1tilføjet af

Dilemma

Jeg er havnet i et dilemma, som jeg bliver nødt til at høre andres mening om.
Jeg er single efter at være kommet ud af et langt forhold for nogle måneder siden. Jeg er ønsker ikke at finde en fast kæreste lige foreløbig, men for et par uger siden var jeg sammen med en fyr, og nu er jeg bange for at jeg måske er blevet gravid. Mit dilemma er ikke om hvorvidt jeg skal beholde barnet, for det er jeg ikke i tvivl om at jeg skal. Mit dilemma ligger i ham, der er så skal være far. Han er en vældig sød fyr, men han er ikke ret gammel (19, jeg er selv 26) og jeg har kun været sammen med ham den ene gang. Han er en glad ung knægt, der har det godt med det liv han lever. En af dem, man blive i godt humør af at være i selskab med.
Skal jeg fortælle ham om barnet, hvis jeg altså er gravid? Jeg ønsker ikke at rive ham ud af hans glade lille verden, så vil det være bedre at han ikke ved noget om barnet? Eller berøver jeg ham så noget, der er mere værd end hans glade liv?
tilføjet af

måske gravid eller ?? her er svaret

hvis det virkelig viser sig du er gravid, men VIRKELIG ikke ønsker at han skal rives ud af sin lykkelige verden,kan du skrive faderen ukendt,eller du kan fortælle ham det, og så se hvad der sker. Og ødelægger det mere for ham end det gavner kan du jo så foreslå ham det med den ukendte fader, så kan han stille og roligt glide tilbage i sin vante verden. Men du skal jo så overveje om du virkelig er parat til at stå alene med et barn døgnets 24 timer, for tro mig det er et rigti hårdt slid.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.