3tilføjet af

Det gode Vs. Det onde

De gode og onde;
En dag kiggede Gud ned på jorden og så alt det onde, der skete. Han bestemte sig for at sende en engel ned for at undersøge sagen. Så han tilkaldte en af de kvindelige engle og sendte hende ned til jorden en tur.
Da hun kom tilbage, fortalte hun Gud, at det virkelig stod slemt til på jorden - 95 % af menneskene er onde og 5 % er gode.
Han tænkte sig om et øjeblik og sagde, at han måske skulle sende en af de mandlige engle ned til jorden for at se sagen fra begge vinkler. Han tilkaldte en mandlig engel og sendte ham ned til jorden for at undersøge forholdene.
Da englen vendte tilbage, fortalte han Gud, at jorden var rigtig nok i forfald - 95 % af menneskene er onde og 5 % er gode.
"Det var sandelig ikke godt", sagde Gud. Han besluttede at sende en email til de 5 % gode for at opmuntre dem til at holde modet oppe.
Ved du hvad der stod i den email?
?
?
?
?
?
?
Nå, du fik den heller ikke?


---------------------------------------------

Den kristne hest;
Der var en præst, som havde en hest til salg og en landmand, som gerne ville købe den. Da de havde enedes om en pris, forklarede præsten, at hesten var blevet temmelig religiøs, efter at være blevet redet så mange år af en præst.
"For at få hesten til at gå," forklarede præsten, "skal du bare sige 'Pris Herren'. For at få den til at stoppe igen, skal du sige 'Amen'".
Landmanden sprang i sadlen for at ride hesten hjem og råbte: "Pris Herren". Hesten satte straks af sted i galop. Hurtigere og hurtigere gik det – lige imod en skrænt.
Landmanden havde glemt kodeordet for at få hesten til at stoppe. "Prrr, prrr" råbte han, men hesten stoppede ikke. Hesten og landmanden var lige ved at springe ud over skrænten, og landmanden troede, at nu ville han møde sin skaber.
Så han bøjede hovedet og hviskede "Amen". I det øjeblik stoppede hesten – to skridt fra skræntens kant. Landmanden kiggede ud over skrænten ned på de skarpe sten, og overvældet af, at hans liv var blevet sparet, råbte han glad: "Pris Herren".

-------------------------------------------------

Brian og Eva:
I søndagsskolen underviste lederen om, hvordan Gud skabe alting - inklusiv menneskene. Lille Brian vågnede op, da han snakkede om, hvordan Eva blev skabt af et af Adams ribben.
Senere på ugen opdagede Brians mor, at han havde lagt sig ned på gulvet og så syg ud. "Hvad er der galt, Brian?" spurgte hun.
Brian svarede: Jeg har ondt i den ene side. Jeg tror, jeg er ved at få en kone."

--------------------------------------------------

Pandekager:
En mor var ved at lave pandekager til sine sønner, Mads på 5 år og Rasmus på 3 år. Drengene begyndte at skændes om, hvem der skulle have den første pandekage. Deres mor så muligheden for en moralsk lektie. "Hvis Jesus sad her, ville han sige, 'Lad min bror få den første pandekage, jeg kan vente'.
Mads vendte sig mod sin yngre bror og sagde: "Rasmus, du må gerne være Jesus!"

Var du ikke sød igår, kan du nå det idag.... ;0)
MvH Mummi
tilføjet af

Mange tak

Kære Mummi-Tøsen...
Tak for dine små historier, det er en fornøjelse at læse dem, det er dejligt at starte dagen med et smil.
MKH
Jimras
tilføjet af

Hey der...

Mange tak.... ;O)
Elsker selv disse forskellige historier/jokes... De virker jo næsten, som medicin for vores humør ikke...
Fortsat god dag til dig..
MvH Mummi
tilføjet af

Jeps...helt sikkert

Hey Mummi...
Jo det gør....det gi'r så'n en god start - det bli'r meget nemmere at komme i gang med dagens opgaver....keep up the good work :o)
MKH
Jimras
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.