2tilføjet af

DJ Luke Dzierzek

DJ Luke Dzierzek Elektronisk supertalent gæster DK
Der er lagt op til en aften med bragende elektronisk galskab, når DJ Luke Dzierzek gæster clubben EAT MY MUSIC i København den 21. Oktober.
Supertalentet DJ Luke fra den engelske clubscene har taget Storbritanien med storm i de sidste 12 måneder, og han er allerede en erklæret favorit for så prominente navne som Sasha, Pete Tong, Dave Seaman og King Unique. Musikalsk har han en forkærlighed for electro i den hårdere ende af skalaen, så der er lagt i kakkelovnen til et brag af en clubaften for folk med smag for tunge rytmer og lyde med kant.
Luke Dzierzek begyndte som så mange andre håbefulde DJs med at vende plader hjemme i soveværelset. Det førte hurtigt til jobs på små lokale barer og clubber, men den unge Luke blev hurtigt træt af kun at spille andre folks numre. Han købte en computer, lærte hurtigt de mest basale funktioner, og snart efter var numrene "One Day" og "Echo" en realitet. Han fik kontrakt med pladeselskabet Silver Planet, og Lukes debutplade blev selskabets bedst sælgende plade i 2005, godt hjulpet på vej af Pete Tong, der i tre uger havde den med i sit program Essential Selection på BBCs Radio One. Lukes anden udgivelse på Silver Planet, "Timeless", der blev udsendt som digital udgivelse, havnede på førstepladsen på DJ Downloads liste over de mest downloadede numre - en placering, den holdt i fire uger.
Med producerkarrieren godt på vej er Luke Dzierzek også godt i gang med at skabe sig et internationalt navn som DJ. For tiden farer han Europa rundt for at vende plader, og han har - udover talrige jobs på den legendariske London-club Turnmills - spillet alle steder fra Amsterdam til Slovenien - side om side med alle fra John Digweed til Eric Prydz.
Nu er det så Danmarks tur til at få en smagsprøve på hans talenter, når han lægger vejen forbi EAT MY MUSIC. På denne aften vil han blive bakket op af EMMs resident-DJs Anders Soulshaker og Thomas Tomato, samt gæste-DJ Tony Manic.
Der er med andre ord lagt op til en aften med både funky og hård electro på Culture Box den 21. oktober.
så er der jo lidt musik på vej til København :)
i kan høre nogle nummer fra ham her>
http://www.myspace.com/lukedzierzek
UMTI__UMTI
tilføjet af

Er det en gammel øst-tysker?

Der vender 78'erer?
*FB* - hygge til min BIF-kollega i Århus
tilføjet af

hans efternavn

er et polsk efternavn og kommer fra hans farfar, og ja 78'er der køre på 45 omdr.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.