2tilføjet af

JA det bliver bare ved og ved

De cykelryter, må jo være mange gange dummer end alle andre sports stjerner, siden de bliver ved med at doping. Er det sådan, at i små, meget små drenge ikke tør stå på egne ben, har i også nogen med på Wc, til at tøre jer, det er bare så langt ude med jer. (Har selv kørt engang, uden poping) At nu er det slut med at se cykling, for hvis ikke alle er med i det, hvorfor kan de så følge så meget med, hvis det kun giver et forspring på mellem 30 sek og et min, hvorfor så tage chancen, når det jo bliver opdaget, og så er der jo ingen der syntes der er gjort noget stort. Tåber
Den dopingdømte østrigske cykelrytter Bernhard Kohl er fremkommet med stærkt belastende udsagn om sin tidligere manager Stefan Matschiner. Manageren blev natten til tirsdag anholdt og sigtet for handel med ulovlige stoffer, efter at triatleten Lisa Huettaler har fortalt, at hun op til fem gange har købt det ulovlige stof dynepo af Stefan Matschiner.
Bernhard Kohl, der afsoner en dopingkarantæne på to år, hævder, at Stefan Matschiner siden 2005 forsynede ham med bloddoping, epo, væksthormon, insulin og testosteron.
- Han gav mig dopingprodukter. Jeg tog bloddoping tre eller fire gange, sagde Bernhard Kohl tirsdag på en pressekonference i Wien.
Bernhard Kohl blev i oktober afsløret i at have dopet sig under sidste års Tour de France, hvor han blev nummer tre og vandt bjergkonkurrencen.
Oplysningerne lægger også nye alen til Bernhard Kohls eget dopingmisbrug, eftersom han tidligere hævdede, at han kun tog cera i en begrænset periode op til Tour de France for at komme sig efter følgerne af et styrt.
tilføjet af

Kontante straffe

Helt enig. Men de lallestraffe de får nu, ændrer ikke en skid. De skal frakendes alle sejre og titler for den tid hvor de påviseligt har dopet sig. Og INGEN bonus for navne eller nationaliteter.
Det pis må stoppes - nu!!
tilføjet af

Træk stikket ud.

Måske ku det hjælpe hvis medierne KUN dækkede dopingsagerne, og helt undlod at nævne andet fra resten af de forskellige løb, kun det negative. Så ville sporten hurtigt og effektivt blive aflivet. Og "måske" genfødes i ren form. Nok ikke sandsynligt.
GOd Tour... what ever den nu hedder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.