Riis.
Lad manden hvile i fred. Han var dopet, og det har minimum 90% af det øvrige felt nok også været.
Michael Rasmussen.
Om fejlen er hans eller Tour ledelsens er svært at sige. Med det antal advarsler han havde modtaget allerede før løbet, skulle han slet ikke have haft lov til at stille op til touren. Man får fornemmelsen af at han udelukkende var med for at have en syndebuk man kunne smide ud, for at fjerne fokus fra de øvrige doping syndere, og for at vise at ledelsen tog doping problemet alvorligt.
Håndbold.
Det kan være man har ment det ikke var politisk korrekt at sydKorea vandt. Men vi mangler endnu beviser og lidt flere udtalelser end en enkelt persons mening.

Du har en del ret i din sidste udtalelse om at det ofte er held når danskerne tager medaljer hjem.
Vi er som den lille nation vi er, ikke gearet til at hamle op med de store nationer pengemæssigt og trænermæssigt, men derfor kan vi altså godt have talenter som kan, men der er langt imellem.
tilføjet af

Jubelidiot

Hold da helt kæft en masse ævl du formår at nedskrive, magen til løgnagtig og enøjet tankegang er sjældent set.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.