0tilføjet af

den her mave!

som nævnt i min tidligere opslag, så har jeg en ret så stædig mave der ikke helt vil væk.
der er vedhæftet en billed af den "før morgenmad"
har følgende mål i cm
bryst 94
talje 85
mave 98
hofte 100
numse 107
lår 65
er oppe på en vægt ca 78 kg
er 178 høj
løber stort set hver dag, 1-2 gange om ugen går jeg til kampsport (har gjort det i 8 år)
går gerne i stedet for bilen, og går også mange ture.
jeg meget aktiv, har gået til fitness i lidt over 1 år men måtte opsige det da jeg blev arbejds løs.
jeg bliver mere og mere deprimeret hver gang jeg går i bad og får set mig i spejlet, hver gang jeg ser på noget tøj jeg rigtig gerne ville gå i men ikke kan passe. eller når kæresten lige tager fat i mine dæller.
gør det måske heller ikke bedre jeg tit bliver mobbet med min størrelse, selvom jeg siden jeg var 13 år har kæmpet en hård kamp med min krop, jeg har altid været meget aktiv.
nået en kort tid at være tilfreds med min krop i 2010 det varet kun 4 måneder så fik jeg en periode på ½ til 1 år hvor mit knæ hævet op (grundet medicin) og forhindret mig i at holde formen. siden mit knæ blev ok normal igen har jeg kæmpet hårdt med at få den dumme mave til at blive bare en anelse mindre.
nogen der har et godt råd mod til hvordan man taber lidt af mave og sider???
dyrker nemlig i forvejen en god portion motion. har prøvet mavebøjninger hver dag, det gjort bare maven større.
jeg tror jeg har en meget mærkelig krop, for uanset hvilken metode jeg har brugt, eller forsøg med kostændringer, så vil den bare ikke mindskes mere.
og jer der har læst mit tidligere opslag, det med den meget usunde kost hos svigerfar har kun stået på i 4-5 måneder længere tid har jeg ikke boet her, men får mere og mere sund mad efter jeg siger fra til mere af de dårlige vaner.
den eneste gang jeg havde en krop jeg kunne lide tog det godt hårdt på mig, men havde også mere tid til at motionere og skar rigtig meget ned på maden den gange, men kan ikke komme til det nu. efter som jeg næsten bliver tvunget til at jeg skal spise lidt mere og mere. eller bliver de jo fornærmet og det kan jo ikke gå.
havde tilmeldt mig værnepligten for at rigtig kunne komme til at røre mig (og også for oplevelsens skyld) men i sidste øjeblik har jeg efter 4 års kamp endelig fået en læreplads så den må vente til engang i 2016.
nogen der har et godt råd til den slags i mellem tiden????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.