13tilføjet af

Vesterhavet

Min lyst er følgende:
Vesterhavet er helt fantastisk og om sommeren kan den visse steder være helt øde og så er det bare af med trusserne og i bølgen blå... det er vildt lækkert! Bare det at skulle rende splitternøgen fra gemmestedet i klitterne til vandet og tilbage igen er vildt pirrende!!
tilføjet af

der er ikke

noget bedre. I mit næste liv vil jeg være nudist. Mærke vinden på hele kroppen er bare lækkert og svømme nøgen siger spar 2 til det hele. Og at være fri for våde klamme bukser når man har været i vandet og lade solen tørre sig.
tilføjet af

HOP

Hvorfor hopper i ikke bare ud i det ????? Vi prøvede det første gang sidast år.... og i år har vi været på nudist strand flere gange, og det er dejligt.
tilføjet af

jamen det

har vi jo så næsten også,(læs Houstrup strand) og som du skriver var det kanon. Bare at gå fra klitterne og ud på den brede strand og så bare gå i vandet og alle andre er også nøgne, det er bare fedt
tilføjet af

Mere og mere populært

Dejligt at høre.... det bliver også mere og mere populært at rende rundt med nøgne bryster og mis synes jeg!! Måske badetøjet er på vej ud!!! :-)
tilføjet af

fuld forståelse..

Hej, det har du fuldstændig ret i, at ved Vesterhavet er det muligt at være sig selv.
Hans
tilføjet af

det ville da

være rigtig dejligt, men det er vel ikke lige altid det er lige ok at fise nøgen rundt, vel. Men jeg glæder mig ihvertfald til det bliver varmt igen, vi skulle nok bo noget længere sydpå:-)
tilføjet af

Udviklingen

Prøv at tænk dig udviklingen indenfor badetøj... for 50 år siden var det utænkeligt at rende rundt med nøgne bryster på stranden, det er der ingen der tager anstød af i dag...
tilføjet af

Pirrende

At blive opdaget splitter nøgen er da det mest pirrende!!! :-)
tilføjet af

helt enig!*SF*

Jeg er en flot fræk ung fyr på 28... Jeg synes også det er smadder frækt at sole og bade nøgen - specielt ved Vesterhavet.. Desværre er der jo ikke så mange unge mennesker som dyrker det om sommeren som man kunne ønske sig. Men Det tænder mig meget at se hvordan en kvinde elsker at lurre på min nøgne krop i strandsandet!
tilføjet af

Den brune hud

Hvis man har rent rundt med bikinitop hele sommeren og man sidst på sommeren beslutter sig for at rende rundt med nøgne bryster har man også disse herlige hvide trekanter på dem... ikke så festligt. Så frem med brysterne piger!!! :-)
tilføjet af

Helt enig

Helt enig.... der er ikke noget mere frækt og pirrende end når man ved der er en ukendt kvinde der kan se en, når man rende rundt uden en trævl på...
tilføjet af

Hot

Det i oplevede ved Houstrup Strand, må vi andre ikke høre om den oplevelse, jeg tror det kan blive meget hot
tilføjet af

Sport

Beach tennis og volley er faktisk rigtig sjovt med bare bryster!!! :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.