68tilføjet af

Danskere i mindretal!!! Læs!

gtJeg har fått tak i en tolkning af en rapport gort for Jyllands-posten af PLS Rambøll. Denne rapport skal visstnok vise at dansker vil være i mindretall i Danmark i 2050! Her er tolkningen af artikkelen (delvis på norsk):
"Ifølge en undersøkelse som firmaet PLS Rambøll har gort for JP den 23.05.2004 så vil etniske dansker være i mindretall i sitt ejet land, inden udgangen af 2050. Antallet asylsøkere og fremmedkulturelle som har kommet til Danmark de siste 40 år har vært urovekkende, og selv om danskerne de sidste år har prøvet at stramme ind på tilstrømmingen af fremmende, så har skaden allereje skjedd. Dette fordi de fremmedkulturelle formerer seg i betraktelig større andtal enn etniske dansker. Samtidig som Danmark har "innvandringsstopp", så gjør indhugget af politiske flygtninger, familjegjenforeninger og menneskesmugling at tallet øger for hvert år! Undersøgelsen er beregnet efter hvilken etnisitet de fremmede har og ikke efter hvilket statsborgerskab de har, da man som kjent IKKE bliver kineser om man drar til Kina. Og da bliver tallet med en gang både mørkt og foruroliggende for våre danske brødre og søstre. Norge står for tur om vi ikke stopper og reverserer denne udviklingen slik at etniske nordmenn fremdeles kan være en majoritet i sitt ejet land"
Er det ikke snart på tide at "smi dem ud", kjære brødre og søstre?
tilføjet af

Det er da også for galt!

Ja, hvad fanden skal vi med dem?
Eller skulle jeg måske spørge: hvad skulle vi gøre uden dem? I er åbenbart for dovne til at få børn nok så vi også kan forsørge den ældre generation. Om 50 år er der mange flere ældre end unge, det betyder at vi simpelthen er for få til at forsørge os alle. Her tror jeg nu du ville blive glad for alle de ekstra mennesker der er her.
I stedet for at pive over at det hele er noget lort med alle de invandrere så prøv at imødegå problemet på en konstruktiv måde :p
tilføjet af

I er da ik for raske

Tror sq det er meget godt at de personer der har skrevet i den her tråd ikke er i stand til at rejse ølmaverne og formere sig... for så ville vi fandme være på røven!!
4 Hercules fly i rutefart og så er vi snart af med dem igen.. skidegod plan Egon, bare lige et spørgsmål, gider du arbejde til du er 75 år og ikke få folkepension?
Hvis du svarer nej her, så lær dog at indse at vi i Danmark, ligesom i alle andre lande i verden, integrerer fremmed arbejdeskraft for at få nye ideer og friskt blod til... På nogle af de kommentarer der er blevet givet her, lyder det som om lidt friskt blod ville standse noget af al den indavl der foregår her, for DAMN hvor er i snæversynede!!!
Men hey, forestil dig at Tyskerne igen fik lyst til at "integrere" Danmark og besatte os, men en gang gode gamle koncentrationslejre. Ville du så ikke flygte ud af landet? Lad os sige at du endte i... Somalia, fordi resten af de "civiliserede" lande havde lukket for længst for deres indvandring, så nu står du dernede, med din gamle mor, fordi din kone og dine to børn samt dine fætre blev standset af grænsepatruljen og nu er på vej til en "glædeslejr". I møder måske et par andre danskere, og hvad tænker i så? "Hey, lad os lære det sprog som der bliver talt i det her land, lad os lære at leve præcis ligesom dem og glemme alt om vores danske rødder!?"
Prøv lige at se det fra deres synspunkt engang.
Og med hensyn til de kriminelle indvandrere, igen, se det fra deres side.
En ting jeg dog vil gi jer ret i, er at der ikke bør være så mange kriminelle indvandrere, men i får mig sq ikke til at sige de skal sendes hjem til deres eget krigshærgede land til en sikker død!!!
Istedet for at fokusere på de kriminelle indvandrere, burde i fokusere på de forældre som lærer dem at de ikke behøver at respektere danskerne. Og på, hvorfor de siger det.

En sidste ting, jeg er nitten år, og jeg tør vædde på at dem som har skrevet de tidligere indlæg i den her tråd allesammen er over 50, det glæder mig derfor at vide at om 20-25 år findes der ikke flere af jeres slags, måske med undtagelse af jeres indavlede afkom, som til den tid kun vil være i stand til at stå og sparke knolde og sige "jow jow".
tilføjet af

håber ikke

Håber ikke du læste forrige indlæg som racistisk :)
tilføjet af

heh, ups

Gør jeg heller ik, blev bare lige revet med i farten =)
tilføjet af

du burde få hjælp!

Du er da ikke for klog at høre på. Danmark tilhører ikke danskerne bare fordi de/vi bor eller er født her, drop ejerfornemmelsen og prøv med lidt tollerance og næstekælighed!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

jaja

FISK
tilføjet af

hjhjhj

Det kan være rigtig og
du dør hohohohohohoohahahahha
tilføjet af

DANSKE BANANER SMAGER BEDST !!!!

;-)
tilføjet af

bananas in your ass taste better than they feel.

they dont even grow bananas in dk, do they? Only potatoes and beer
tilføjet af

good advice, bro

paent sagt
tilføjet af

tollerance og næstekælighed

Hvad med lidt tollerance og næstekælighed den anden vej,det er aldrig prøvet før det kan jo være at man som Dansker ville blive glad for det ,men det sker jo ikke, så må man forholde sig til virkeligeheden , selv om det er svært
tilføjet af

hmmmmm

Jeg undres hver gang jeg høre at "nu skal de hjem" -For kun sjældent er der i de indlæg beskrevet hvorfor ar han eller hun syntes de skal hjem de "sorte" danskere.
For i virkeligheden er det da os selv der må bære skuldes for deres rigtig dårlige integration.
Vi ville gerne ha dem til danmark i 60.erne hvor vi manglede arbejdskraft. vi fandt hurtigud af at de tilmed gerne ville arbejde for langt under minimum af hvad indfødte danskere ville.
Vi glemmer at smile til dem, -det er det der er det helt stor problem som jeg ser det. Hvis de bare fik lov til at føle sig hjemme.
-Og når alt dette er sagt, kan vi formentig kun blive enige og at alle kriminelle ikke danskere ikke skal være i landet. Dette gælder alle, også normænd, og tyskere for den sags skyld.
Til slut vil jeg bare sige at jeg nødigt ville være den nydansker der pga min hudfarve bliver stoppet at politiet bare forde at jeg er på de danske gade efter kl 20.30 om aften.
Send dem et smil,
tilføjet af

Angående smil.

Smile har den danske mand og kvinde gjort lenge nok. Og danskene har i stor grad bare mødt racisme og vold tilbage.
For noget pis du har skrevet. Skulde man også smile til drængerne i Hisb-Ut-Tahrir. Eller kanskje Mahammed Atta som styrede flyene ind i World Trade Center.
Når skal det gå op for jer "såkalte" humanister, at der finst særdeles mange muslimer i Danmark der slettes ikke ønsker noget demokrati? Jeg skal snart skrive ett nytt innlegg basert på en norsk forsker, der tar for seg den stupide naiviteten til pladderhumanistene og "såkalte" venstreintellektuelle.
tilføjet af

Det hvide får i den sorte flok!

Tja, der er sq ik meget at smile af i smilets by Århus. Jeg er født og opvokset side om side med 2. generations invanderer, og har sværre og sværre ved at smile. Hvem er det der integrerer hvem? Skal vi virkelig have en kæmpemuské i Danmark? Alle jer som mener at indvandrer har det så hårdt, ved i noget om det? Hvis man kommer fra et krigsramt område er det så legalt at begå vold? Arbejdskraften var dengang god. Men i dag? Der er den vel stadig ok, da mange ikke har kunnet nå at få en ordentlig kultur til at få en god uddannelse. Dvs. at der vel er mange indvandrer som laver al vores beskidte arbejde... Jeg ved det ikke det er kun en gisning... Jeg selv sturderer. I denne studieklasse er 33% af eleverne med anden etnisk baggrund. Kun ÉN af disse var kommet 100% legalt til danmark! Det kan man så tolke som man vil, men integreres vil de ikke. De har et problem, og det er deres stolthed! Jeg er ved at brække mig hver gang jeg hører dem tale om ære! Den ære som de taler om hører hjemme lang tid før middelalderen!
tilføjet af

Sådan!

Godt at høre...det er ikke alle dansk folkeparti har fået forført med deres hadske sludder
tilføjet af

Lær nu dansk

Hvis du nu kunne dansk og havde en lidt højere IQ end en pakke havregryn ville du vide at undersøgelsen viser at en del af danskerne er bange for muslimsk dominans og at dette påvirker dansk politik(og folk som ikke forstår flerstavelsesord) De officielle undersøgelser af befolkningstilvæksten viser at om 50 år vil den muslimske andel af befolkningen være 11 procent....
tilføjet af

- Ikke enig!

Jamen, hvor vil du hen med dit indlæg?
Er de fleste af os ikke af 'blandet' blod? Hvem kan sige sig fri for at have en oldemor eller tipoldefar fra sydlige eller nordlige himmelstrøg. Mine aner kommer da sydfra og nordfra, og det ser jeg som en fordel.
Vi skulle hellere vise respekt for hinanden og hjælpe dem der trænger i stedet for at opfordre til hadefuld fremfærd.
Der er jo plads til os alle - det er kun et spørgsmål om fordeling af goderne, og der kan jeg da sagtens pege på andre 'fjender', der handler direkte mod den lille mand og hans familie - se bare på de multinationale selskaber, der beskyttes og hjælpes frem af reaktionære kræfter, ligemeget hvilket land du kigger på - og så alle øvrige store selskaber/landbrug med snablen nede i kassen, hvad enten det drejer sig om statskassen eller EU-kassen.
Vi har nok allesammen en indre svinehund, men den kan bekæmpes, når man erkender den. Så jeg opfordrer dig til at tænke om og vise os din pæne side.
Mange sommerhilsner
Kifian, 60 år
tilføjet af

100% enig

syntes det er fint at vi "nord europærer" hjælper mennesker der er REELT og beviseligt er truet på liv og helbred i deres hjemland, !!!!!!!!!!!! det er vores pligt,,men de andre krimmenelle og uintegrerede, burde have en enkeltbillet NU, uden smålig hensyntagen til pladderhumanisteiske levebrøds politikere med deres fede pensioner på det tørre, Enten det eller at retssystemet ændres til at de ved lovovertrædelser dømmes efter deres hjemlands lov !!!!!!de fleste at "dem" har jo af BEKVEMMELIGS grunde alligevel 2 statsborger skaber
Der er er et gammelt ord som efterleves strengt i deres egne hjemlande !!!!! SKIK FØLGE ELLER LAND FLY !!!
tilføjet af

hvem bestemmer?

hvad er det der sker i Danmark for tiden? Vi lukker mennesker ind i vores land og når så deres tilstedeværelse skræmmer/ikke behager os længere mener vi at vi kan smide dem ud, men hør nu...
Hvad er en rigtig dansker? er det en status man opnår når man kan følge sit stamtræ tilbage til vikingerne? Vi er sgu alle invandrere, vi er bare vandret hertil på forskellige tidspunkter, hvem er vi til at sige at de der er sidst ankommet har mindre ret til at være her end os...? Jeg skulle ikke mene at højere kræfter har overrakt os et ejerbevis over dette bestemte område, hvis jeg tager fejl så skal du være velkommen til at rette mig...
Problemet er religionen. Den forbandede religion som vi bare ikke vil acceptere, fordi vi ikke forstår det.. Selv er vi ikke specielt religiøse, jah.. næsten ugudelige... vi siger vi er kristne og så er det det... beder vi hver aften eller lever efter bibelen...? Har vi overhovedet læst denne hellige historie? Jeg tror ikke at flertallet overhovedet forstår hvor vigtig en religion kan være for én som virkelig tror...
"hvis de skal være her må de leve under vores regler" - så absolut!, men disse regler skal også udformes så flertallet har det godt med af være her... "de skal ikke vimse rundt i de tørklæder!"- hmm, hvorfor ikke? er det ikke moderne nok? Selv tager jeg på hvad der passer mig, og ingen siger en dyt, men selvfølgelig viser min påklædning kun folk hvem jeg er, hov vent... er det ikke også det som tørklædet gør?
"Smid dem ud, smid dem ud!" man kan ikke først sige ja og så bagefter tage det tilbage... hvorfor er det at de ikke må være her? om hvem skal bestemme hvem der skal smides ud? hvem har sådan en ophøjet stilling? Og hvad med de indvandrere som gavner vores samfund på en måde vi vil savne? Det er meget muligt at nogle af dem nyder godt af at vores system er så givende, men, hallo, det er der altså også mange andre som gør! Vi gør dem altid til syndebukke og glemmer at feje for vores egen dør først... eller der er måske igen "såkaldte danskere" som ikke gavner samfundet?
tilføjet af

Åh ikke nu igen.

Du har vist misforstået det hele lidt.
Der er ikke tale om at smide alle ud. Det er kun dem der ikke opfører sig ordentligt. Er de først danske statsborgere kan de heller ikke smides ud!
Nu er det jo heller ikke dem alle vi har lukket ind med glæde og vi har da bestemt ikke lukket dem ind for at de skal begå kriminalitet!
En rigtig dansker er en med dansk statsborgerskab. Det burde du da vide!
Du er så humanistisk at det grænser til vanvid, men når du nu er blevet voldtaget af 4-5 2.g'ere så skal du lade være med at pive, for det er jo nok i bund og grund fordi de blot havde en dårlig dag! Det er faktisk synd for dem! Stakler! Som ren næstekærlighed kan du jo tilbyde at I mødes igen weekenden efter og så kan de invitere flere af deres venner med.
Selvfølgelig er langt fra alle indvandrere sådan. En stor del af dem opfører sig pænt, men procentdelen af dem der laver kriminalitet er for høj i forhold til hvor mange procent de udgør af den samlede befolkning!
Men du har ret, vi skal blot vente til vi komemr i undertal, så bliver tingene lavet om for det er jo flertallet der bestemmer!
Du har også ret i, at religion er vigtig, men det er fanatisme ikke! Nu er det blot sådan, at religion ikke er hele problemet selvom mange godt vil gøre det til et problem. Mange af de højtråbende indvandrere fordømmer alt udfra et muslimsk synspunkt, samtidig med at de ikke slev efterlever deres "religions" regler. Men det er bekvemt at forsøge at dække sig ind under netop religion!
En sidste ting. Flertallet, som jo bestemmer, består heldigvis ikke endnu af indvandrere som ikke kan acceptere danskere!
VI behøver ikke at gøre dem til syndebukke. De klarer fint selv at gøre dårlig reklame!
tilføjet af

Vil du ikke godt sende...

et link til den undersøgelse???
tilføjet af

Hej!

Den link jeg fikk af en venn er slettet. Enten har det gået så lang tid at jp har slettet den, eller så er der politiske grunder til at den er slettet.
tilføjet af

Hvorfor

Jeg kan kun spørge normannen : Hvorfor ??
Hvad har de gjort dig ?? Eller jeg skulle måske hellere
spørge sådan her : hvad har vi gjort dig ??
Jeg er hverken muslim eller dansker - jeg har et arbejde jeg elsker, en dejlig dejlig familie, 3 dejlige børn og 2 dejlige svigerdøtre.
Mine børn er alle 3 halvblods - hvad med dem ??
Skal de også sendes væk inden vi overbefolker jer/danskerne ??
Et erfarent MENNESKE.
tilføjet af

... jaså..

En rigtig dansker er en person med dansk statsborgerskab, siger du... god måde at sætte skillelinien.. dvs. at de som allerede har opnået statsborgerskab i Danmark ikke chikaneres og kaldes indvandrere? hvis de ikke opfører sig pænt tæller det automatisk med til danskernes "opfører sig ikke pænt- pulje"? Hvis du har en mørk hudfarve bliver du af flertallet betragtet som en skide indvandrer, ligegyldigt hvor du har statsborgerskab, og du ved det!
Istedet for at dømme disse mennesker fordi vi ikke fuldt ud forstår dem, skulle vi prøve at sætte os i deres sko og se om vi ville syntes om at blive behandlet som vi faktisk behandler dem... Hvis jeg var dem ville jeg også efterhånden blive en smule vred..
Du skriver at flere indvandrere udfører kriminalitet end danskere... har du nogle tal på det.. desuden kan man med statistikker få verden til at se ud som man vil, de snyder tit..
Jeg synes det er interessant at fordi mit navn oplyser mit køn, skal du bruge true-faktoren om voldtægt... "for hvis jeg gerne vil have dem her er det jo også min egen skyld så...!" - sådan nogen lort! Det er aldrig ok at begå en forbrydelse, men hvorfor skal de straffes anderledes? Så skal vi egentlig bare landsforvise alle vores kriminelle... det kan vi egentlig spare en masse penge på... ud med dem allesammen... giv resten af verden problemerne... Du skriver "er de først danske statsborgere kan vi ikke smide dem ud" ... det er da kun et spørgsmål om tid før det ikke har den praktiske betydning... det skal vores åh-så-skønne-kvindelige-racist-politiker nok sørge for...
Men det handler om en frygt I har... jeg kan godt se det... det er fint... hvis det er det I vil bruge jeres tid på, at sidde og bide negle... fint... bare husk at holde inde inden det begynder at gøre ondt på jer selv...
tilføjet af

Hva?

Jeg er ikke helt sikker på om jeg er med... danske lem er bedre? Det må du gerne uddybe, når lejligheden byder sig...
tilføjet af

Godt ord igen!

:-)
tilføjet af

Godt svaret

Kære "Maria"
Det var godt svaret - jeg kunne ikke have svaret bedre.
Nu er det sådan at når det er en dansker der begår en kriminalitet så høres der ikke så meget om det i medierne
som hvis det var en indvandrer, eller hvad man nu skal kalde de mennesker, som de jo er på lige fod med os andre.
Du spørger om vi også skal sende de danske kriminelle ud af landet ?? Se ja det kunne jeg også godt tænke mig at vide. Se på fængslerne, div. institutioner osv. og se hvor mange danskere der er inde for et eller og tæl efter hvor mange "udlandsdanskere" der så er i forhold til.
Skal vi også smide dem ud - hvad med Thorsen, Trask og alle de andre kendte kriminelle, skal de også ud af landet ?
I mit eget land blev jeg næsten slået ihjel af en dansker.
Han fik som straf at blive sendt hjem til Danmark, men ikke i fængsel??!!! Han går frit rundt og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om han stadig slår sin "nuværende" hustru/samlever som han gjorde ved mig. Se selv mange danskere har en kriminel baggrund og er stadig kriminelle. Som der var en der skrev før: fej for egen dør først før I dømmer andre.
God sommer til jer - og ja tak for smilet, det luner og returneres automatisk tilbage.
tilføjet af

Du er langt ude.

Næ de som har dansk statsborgerskab kan ikke smides ud! Har intet sagt om chikane! Det er dine ord.
Hvad er der man skal prøve at forstå?????? Hvorfor de er kriminelle? Hvorfor de banker danskere??? Hvorfor de ikke vil respektere os?? Hvorfor de kalder danske piger for ludere???? Hvis du nu istedet for udelukkende at forherlige indvandrere og andre af anden etnisk herkomst, prøvede at sætte dig i andre danskeres sted, så burde du også kunne forstå hvorfor nogle danskere reagerer som de gør!!!
Hvordan er det du mener vi behandler dem??? Altså behandler dem så det giver dem ret til at svine os til?? Er det ikke omvendt racisme???
At indvandrerne procentvis har flere kriminelle forhold kan du læse på danmarks statistik, men nå nej. De lyver jo bare!
ja jeg brugte dit køn til mit eksempel, men havde du haft et andet køn ville jeg have brugt at du fik bank fordi du blot tilfældigvis gik forbi på et forkert tidspunkt. Desværre er der eksempler nok at tage af. Blot læs avisen idag. Nå nej, de viser et andet billede end det du har i hovedet, så per definition så lyver de jo nok også!!
Hvorledes straffes indvandrere anderledes??? Tværtimod så bliver de nok, under dækket af racisme ind imellem behandlet bedre end etniske danskere, men lad det nu ligge. Men helt ærligt er du blot i landet som gæst (læs ikke statsborgerskab) så begår du altså ikek rkiminalitet. Det er respektløst overfor dine værter!!!! Du stjæler vel heller ikke til familiefødselsdagen hos Tante Erna???
Kun et spørgsmål om tid før du ikke kan udvise.....skriver du. Nu danner du vist nogle hypoteser som ingen af os kan bruge til noget!
Men endu engang kan man blot konstatere at så såre man siger lidt negativt om en befolkningsgruppe, så er man racist!
Må vi godt diskutere rockeres kriminalitet? De er jo trods alt danskere, såd et kan du vel ikke have noget imod!
Må vi godt diskutere narkomisbrugeres kriminalitet? De er jo også for manges vedkommende danskere.
Jeg er ked af at skuffe dig, men jeg er ikke racist. Jeg har intet imod mennesker af hverken anden hudfarve, religion eller etnisk baggrund. Hvad jeg har noget imod er kriminelle elementer der ødelægger vores samfund!
jeg har ikke ondt af mig selv. Faktisk har jeg mest ondt af dig, for du nægter at se sandheden i øjnene! :-)
tilføjet af

Når du nu tæller.

Så tæl lige antallet af indvandrere i landet og se så på den procentvise fordeling. Selvfølgelig er der flere danske kriminelle i fænglserne, men danskerne udgør trods alt også 80%? af befolkningen.
At du engang næsten er slået i hjel af en dansker i udlandet og han ikke fik en straf, hvad har det med danmark at gøre???? Var det Danmark og dansk lov der dømte ham???? Det er da snarere det land hvor gerningen fandt sted der har et problem.
Og så er jeg ikke automatisk kriminel fordi jeg udtaler mig om indvandrere. Så jeg har altså fejet for MIN dør!
Skal Thorsen, Trask og andre kriminelle ud??? Hvorfor dog det? Vi skal nok klare vores egne kriminelle selv!
Virkelighedsflugt og propertionsforvrængning at bringe dette ind i en debat om indvandrere!
Jeg vil nu godt smile til jer selvom vi har forskellig opfattelse af tingene, hvis jeg altså må!! :o)
tilføjet af

Pst nordmand.

Det var et link til Darkma's undersøgelse der viser at vi ikke er i mindretal!!
tilføjet af

Hej Erfaren!

Menneske med her, og menneske med der. Jeg tror det er muslimene der glemmer at de "vantro" danskerne også er mennesker. Den behandling danskere har fået af sine såkalte gester hører ingen plads hjemme. Og du sier at du ikke er muslim. Fint - for da er du sikkert ikke ett problem. Og om du skaber problemer i Danmark må du bare forvente å smides ud. Det må jeg som nordmann også, etter at jeg har sonet min rettmessige straff. Du har 3 børn som er halvblods siger du. Ingen problem for meg, de er dansker. De børn som jeg får med min danske kæreste vil også blive dansker. Om vi derimod bestemmer os for å bo i Norge er de norske.
Danske kriminelle er Danmark sitt problem, norske kriminelle er Norge sitt problem og pakistanske kriminelle er Pakistan sitt problem. Samme hvor lite "humant" det er. Skal Danmark bli ett fængsel for hele værden?
tilføjet af

Enig

2 generations indvandrere ejer ikke ære, ellers fatter de ialtfald ikke ordets betydning. De fabler om ære, som værende at man ikke må sige dem imod eller straffe dem for vold, hærværk mv. Hvor er deres ære henne så det gælder om at tjene sin egen løn og hvor er æren når de er 5-10 mand om at voldtage eller banke én anden.
Mange af dem er gode nok, men der er mange selv oppe i 20érne som opfører sig som en flok 13 årige pubertetsbørn.
tilføjet af

Bla, bla, bla

Eller "Skidt følge eller land fly"
tilføjet af

Ja ud med dem alle sammen

Jeg foreslår at vi tager dem fra en ende af. Her kommer listen over folk som skal stemmes hjem:
1. Fodboldfans
2. Hip-hoppere
3. Mogens Camre
4. Søren Krarup
5. Religiøse grupperinger af en hver art (Gud er alligevel død)
6. Rockere
7. Nazi-fjolser
8. Poptøser
9. Kolonihaveejere
10. Dumme nordiske brødre
Det var bare de første ti, find selv på flere.
tilføjet af

Link

Fra danmarks statistik
http://www.dst.dk/asp2xml/external/external.asp?title=Nyt%20fra%20Danmarks%20Statistik:%20Nr.%20218,%2019.%20maj%202003&ancestor=Statistik&file=/asp2xml/PUK/udgivelser/get_file.asp?id=3305&show=/pdf
tilføjet af

Hmmm...

Hmmm...hele den undersøgelse, gik den ikke bare ud på at ca. hver 4. dansker troede at de var i mindretal i 2050??
Mener nemlig jeg kan huske noget om den da den var i de danske medier.
Sandheden var at der var omkring 10% indvarndrere i år 2050, og det var jo ikke så meget så mange troede, altså var formålet med undersøgelsen at vise at (relativt mange)dansker TROEDE at de ville være i undertal i 2050...håber det hjalp...
tilføjet af

Bamsen taler

Er du sikker på, at det ikke er 20 børn, de skider jo unger ud som rotter! er det ikke det du har hørt på radio Oasen? eller er det i NSDAP?
tilføjet af

;-)

Der er ingen grund til at blive gal på modparten når man diskuterer... det kommer der intet godt ud af... så =)
Jeg tror at pointen var at det er muligt at vi hjælper os selv med at smide kriminelle ud af landet, men det løser jo intet i den sidste ende... det flytter bare problemet et andet sted hen... der må være en mere holdbar løsning...
tilføjet af

du går for vidt

er min mening en personlig fornærmelse for dig...? Jeg mener ikke at have smidt fornærmelser din vej... der er ingen grund til at fare op og køre det helt ud..
jeg skrev at det kun var et spørgsmål om tid før vi godt kunne udvise de som allerede er blevet danske statsborgere, men du kan da også antage at jeg skriver hvad der passer ind i din argumentation...
Jeg siger bare at hvis jeg blev set ned på og/eller ikke blev integreret i samfundet ville jeg også gå rundt i grupper og være negativ... jeg mener at Danmark kan gøre mere for at undgå denne kriminalitet... integration... istedet for de småbyer de er blevet placeret i.. vi lærer kun at hade dem hvis vi ikke er omkring dem, venner med dem og forstår dem... og de lærer kun at hade os fordi de heller ikke forstår vores kultur og måder at gøre tingene på... jeg siger på intet tidspunkt at de er uskyldige, men der kunne godt gøres mere... de er her nu engang og vi må få det bedste ud af det...
tilføjet af

Overhovedet ikke

Næ din mening er ingen fornærmelse mod mig. Hvorfor tror du det?
Hvis du føler jeg har angrebet dig personligt så har det i hvertfald været utilsigtet!
OK, så lad os antage at man kunen blive negativ og gå i grupper, så langt så godt. Det kan jeg sagtens følge dig i, men hvis man ikke føler at man bliver accepteret, hvorfor skulle man så blive bedre accepteret fordi man laver kriminalitet? Der knækker filmen ligesom lidt for mig!
Jeg er rent faktisk gode venner med mange indvandrere, så jeg kender dem udemærket godt. Mange flinke mennesker i mellem. Men jeg kan ikek lære 2.g'erne at kende eksempelvis, for jeg ville højst sandsynligt få bank inden vi havde hilst på hinanden ;-)
Hvad er det du vil have vi skal gøre som ikke allerede er forsøgt med den bløde linie?
I bund og grund så tror jeg ikke at det er samfundets problem at mange 2.g'ere ikke kan respektere vor levevis. Det er nok nærmere deres opdragelse der halter. De har aldrig lært respekt for andre mennesker! En stor del af deres forældre har ikke gidet sætte sig ind i dansk kultur m.m., for Danmark var kun en mellemstation (troede de), mange af dem er blevet skuffet og har videregivet deres had/bitterhed over samfundet til deres børn. Har ikke lært dem dansk og har på alle måder forsøgt at leve som de gjorde før de kom til landet, så at sige opdraget deres børn til at kunne indgå i det samfund de kom fra. Jeg kan da godt forstå at disse unge blive splittede, men det lovliggør/retfærdiggør ikke deres opførsel!
Du siger, at de er her nu engang og vi må få det bedste ud af det. Enig, men velviljen og den fremstrakte hånd skal ikke kun komme fra en side. På et tidspunkt er man nødsaget til at sige hertil og ikke længere. Så må man finde en brugbar løsning derfra. Jeg ved, at jeg har fået nok af deres eskalerende tyrani. Jeg er bange for, at får man ikke sat en stopper for cirklen nu, så vil problemet være langt værre og følgerne langt alvorligere om 10-20 år!
Dette mener jeg ikke gør mig til en racist, men mange er desværre af den opfattelse, at siger du noget negativt om en befolkningsgruppe, så ER du racist. Det er synd for det låser debatten før den er kommet igang.
:o)
tilføjet af

Tak for linket.

Har du læst statistikken?
Ordet muslim anvendes slt ikke. Statistikken går ikke på religiøst tilhørsforhold, men alene på oprindelige danskere, efterkommere efter indvandrere og indvandrere!
I perioden frem til 2050 forventer man at antallet af indvandrere vil stige med 20%, antallet af efgterkommere efter indvandrere vil stige med 54% og at antallet af oprindelige danskere vil falde med 1%.
I 2050 forventes antallet af indvandrere + efterkomemre af indvandrere at udgøre 14,47% af befolkningen! Det svarer altså til, at omtrent hver 6. indbygger er enten indvandrer eller efterkommer af indvandrer.
Det er dejligt at få lidt tal på bordet fra officiel side og det er godt at refere til i en debat, men husk at læse statistikken inden du gør brug af den som argument!
tilføjet af

Enig - god sommer

Ja det var en god start -
her kommer flere:
-dårlige billister
-folk uden kø-kultur
-folk der glemmer at klippe deres hæk
-sure mennesker på en dejlig sommerdag
-børnemishandlere
-hustruvolds udøvere
-utro ægtefolk
-hysteriske kvinder
-mandschauvinister
-arbejdsgivere der ikke vil tage nydanskere ind.
- ja man ku' blive ved og ved .....
Men jeg vil nu alligevel ønske jer alle som én
en rigtig dejlig sommer med masser af glade og tilfredsstillende oplevelser.
God sommer.
-Nyd det gode vejr når det nu er her.
-Nyd livet.
-Nyd at du ikke skal slås for at få din mad, din seng og dit daglige bad.
tilføjet af

Og tåbelige debatører

som alligevel ikke kan holde sig på et sagligt plan!
Må håbe for dig, at det ikke bliver den første kategori der bliver indført!
tilføjet af

Kriminelle "utlendinger"

"noen" av indsenderne av disse indlæg, nevner at "alle"
indvandrere er kriminelle.
Det er faktisk meget mulig at en stor del av invandrerne
er DET! Husk på; alle ulegitime invandrere som er både i Danmark, Sverige og Norge. Det er en meget stor mulighet for at grunnen til at de er kommet til landet uten at "melde sin adkomst", er at de har kriminell bakgrunn der de kommer fra! Tar man for seg Norges største fængsel; Ullersmo - er over 90% av de indsatte av "utenlandsk" opprinnelse! Norske "normale" straff-fanger tør ikke sitte der... fordi volden er for stor!
"Maria" skriver at det ikke kan bevises at kriminalitet utført av invandrere er større enn den utført av Dansker.
Jo det lar seg nok lett bevise! All Dansk ( og Norsk) Politimyndighet fører statistikk over arresterte. Der føres nuværende nasjonalitet, fødested samt eventuellt opprinnelsesland. Ser man i disse statistikker får man en vond følelse i magen!! Hovedtyngden av all kriminalitet utført i Norge de siste 10-15 år er utført av personer som har et "muslimsk" land som opprinnelsesland! Det forundrer meg meget om situasjonen i Danmark skulle være annerledes....
Tar man for seg de største forbrytelser i Norge de senere år, er de utelukkende utført av såkalte invandrere! Siste grove ranet i Stavanger; alle de mistenkte i saken er av "albansk" opprinnelse!
Ligeså gruppevoldtækten i Oslo; utført av 10-12 invandrere av muslimsk opprinnelse!
Syntes f.eks "Maria" at vi bare skal smile til de muslimske drængerne som sikkler etter vår datter på 15 år? En god kammerat av meg er invandrer fra Bosnia, han har jobb i Oslo som Datakonsulent, kona hans jobber i butikk, og datteren hans på 16 går på skole. Han sier at det ikke er så VELDIG rart at en del av hans "landsmenn" sikler etter lettkledde norske jenter. Invandrerne er vant til det hjemmefra at såkalte "tilgjenglige" jenter ER lettkledd! Hvordan skal uvitende unge invandrere forstå at kulturen og levemåten i Norden har kommet sålangt at jenter GÅR lettkledd om sommeren?! Det er nemmelig INGEN der forteller dem det!! Jeg har snakket med endel Irakere som "sitter" i et asylmottak her, INGEN av det norske personalet forteller dem noen ting om oppførsel.... De lærer om hvordan tellemåten er på norske kroner!!! Ingen forteller dem om at bilene og syklende kjører på høyre side av veien, mens man går på venstre! Ingen forteller dem at hvis det utenfor butikken står en sykkel der ikke er låst, så er det bare at tage den! Ingen forteller dem at det i høst og vintermørket er veldig smart å bruke refleks! (Men selvfølgelig er "de" lettere å treffe hvis man ikke kan se dem :-)) Likeså er det ingen som forteller dem at sommerkledde jenter ikke er "fritt villt"! Det henvises til Frankrike i inlægg her. Frankrike HAR et meget stort invandrings-problem! Tidlig i 1920 årene startet de med å "importere" arbeidskraft fra Afrika. Disse "invandrernes nåværende tredje og fjerde generasjon sammen med illegal innvandring utgjør nå SÅ store problemer for den "vanlige" franskmann, at staten har fått et alvorlig befolknings-problem.
Det vises i inlægg også til at "importen" av invandrere også er viktig for Danmark, fordi det trengs mer arbeidskraft for å kunne dekke framtidige trygder og folkepensjoner. Man skal og MÅ huske på at for hver arbeidsgivende invandrer importeres det også minst 3 trygdemottakende invandrere ( læs Familiegjenforening!)
Dersom vi ( i Norden!) ikke hadde tatt inn arbeids-invandrere tidlig på 1970 tallet og fram til idag, hadde vi klart oss udmærked både med tilgjængelig arbeid for innbyggerne og med den trygd der behøvdes å utbetale ut av det respektive land!
En ting jeg ikke har sett i disse innlegg er en sak vi i Norge har problemer med; nemlig skolebarn..
"Muslimske" Norske barn skrives inn på Norske skoler, de kommer det første året og så rett å slett uteblir de!
Skolene får ingen beskjed om hvor barnet befinner seg, eller om det i det hele tatt lever! Er dette et problem også i Danmark?
Hva Norske myndigheter har ment med den innvandringspolitikken som har vært ført, er vel egentlig en veldig stor gåte.... Norge har sett "flinke" ut i Europa, fordi de har tatt imot mange "flyktninger"! Hva som skulle skje med dem etter at de kom til Norge er derimot langt ifra avklart..
Jeg er sterkt imot såkallte "åpne grenser", at "noen" sier at vi har da hjerte nok til å ta imot alle!
Vi har ikke det!!
Om det å sende "hjem" innvandrere, er vel synet noe delt.
De som har fått oppholdstilatelse her fordi det er(har vært)krig og uro i hjemlandet, bør sendes ut av Norge såsnart stabilt levesett er mulig i hjemlandet!
Det henvises endel til at bla. Bosniere og Kossovo-albanere ikke kan reise hjem fordi de ikke har noe hus å reise hjem til! Ærlig talt!!! Hva hadde Nordmenn og Dansker igjen av hus etter annen verdenskrig? Det var vel ingen som lurte på engang om de ikke skulle bygge opp igjen landet sitt!
Dette innlegget ble MYE lengre en jeg hadde tenkt....
Beklager at mesteparten er skrevet på dårlig "Darsk"!
Jeg er også normann, men sitter ikke i fængsel!
I dansker bør vel også erindre at også I invaderte Norge engang! Vanlige norske bønder og landmenn var ikke så veldig "happy" for en svigersønn fra Danmark!...
Men det "gled over" det også! Nå en god sommer til jer alle! Husk: "Det er godt å være Norsk i Danmark!"
tilføjet af

Kriminelle utlændinger`s signatur

Jeg skrev min signatur i signatur-feltet, men allikevel
kom den ikke med!
Innlægget Kriminelle "utlendinger" er skrevet av meg; RuFo
tilføjet af

Hej

Jeg lar innlegget ditt svare for sig selv!!!
Trenger ingen kommentar ;)
tilføjet af

Tal, tal og flere tal

Jeg må indrømme at jeg er noget kritisk når jeg ser den slags undersøgelser, fordi det er vel næsten umuligt at tage alle faktorerne med i ligningen.. har de f.eks. taget med i betragtningen at det ikke er sikkert at 2. generations indvandrerne også selv vælger at få mange børn?
For 2 generationer siden fik danskerne jo også mange børn, men det har jo ændret sig. F.eks. har min far 8 søskende, mens han kun har mig. Hvis 2. generations indvandrerne vælger den "danske" løsning og får 2-3 børn, og hvis indvandringstallet er nogenlunde stabilt, har jeg svært ved at se hvordan de kan komme i flertal. (Alt dette forudsætter også at integrationen slet ikke fungerer og at ingen af indvandrerne tager danske partnere).
Jeg mener at det hele skal virke som en skræmmekampagne og hvis man skal tage dette forum som basis, kan man vel sige at det har virket.
tilføjet af

Det var så lidt

Jeg har læst statistikken og nej ordet muslim nævnes ikke...Danmarks statistik gætter bare på at den muslimske andel er sådan cirka 10-11 procent.
Læs eventuelt følgende:
http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=443368/
eller
http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=320262
Prøv selv at lege med statistik på følgende adresse:
http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1152
tilføjet af

valgkamp ??

Ja jeg spørger bare - er valgkampen begyndt eller hvad ???
Til jeres orientering kan jeg meddele at jeg ikke er dansker - men tænker som en dansker.
Jeg elsker at bo her - fordi her har mine børn valgt at blive boende efter de blev voksne, og jeg har altid sagt, at jeg vil være der hvor mine børn er. Jeg vil ikke efterlade dem og bare være egoistisk og så sige: så nu er i voksne - nu vil jeg rejse tilbage og glemme alt om jer.
Se det gør man ikke når man elsker sine børn. Så må jeg lægge min hjemlængsel på en hylde og så bare sørge for at få det bedste ud af situationen som den nu er.
Jeg er så heldig at jeg har et arbejde som jeg virkelig elsker, har en dejlig mand og som sagt dejlige fornuftige voksne børn - og så håber jeg selvfølgelig på at få børnebørn engang. Se det er livet for en der har valgt at
tilsidesætte egne behov men stadig kan glædes over dagligdagen.
Jeg synes også at alle der begår en kriminel handling skal straffes - helt klart - jeg tolererer ikke vold mod børn, hustruer eller andre. Jeg tolererer heller ikke at blive behandlet som udskud når jeg nu ikke er det. Så uanset om man er hvid, rød, gul eller sort så skal man da for pokker kunne behandle hinanden med respekt og ærbødighed. God sommer til jer alle. P.s. Jeg kan lige fortælle at jeg ikke har råd til at rejse - så i de 10 år jeg har boet her, har jeg kun kunnet besøge min gamle mor på 81 år én gang. Desværre. Men sådan er min situation.
tilføjet af

Hva er du helt gak gak fister

Du er da helt galt på den fister hva´ med at vi bare får fred i verden???
Nej jeg mener at alle har ret til at være her det er jo et stort land ikke???
tilføjet af

Ja og

Sure humorforladte debatører.....
tilføjet af

Ret til at være her

ret til at vær her BAH. Hele europa er nød til at begynde at sende alle indvandrene hjem, inden det går galt. Prøv at se på det tidligere Jugoslavien, det var jo netop fordi der blev formange muslimer at der blev borgerkrig, og det samme sker her hvis ikke danmark bliver rydtet for muslimer.
tilføjet af

stort land

mig bekendt er det et lille land og vi kan ikke være her allesammen ellers skal der bygges skyskraber og de bliver jævnet med jorden af dem der skal bo der!
tilføjet af

forkælede snotunge!!!

Jeg er en pige på 15 år. Alligevel er det DIG der er snotungen. Du må mangle kærlighed, det tror jeg faktisk er en stor mangel i hele danmark hvorfor er det ellers så mange kolde rasister som dig???
SÅ fat det dog!! VI er alle ens, du er bare skide heldig fordi du blev født i et land hvor du bliver forkælet ud over alle grænser og hvor du er respekteret lige fra fødslen af. Du har det så godt, hvorfor fanden har du ikke overskud nok til at ville give andre den samme luksus?? Du kan forhelvede ikke vide om det er dig der bliver født som neger i dit næste liv!!!
Sæt dig dog i deres sted, de er ligeså meget menneske som dig og mig, vi er alle ens, hva er det for noget pis at sige at danmark eller norge er dit bare fordi du er født der, du har bare været heldig, du har ikke gjojrt en skid, og så brokker du dig og er total uforstående over for at andre gerne vil leve bare halv så godt som du gør! Hva er det for noget pis med at danskerne er ved at uddø, det passer jo ikke en skid, desuden kan en udlænding blive mere dansk end jeg nogensinde vil blive, selvom jeg er født pære dansk. Jeg kan egentlig heller ikke se hvorfor en Nordman skal blande sig, hvad har du med sagen at gøre???
Der er ikke nogen der har bedre ret til et fedt liv end andre! Hvis gud eksistere hvad tror du så ikke han ville sige til at vi alle gik og slås og følte os bedre end hinanden, kan du ikke se det er komplet åndsvagt, vi er alle ens indvændigt, det er kun hudfarven, sproget og kulturen der gør forskellen, og jeg tror faktisk de fleste ville synes det er ret facinerende og spændende med lidt anderledes kultur hvis de ellers turde gi det en chanche.. Hvad er det du er bange for?? De vil ikke tage vores land, de vil blive danskere for helvede..
Tænk over det, og gå til en psykolog, for du har mangel på kærlighed.
PS. Du er IKKE min broder med den holdning, men det er tværtimod alle andre i denne skide kolde verden hvor der er særdeles mangel på kærlighed...
tilføjet af

Forkælede snotunge

Det er sgu dig der er en forkælet snotunge. 15 år du har overhovedet ingen mening om samfundet, det er du for ung til min ven
tilføjet af

psykolog

Er din far psykolog? el. hvordan kan du så være så klog at kunne vurdere hvornår folk har behov for sådan en?
Jeg vil gerne give dig 2 kr. så kan du ringe hjem når du får hår dernede!
Held og lykke kuvøseunge!
tilføjet af

Jah..

Man er langt fra racist når man bare kommer med en negativ udtalelse om en befolkningsgruppe... Hivs man virkelig vil kan man strække det til at kalde det en racistisk udtalelse...
En racist er en person som mener at sin race er bedre, klogere, smukkere etc. end andre racer... og når man generaliserer om en bestemt befolkningsgruppe at de alle er nogle værre nogen...
men jeg har set dig nævne det et par gange så der er noget mht. dette som må trykke dig... personligt mener jeg ikke du er det...
jeg mener overhovedet ikke det er ok at bryde loven, men det gælder alle, og jeg synes alle skal straffes efter de samme regler, da de befinder sig i samme land. Hvis jeg tager til udlandet og begår en forbrydelse bliver jeg også straffet efter deres regler...
for ja, hvis man kommer til et andet land og begår kriminalitet skal man sgu straffes, men hvor stor en straf er det at blive smidt ud af et land? så kan du bare gå hen og gøre det et andet sted... skal du så også smides ud der?... det kan jo blive til en hel lille rejse hvor forskellige lande skubber problemerne fra sig og over på andre lande... jeg mener ikke det virkelig løser problemet...
Du taler meget om 2.g'ere...? et slang for noget andet, eller går du i skole og alle dem som går i 2.g er indvandrere? jeg er lidt lost..
Du taler om opdragelse... jeg tror du har ret, men så er det dér man skal ind... fange forældrene og på en eller anden måde ændre deres mening om samfundet... hvad ved jeg... jeg nægter simpelthen at udvikle mig en mening om mennesker jeg ikke har mødt og kender...
jeg kan godt se at der er et problem, men jeg mener ikke vi kan være bekendte at smide det over på andre...
tilføjet af

der er jo lige det

det er jo lige det jeg taler om... integration... folk som ikke er blevet opdraget i et land eller så at sige af et land aner ikke hvordan moralen her er...
jeg siger ikke at det gør deres opførelse okay, men man må tage fat på at "genopdrage" dem... tvungen religion-undervisning i skolen (så de kan lære at forstå vores religion, men der skal også undervises i deres så vi kan forstå, hvor deres handlinger kommer fra, bedre)
Sammen med undervisning i sproget, må der forekomme en slags fakta om landet undervisning... hvordan er vi, hvad er vores moral, hvordan gør vi tingene, hvad er vores love... etc.
jeg mener at oplysning kan hjælpe men integrationen at disse mennesker...
Ingen er uskyldige, men nogle kan måske hjælpes på vej af en smule viden om vores kultur..
tilføjet af

Hej Maria

Men indfører du tvungen kristendom i folkeskolen også for indvandrere så vil de kræve at blive fritaget og så er vi lige vidt. Det er jo det der sker idag.
tilføjet af

Kloge Åge

Det er godt nok nogen knivskarpe argumenter du kommer med der. Hedder du TEK-12 fordi du er 12 år? Det tænkte jeg nok...
tilføjet af

Hold dog mund

LOL endelig er der en der beviser at selv om man er 15 år kan man godt være intelligent og have holdninger, og så vender du vores allesammens overbevisning, ved at lulle os tilbage til at tro at at "børn" er dumme som snot... Flot indlæg ellers, du har råd til at give 2 kroner væk til en fremmed, det må jo betyde at du får lommepenge af mor og far! Og du nævner mangel på pubeshår, dine egne er måske lige begyndt at pible frem?
Syntes det synd at en pige på 15 år ikke kan få lov til at skrive sin mening uden at du skal fare ud som en trold i en æske, og udpege ubetydelige ting, blot for at svine hende til. Hvad skyldes dit had til lige præcis den her pige, har du selv problemer med at få fat i piger i den alder? Når de at løbe fra dig?
Lær dog at respektere andre folk og deres meninger, ellers vil du opdage at folk vil udvise samme mangel på respekt overfor dig, som jeg udviser overfor dig her.
tilføjet af

mere kuvøseguf!

Det er ellers sent for små børn at være oppe? eller er din far nede og tygge Khat på Somaliklubben!
tilføjet af

jah men det er for dårligt

Idag er de ikke rigtigt tvunget til af have kristendomsundervisning i skolen... man udviser en vis forståelse eller hvad det nu er de siger...
og det er noget bavl! der går ikke et stykke af dem ved at lære om en anden kultur, der er jo ingen der forlanger at de skal praktisere kristendom i timerne... danskere i gymnasiet lærer også om andre religioner og det styrker deres forståelse for deres religion og lærer at forstå hvordan andre er skruet sammen... tvungen betyder... skal! nul benægtelse...
tilføjet af

JA - ud med dem

Ja vi har åbnet vores grænser for meget for især muslimer fra tyrkiet, iran o.s.v. - disse mennesker tror jo på at de kommer i himlen(paradis) hvis de dræber vantro (kristne) - og da der jo ikke ligefrem er krig i pakistan og tyrkiet og da de taler flydende deres oprindelige sprog - skal vi bare sende dem hjem igen - selvfølgelig med en passende pose penge - vi er jo humanister ikke !!
tilføjet af

du er da for latterlig at høre på!!!

idioter skal man sku ikke lede længe efter og at tænke sig at nogen faktisk er lige så snæversynede som dig.... det er ikke til at fatte!
Jeg er en dejlig dansk,blond,blåøjet pige med god uddannelse der er vildt forelsket i min dejlige,smukke kæreste fra sri lanka. sammen har vi en dejlig datter som ikke ville have været til hvis jeg havde lyttet til en som dig. Jeg skammer mig over at være fra skandinavien når jeg læser dit indslag!
tilføjet af

hmmmm.........

du prøver nok at være sjov hva......?!!
ej, jeg synes selvfølgelig at sex med min kæreste er dejligt fordi jeg elsker ham, og det er derfor underordnet om han er fra østen,muslim,kristen eller whatever....
Det var nu ikke lige det jeg ville ind på da jeg skrev mit svar til den dumme racist. Det jeg ville give udtryk for, var at alle mennesker har værdier og er noget værd uanset hvad og hvis man bedømmer folk udfra deres hudfarve eller religion går man glip af en masse gode oplevelser som man kan få på tværs af de forskellige kulture.....
mvh. kia freja
tilføjet af

Hmmmmm!

Jeg går ud fra at din kæreste ikke har muret sig inde i en indvandrer/kultur/religions ghetto, at han ikke er kommet her til landet med een eller anden skjult dagsorden i lommen om at gøre danmark muslimsk, at han ikke heller har tanker om at sende sine (dine) børn hjem til "genopdragelse" i sit hjemland, at han lader sig ikke blot integrere men også assimilere (blive dansk i sind og tanke) og at han ernærer sig (og dig) ved ærligt arbejde og undgår kriminalitet. Kort sagt jeg håber at han blot er en almindelig mand der har fundet en kæreste i et andet land, er flyttet sammen med hende og søger lykken der i et normalt liv.
tilføjet af

Ta dig sammen!!!!!

jeg forstå ikke hvad er det for en verden vi lever i nogen mennesker kan blive så meget fjæne mod deres egne race vi alle sammen er et menneske ik denne verden er nok til os allesammen,hvad er problemen vil du eje Danmark? >Men du skal tænke en ting du kommer os til at dø en dag vi allesamen døer en dag. Der er ikke nogen der kan ejer verden eller Danmark ok!Kan du huske IRAK hvad der sket tænk på det vardet dem der ejede Irak hvad er så dit problem søde?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.