2tilføjet af

det der med at bestille dyre ting over internettet!?

Hejsa..
Jeg overvejer at investere i en Canada Goose Trillium Parka jakke, men men men.... Jeg fandt denne hjemmeside på nettet som hedder www.gear-up.com, med helt utrolige priser! Canada Goose "officielle" hjemmeside har gear-up liggende på deres side, som et "where to buy the jacket?"..
Nu er mit spørgsmål så.. Ville det være alt for naivt at købe en jakke til normalt 4800kr her i DK, over internettet til kun lige omkring de 3000???
DILEMMA? oh yes!
På forhånd tak :)
tilføjet af

Træd varsomt

For det første skal man altid have en vis portion forsigtighed når man handler på nettet, det har du så også klaret ved at finde en forhandler der nævnes på producentens hjemmeside, du kan garanteret finde jakken endnu billigere på en suspekt polsk/kinesisk side... men som sagt er du ovre dette, ved at finde en side der er anbefalet af producenten... sådan da!!
MEN, når kommer frem til den pris, er det en "rå" pris...
I dette tilfælde koster jakken ca 2800 kr, dertil skal lægges porto på ca 700kr, der er en told på 12% på tøj fra ikke-EU-lande dvs 2800 kr + 12% = 3140 kr + porto (det samlede beløb tillægges derefter 25% moms) = 4800kr + gebyr for opkrævning af til, som pt er 187 kr Totalt at betale for jakken ca 5000kr!!!
Og idag med elektronisk registrering af pakker osv, er der ikke de store chancer for at slippe for told+moms, omend man kan være heldig...
Og skulle du finde en "MEGET" billg internetforretning, er der ret sikkert tale om kopivarer... endnu en ting som jeg selv er faldet i med, er at hvis du nu bestiller via en hjemmeside fra et andet eu-land, kan der være forskellige grænser for told og moms.ihvertfald momsen, men det er den danske der beregnes!!! (bestilte nogle cd'er via en engelsk hjemmeside, men de har en anden "bagatelgrænse" for hvornår ting skal fortoldes:-( )
tilføjet af

...

tusind tak for hjælpen! det er stof til eftertanke..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.