3tilføjet af

det er noget vrøvl..

Det er noget vrøvl når de siger at ungdomshuset ruster sig til kamp.
Flere nyhedsmedier påstår at der står kassevis af brosten her i huset, og på taget.
Og ja..! det er da rigtigt, men de skal ikke bruges til kamp. det er Louises stensamling
Som hun faktisk har brugt lang tid på at samle, der er nogle meget sjælene brosten imellem
Bland andet er der et par stykker fra rundkørselen ved Dybelsbro, som ikke eksistere mere.
Og alle ved jo det er sundt at have en hobby…
Og med hensyn til alle de tomme flasker der ligger ved siden af kasserne med brosten, tja så lægger vi ikke skjul på at vi ikke har så mange penge og derfor er nød til at samle flasker. Vi har bare ikke haft tiden til at komme ned i netto for at aflevere dem endnu.…
De tons tunge og op til 15 cm tykke døre og porte vi har lavet og opsat her på det sidste er for at i møde komme naboernes ønske om at støjgenerne fra vores rock koncerter med blid guitar musik bliver så lidt så muligt.
En emsig journalist havde opsnappet at vi havde forespurgt den lokale VVS montør om han ikke havde nogle gamle toiletter vi kunne få, journalisten konkluderede ud fra dette, at toiletterne skulle bruges som kasteskyts. Men igen må jeg pointere at vi ikke har mange penge, og da et af vores egne toiletter er gået i stykker, tja så må vi vel udskifte det, vi har bare ikke råd til at købe nyt.
Vi ved godt vi roder..!! og nu er vi blevet pålagt fra Øster landsrets side at ”rydde” huset.. de kan åbenbart ikke stave i landsretten, for det hedder da at ”rydde op”. De har stadfæstet at hvis her ikke er ”ryddet” inden den 14. december så vil politiet komme og hjælpe op. Det er da også vældigt flinkt af dem, men i kende det jo nok alle sammen. Det er rart at få hjælp, men så bliver det som regel heller ikke gjort som man godt kunne tænke sig det. Så hvis vi bare får noget mere tid, skal vi sige en.. ca. 25 år mere så skal vi nok få ”ryddet” i huset…
tilføjet af

hvor dum kan man vær

hvor dum er i i har fået at vide at i skal ud af det hus og gør klar til kamp med stend og meget andet kaste skyste, få i er de unge der skal lærde nuget om at gå på job og ikke lave ander ting .
i er kund ude på at lave balade
i har godt af i skal ud af huset

klk
tilføjet af

Og hvis du så MENTE det shit der

så kunne man få en debat i gang, men du fremstiller de unge som om de var komplet idioter, og det er de fandme ikke. Men der er ikke og der har aldrig været plads til dem. DET synes jeg er et fattigt og totalt tåbeligt samfund. Men faderdyr i bunkevis, dem har vi sgu da brug for! De udgør en stor del af vores samfund og har brug for at vi rummer dem også i fremtiden! Så dem er det da vigtigt at i støtter. Så vi smider de unge ud af et hus der har været deres i 25 år! Det er da helt ok, og ikke nok med det, så skrive noget om dem allevegne så andre får et indtryk af dem der fortæller at der ikke er nogen grund til at støtte dem. Fuck hvor er det bare dumt og ikke særlig fremsynet. Hvis nogen tror at de så bare har det fint med ikke at have noget sted at være, så tager de grueligt fejl. De unge har brug for et sted at være, og vi har brug for dem! Men I fatter ikke en skid. Den dag der bliver konforntation, og det er jeres afkom der befinder sig i det, så fatter I stadig intet. Forstands Amputerede Fuckhoveder!
tilføjet af

Fed humor

Ha ha ha
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.