11tilføjet af

Konen skal vises

Hej alle sammen,
Jeg har planlagt at ta på ferie med min kone til Amsterdam. Hun har en ven derfra som hun snakker godt med, så jeg spurgte om vi skulle ta hjem til ham og det svarede hun ja til.
Jeg vil gerne ud og feste med min kone og vise hende til hele Amsterdam. Jeg vil ha hun fx. skal være trusseløs, med kort nederdel så man kan se ind til hende.
Jeg har brug for hjælp til hvad jeg kan gøre med konen hvis mig fx. tar på diskotek og/eller red light district. Håber der nogen der har erfaringer med det når de tar ud i byen eller sådan.
tilføjet af

red liegt

når du tar i red leigt foregår alt ganske naturligt alle kommer jo for noget sjovt og når i har en ven med og konen er trusseløs kan sådan en aften ikke slå forkert har sel været der mange gange
tilføjet af

Ingen der kan hjælpe ?

Er der virkelig ikke nogen der kan hjælpe med råd ud af de 700 mennesker der har læst ?
synes sol debat er ved at gå død...
tilføjet af

Hvad siger hun selv?

Hvad siger din kone til at blive vist frem trusseløs og med kort nederdel og evt ingen bh under en gennemsigtig bluse?
Er problemet hvad du skal gøre hvis hun bliver "indbudt" og du ikke kan kontrollere det?
tilføjet af

Hun er frisk

Hun er frisk på det. Hun vil selv gerne feste i meget kort nederdel og ingen trusser eller bh. Ved ikke om hun er til gennemsigtig. Hun er mere til dybeskæringer. Hun har også fortalt mig at hun godt kunne finde på at danse med en fremmed fyr som hun møder tilfældigt i byen.
tilføjet af

Gennemsigtig

Du kan jo prøve at købe en (sort) bluse eller kjole af den type der først bliver gennemsigtig i skarpt lys. Vi har prøvet det flere gange til fester (også familiefester) Jeg ved at der er mange som har fået noget galt i halsen når de har set festbillederne som er taget med blitz.
tilføjet af

Kan prøves!

Det ku tænkes, men er ikke så meget til gennemsigtige som sagt,, er mere til dybe skæringer. Så vil jeg hellere se billeder af hende hvor man kan se hendes niples, eller billeder der er blevet taget nedefra.
Når du tar til familie fester, hvordan klæder din kone så ud ?
og til normal fester ?
tilføjet af

Festtøj

Tøj til familiefester afhænger af hvilken del af familien det drejer sig om. Men alle ved at hun fx aldrig bruger bh. Men som nævnt bruger hun ofte stramme bluser eller kjoler som er neutrale i dagslys, men nærmest gennemsigtige i kunstlys. Andre steder afhænger det selvfølgelig også om forholdene, men løse opknappede blonde-skjortebluser som intet skjuler. Hun har også et par stramme kjoler som hun bruger uden noget under og hvor man i det rigtige lys kan se at hun er nøgen under kjolen.
tilføjet af

Hmmm

Nu vil jeg gerne lige vide hvor gammel i er?
For vi er 19Q og 21M..
Hvor kort er hendes kjole/nederdel?
Hvordan reagere de i familien eller ude i byen når hun er klædt sådan?
tilføjet af

det ku være

Du vil svare tilbage ?
tilføjet af

Mail?

Nu er vi 60+ og gør det stadig. Da vi startede med at chokere familien var vi vel omkring de 30. Den gang virkede det ikke helt så vove som nu, men da vi har praktiseret det lige siden er der ikke noge længere som bemærker det (tror vi). Men hvis I giver os jeres mailadresse vi vi gerne uddybe vore erfaringer.
tilføjet af

ja self.

mail : justblaze18@live.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.