101tilføjet af

Danmark er fremmedfjendsk

Jeg er en tyrkisk kvinde,født og opvokset her i Danmark, jeg føler mere dansk en tyrkisk, men dk er blevet mere fremmedfjendsk efterhånden.Efter valget hvor dansk folkeparti har fået mange stemmer føles det skræmmende og utrygt at være blandt danskere til dagligt som man møder i samfundet. Jeg mener i skal tage jer sammen, tænker i ikke på hvilkek syn memmesker har på jer i udlandet.Jeg vil lige sige at jeg er integreret og under uddannelse, og sig ikke at jeg skal tage tilbage til mit land for Danmark er mit land.
tilføjet af

Bare rolig!!

Det er sandelig ikke ALLE, der har samme holdning i indvandrerspørgsmål, som DF med vælgere...
Det er skræmmende, ja, men jeg vil så sige, at du ikke er målgruppen for DF og Co. Du er for det første kvinde - de problematiske personer af "anden herkomst end dansk" er unge mænd med vold i rygsækken.
Bortset fra det, så er det jo "kun" de fanatiske muslimer, der skaber angsten omkring os. Det er såmænd det hele. Luk af for dem, hvis I selv kan, og så skal du bare se løjer... Nu ved jeg ikke, om du er muslim, og i så fald, på hvilken "måde", du udøver din religion, og jeg er i princippet også ligeglad. Men det er fanatismen, der er både din og min største fjende.
tilføjet af

dansk eller tyrkisk

Du er tyrkisk kvinde men født og opvokset her i DK, og mener forøvrigt at Dk er dit land?
Så er du vel heller ikke tyrkisk?
tilføjet af

hvor er du indskrænket!

Selvfølgelig kan hun sagtens være dansker. Hun har andre rødder, ja - og jeg håber for alle, at de husker deres egne. Om de så er fra her eller der.
Det er i sine rødder, man finder det "noget" af sig selv, som er så ufatteligt vigtigt, når man definerer sig selv.
Hun er dansker med tyrkiske rødder, og så er den sådan set ikke længere.
tilføjet af

hvad er det

som er det store problem, her i landet er det ikke alle de invandre som kommer her og ikke yder noget for det danske samfund, hvor mange kan danmark modtage af denne slags mennesker,jeg mener ikke der er plads til flere, ikke hvis de kommer fra fjerne lande som flygtninger, de må blive i deres nærområde,med hensyn til muslimer må de ikke bo her i landet, da de ikke vil overholde dansk lov, det kan de ikke samtidig med at de skal overholde koranen,det kan faktisk undre mig at der er mennesker her i landet, som sympatisere med den måde som muslimer behandler kvinder på.
tilføjet af

tænk lidt

Din overskrift "Danmark er fremmedfjensk", er da om noget generaliserende. 500.000 stemmer er mange, men trods alt ikke "danmark's" stemme.
Men har du tænkt over hvorfor folk stemmer på Dansk folkeparti? Har du tænkt over at danske vælgere måske ikke blot er onde i sindet, men måske stemmer DF fordi de oplever at antallet og opførslen fra de fremmede gør dem utrygge?
Du er bange pga folks politiske valg, mange danskere er bange pga. jeres religiøse valg. Hvorfor er det ene værre end det andet i dine øjne?
Du mener danskerne skal tage sig sammen(skriver du) men har du tænkt over at dit eget hjemland Tyrkiet, har strengere regler mht. tørklæder end de der eksisterer i danmark?
tilføjet af

Om igen...

Det er ikke indvandringen der er til debat her, men indvandrerne...
tilføjet af

Det er jeg rigtig ked af...

det ER blevet meget meget værre og jeg frygter virkelig for udviklingen
og håber hele tiden på den vil vende igen
for den skaber det den frygter for
med alt det fremmedhad flere og flere mennesker repræsenterer det går to veje
kriminaliteten må skyldes sociale problemer folk får når de kommer til landet og blir mødt som de gør
kummerlige forhold hvis de ikke er velkomne og kan leve harminisk sammen med os danskere skaber det da den holdning:At de har ingen chance og intet har at tabe......Danmark er et facistisk land allerede....er det kulden....Jeg er ked af at vi stadig har samme regering......folk er bare for paranoide eller fordomsfulde..
Hvorfor kan vi ikke bare åbne vores arme og alle få fred...istedet for at være sådan..
tilføjet af

Penge

kan lånes men der kommer en dag hvor de skal betales tilbage, danmark har ikke råd til at modtage fremmede, ud over det vi allerede har fået hertil,men der desværre mange radikale som ikke ved hvorfra pengene kommer fra.
tilføjet af

åbne arme

har du tænkt på hvad der sker, hvis muslimerne fik flertal her i landet, så skal du til at gå med tørklæde og hvis du ikke følger deres love,kan du ikke være her i landet,har du læst i koranen ellers tror jeg det er på tide.
tilføjet af

jeg elsker MED alle

elsker MED alle både danske og tyrkiske piger
sorthårede og blondiner
elsker sex
Hammad
tilføjet af

Åben pengepung

Hvordan er det med dine penge. Bruger du mere end du kan betale tilbage?
Ja, jeg ved godt vi er et rigt land og rige lande skal hjælpe. Men der er grænser. Hvorfor kan vi ikke hjælpe i nærområderne? Fordi de hellere vil komme her.
Men, du er også rig, det er dig og os andre der er med til at gøre landet rigt, men føler du dig rig? Kan du bruge alle de penge du vil?
Da der var indsamling til ofrerne for denne flodbølge lige efter jul, blev nogen spurgt om de havde givet penge. Jeg hørte en svare at hun var på SU så hun havde ingen penge. Fair nok (så kan vi tænke over det), men se, selvom vi er rige, skal vi passe på vores penge.
tilføjet af

er du blevet ordstyre

problemet starte når folk indvandre.
tilføjet af

Øh.....

Tak for den info. Den må høre under "mest overflødige information" kategorien.
tilføjet af

mhhn

Rent Faktisk er jeg arbejdsløs
men ja jeg gav penge til flodbølgeofrene
tilføjet af

hvor kommer pengene fra

prøv lige at tænke dig lidt om, hvad hvis der var 20 tusinde flere, der lige pludselig også skulle have af den samme kasse som du får.
tilføjet af

Er også utryg

Det er ikke godt at du føler utryghed ved at være i Danmark.
Det er ingen trøst, men der er også mange Danskere der er utrygge ved at være her, dine landsmænd især, er kendt for at bruge knive og geværer, køller og baseballbræt.
Sand for dyden, det er ikke trygt, hvenken for en Madsen eller en Muhammed.
tilføjet af

det ventede jeg at du ville sige.....

men jeg er selv en outsider og er ikke blevet behandlet pænt i det her samfund heller jeg fylder først 18 om et par dage og pengene var lommepenge fra min mor og hun går med aviser og har rygproblemer
så ved du så lidt!!
tilføjet af

derfor

vil mere end halvdelen af den danskerne også gerne være fri for flere indvandre.
tilføjet af

Anden debat...

Det er jo netop problemet. Denne debat er startet af en kvinde, der ER her og føler sig dansk (på trods af) med sine tyrkiske rødder.
Indvandring er IKKE til debat her, såvidt jeg kan læse. Det er et frustreret menneske, der er bange for sin fremtid, fordi hun ikke hører til noget sted. Fucking medmenneskelig behandling, ja?
Så jeg tager kun udgangspunkt i de indvandrere, der allerede er her, både med og uden dansk statsborgerskab. Debatten om, hvorvidt/hvordan man mindsker indvandringen til DK, vil kun knalde tråden ad helvede til.
tilføjet af

hvorfor

vil du så have flere invandre ,det virke på samme måde som hvis din mor får et barn mere at forsørge,landets økonomi skal hænge sammen, så hvergang der kommer en mere til, bliver der lidt mindre til alle os andre.
tilføjet af

Fint

Selvom "vi" er arbejdsløse, er vi rige, i udviklingslandenes øjne, der har vi uanede penge. Men som du nok ved vokser penge ikke på træerne, det gør Danmark´s penge heller ikke. Også selv om Danmark er defineret "rig". Jeg siger ikke vi ikke skal hjælpe andre - tværtimod, men vi kan ikke hjælpe uden at skele til pengepungen. Helt ligesom vores egen pengepung.
tilføjet af

Hmmm...

Ro på.......Jeg tror ikke der kommer flere jeg tror de undgår danmark....Hmmm....Jer andre de eneste du tænker skal få mere må være de rige i strandhusvillaerne....med denne regering vi har nu er det jo ingen hemmelighed at det er dem det handler om!!!og de vil tage hvor som helst fra...det er jo derfor i vil smide folk ud..og skærer ned på ulandsbistand...at unge ikke mere skal have lov at få kontanthjælp for tvinges komme i arbejde...hyggeligt de skal nok hjælpe..hvertfald....fra svage grupper...som ældre,arbejdsløse,handicappede(som der ikke blev lavet nogen løfter til i valgkampen)
tilføjet af

Opfattede også oplægget...

..som du beskriver det. Det man åbenbart gør her, er at man viser hende HVOR berettiget hendes frygt er.
tilføjet af

der tager du helt fejl

det er netop det helt store problem, at vi mangler styring af problemet,først må invandringen stoppes og de der kan sendes hjem skal hjem dernæst skal vi finde en løsning på,at gøre det til noget som er positiv, for danmark og for invandrene at de er kommet, hvis vi fortsætter som de radikale vil, får vi borgekrig om nogle få år, husk på at hvis ikke danskerne er i flertal, er det koranen vi skal leve efter og det vil danskerne ikke .
tilføjet af

borgerkrigen....

den er jo allerede startet....den kom med alt hadet...........det er jo derfor vi skulle ha haft en mere humanistisk regering...jeg har en dårlig fornemmelse omkring de næste 4.år
tilføjet af

Evindelige koran....

...kan vi da for pokker ikke tage lidt afstand til den evindelige koran-snak.
Jeg kommer en del ude i erhvervslivet, og har set hvor positivt en imødekommende arbejdsgiver kan indvirke på integrationen. De er uhyre glade for de indvandrere de har ansat. Ikke alene går de perfekt i spænd med hans danske ansatte, men beriger hele arbejdemiljøet.
Sådan som meningen er i denne, som i andre debatter er der kun ganske få i erhvervslivet der oplever det. De ser en "nydansker" blomstre op, i det øjeblik de får indflydelse på deres eget liv igennem det arbejde de starter på.
På én virksomhed talte man slet ikke om Ali, Muhammed, Arne eller Anton. De talte om VI!!!
tilføjet af

hvis ikke vi holder liv i dem som sørger for at der kommer penge til landet

dør vi alle,nyrup kom med afgifter som ramte de fattige meget på pengepungen og samtidig blev mange virksomheder lukket på grund af øget udgifter så det var meget værre.
tilføjet af

Forstår dig godt....

...men igen, det er de FÅ fra begge lejre, som ødelægger helheds indtrykket. Derfor er det så pokkers irriterende at høre alle de generaliseringer.
tilføjet af

Socialdemokratiet...

dem ville jeg heller aldrig stemme på
tilføjet af

Dét udsagn...

...har du ikke skyggen af belæg for!!! Bevis at halvdelen af os vil af med indvandrerne. Okay, de kriminelle indvandrere kan gerne udvises. Men ellers mangler dit indlæg ethvert grundlag.
tilføjet af

rasister..nej

Men skal vi indordne os efter jer, eller omvendt.
De fleste som kommer herop, er Bjerggeder, som har boet på landet og gjort som det passede dem, røvet og slået egne familemedlemmer ihjel, hvis de var til skam for familien.
Mange af mønstrene har i taget med mod nord, og nu vil i bombe Danmark tilbage til stenalderen hvor kun jungleloven skal gælde..nej nu må i tage jer sammen og respektere vores normer.
Det skal vi andre også, men vi er født her og samfundet har ingen andre steder at sende os hen...i vil blæse på landets love og regler, og det syntes vi ikke lige at have brug for.
tilføjet af

medmindre...

deres politik blir ændret
tilføjet af

nyrup

eller hans slæng så var der jo kommet mange flere problemer til.
tilføjet af

kun de bedste

og kun de få kommer ud på virksomhederne prøv at tage skyklapperne af.
tilføjet af

humanisme

Nuværende regering er da ikke mindre humanistisk, end den venstrefløjen kan tilbyde. Forskellen er bare at venstrefløjen udviser deres humanisme imod alt hvad der ikke er dansk.
Jelved havde mere travlt med hvad omverdenen føler og tænker om os, end hvordan vi egentlig har det. Hun pudser ruden udadtil - men glemmer at støvsuge i selve boligen.
Hvorfor er det så forkert at tænke på sine egne folk? Kommunismen/internationalismen har jo selv bevist at den ikke er mere end en flot tanke.
tilføjet af

ja kunne vi få lov til at stemme om det

det er overalt hvor jeg kommer, at jeg høre at folk er trætte af dem, jeg er fulstændig overbevist om at det er mere end halvdelen, af danskerne der har den syn på det.
tilføjet af

ja....

alle kriminelle ligegyldigt hvem de er de skal have en ordentlig straf der....og samme omtale!!!Men den skal ikke baseres på deres hudfarve..
tilføjet af

Jeg er flov

Jo, jeg tænker på det og jeg skammer mig efterhånden over at være dansk. Jeg har ikke lyst til at være imod mit land, men hver gang ordet "dansk" bliver nævnt for jeg næsten kvalme. For danskhed er efterhånden kun lys hud og Dansk Folkeparti, hvilket jeg slet ikke ikke bryder mig om.
Jeg føler virkelig med dig, og du skal vide at der heldigvis findes andre danskere end dem der stemmer DF (selvom du nok er klar over det). :)
tilføjet af

forståeligt..

at der hvertfald aldrig vil komme en god debat ud af det her, men kun primitivt stenhuggeri og hyleri over pengesager
indvandrere/frygtninge/og den der bliver "bagtalt" her...gider da slet ikke glo på denne åndsvage debat de blir jo svinet til før de når at sige en lyd
hvem ville da ozz krænge sit inderste ud mod de her svar*
-Det har min dybeste sympati
tilføjet af

indvandre

Er i ikke alle sammen trætte af at brokke jeg , går folk med skyklapper på eller hvad, jeg spøger bare. Historien har ikke ændret sig siden 72 da Glistrup kom på banen, er menneske synet blevet til et skræmme billede. Det er så lille en gruppe der skaber problemmer og det kan også være en hr. eller fru dansker der øver vold eller for den sags skyld mord, der er gode og dårlige mennesker i alle samfund. Jeg har selv været gift i 33 år med en udlægning og jeg må sige at udviklingen er blevet meget være siden 72.
Hvis i synes at udlægninge, fremmearbejder eller hvad det nu hedder i dag skal hjem, så synes jeg at dansker der bor i udlandet også skulle tage hjem hvor de høre til,men spørgsmålet er så hvad gør vi så med dem der er blandet. Danskerne de er også af blandet blod rommerne vikigerne kig på historien men kig også på jeg selv for der godt nok danskere som er mørke .Kan nogle fortælle mig hvad det vil sige at være dansk for en indvandre kan også være dansk selv om deres rødder stammer fra et andet sted , selv danskere er indvandre se på danske sprog det indholder mange udlandske ord fra latin fransk tysk osv. prøv at kigge i fremmede ordbogen, måske skulle det dansk sprog rejse hjem hvor det høre til.Hvilket sprog vil i så tale.
Vi kan ikke stoppe udviklingen men fra at danmark har været et tolerant land har landet et dårlig ry i dag.
Der er lige så mange dansker som der har taget en god uddannelse som samfundet har betalt til som rejser til udlandet som der er indvandre som arbejder for samfundet i danmark.
Og der er lige så mange hr og fru❓som❓og ?der er dårlige samfundsborgere hvad der er i hviket som helst land.
Behand jeres bogere, medmennesker ordentligt viden gør frygten mindre.start med at besøge jeres nabo i dag hvilken indsigt i vil få for hinanden det være sig dansk som uddenlands.
hilsen fra en dansker gift med en dansker med indvandre baggrund med blandet børn som er danske på nær i deres udsende.
tilføjet af

god svar

det kan ikke siges på en bedre måde
tilføjet af

lige præcis

det er sandheden........!!!
tilføjet af

hvor tager du fejl

jeg tror ikke der findes nogen som har noget imod at, der kommer fremmede her til landet, ved at de gifter sig med en dansker, men flygtninger fra en land på den anden side af kloden, det er det vi ikke vil have og familiesammenføring så vi får både far og mor, måske også besterforældre det kan vi ikke være med til, og med hensyn til hvor mange forbrydelser der bliver lavet af indvandre, så er det ikke bare nogle få af dem, som volder problemer.
tilføjet af

De få?

Til alt held håber jeg ikke at DU fører en virksomhed, for så ville INGEN indvandrer få en levende chance.
Det er denne navlebeskuelse der gør at vi aldrig får indvandrerne integretet i større mængder.
Hvor faen kommer frygten fra, når vi gang på gang ser at vore "med-danskere" KAN integreres, hvis bare de fik chancen?
tilføjet af

indvandre

Er i ikke alle sammen trætte af at brokke jeg , går folk med skyklapper på eller hvad, jeg spøger bare. Historien har ikke ændret sig siden 72 da Glistrup kom på banen, er menneske synet blevet til et skræmme billede. Det er så lille en gruppe der skaber problemmer og det kan også være en hr. eller fru dansker der øver vold eller for den sags skyld mord, der er gode og dårlige mennesker i alle samfund. Jeg har selv været gift i 33 år med en udlægning og jeg må sige at udviklingen er blevet meget være siden 72.
Hvis i synes at udlægninge, fremmearbejder eller hvad det nu hedder i dag skal hjem, så synes jeg at dansker der bor i udlandet også skulle tage hjem hvor de høre til,men spørgsmålet er så hvad gør vi så med dem der er blandet. Danskerne de er også af blandet blod rommerne vikigerne kig på historien men kig også på jeg selv for der godt nok danskere som er mørke .Kan nogle fortælle mig hvad det vil sige at være dansk for en indvandre kan også være dansk selv om deres rødder stammer fra et andet sted , selv danskere er indvandre se på danske sprog det indholder mange udlandske ord fra latin fransk tysk osv. prøv at kigge i fremmede ordbogen, måske skulle det dansk sprog rejse hjem hvor det høre til.Hvilket sprog vil i så tale.
Vi kan ikke stoppe udviklingen men fra at danmark har været et tolerant land har landet et dårlig ry i dag.
Der er lige så mange dansker som der har taget en god uddannelse som samfundet har betalt til som rejser til udlandet som der er indvandre som arbejder for samfundet i danmark.
Og der er lige så mange hr og fru❓som❓og ?der er dårlige samfundsborgere hvad der er i hviket som helst land.
Behand jeres bogere, medmennesker ordentligt viden gør frygten mindre.start med at besøge jeres nabo i dag hvilken indsigt i vil få for hinanden det være sig dansk som uddenlands.
hilsen fra en dansker gift med en dansker med indvandre baggrund med blandet børn som er danske på nær i deres udsende.
tilføjet af

Man kommer i de omgivelser man selv vil....

...for i mine omgivelser er det absolut ikke sådan. Og på de virksomheder jeg kommer, kan man ikke dække sig ind med "danskere" til de åbne jobs. Men man kan ikke få indvandrere som fuldt ud kan udfylde de jobs.
Det er stemningsmageri det du laver her, og intet andet!!
tilføjet af

det er ikke alle som stemmer på D.F

derfor kan vi godt ville undgå at muslimerne overtager landet.
tilføjet af

Muligvis smuk

Det er muligt at du er smuk udenpå, men dine ord gør at du er uendelig grim dybt ind i din sjæl. Jeg hader tanken om at vi skal sende mange dejlige mennesker hjem, og beholde én som dig.
tilføjet af

Kylling!!

Jeg har efterhånden set en del debatter hvor du har deltaget. Og du viser dig mere og mere som Danmarks største kylling. Du er så paranoid over vore indvandrere at du ikke engang gider skjule at din angst får dig til at sige de ting du gør.
Skal du lave racistisk propaganda, hvorfor tager DU så ikke til Dresden, hvor nazierne er kommet ind i politik?
tilføjet af

Skulle det virkeligt lykkes

..at disse tomhjerner får held til at sende andre end de kriminelle, og straffede ud af landet - så gider jeg ikke selv være her. Bare tanken om de mennesker jeg ville skulle holde ud at leve sammen med, giver mig brækfornemmelse.
tilføjet af

Sludder og vrøvl!

Vi er bare trætte af overkriminalitet, og at I bliver behandlet betydeligt bedre end vi "indfødte" i de offentlige systemer (velsagtens på grund af den af venstrefløjen og de radikale plantede racismeforskrækkelse).
Ydermere er det en kendsgerning at de andre EU-lande strammer op i kølvandet på os, hvorefter vi med stolthed kan se os som foregangsland overfor de andre lande. Vi er godt klar over at de teede sig i starten, men så var de (også) nødt til at vågne op til virkeligheden og følger nu efter os.
Spørg altså ikke til bekymring for anseelsen i det andre lande. De eneste hos hvem anseelsen måtte lide et knæk er de samme vataber og pladderhumanister der sidder og tuder her i Danmark (Gud bedre det!)
tilføjet af

hvordan forklare man det

til mennesker som ikke fatter, at landets økonomi virke på samme måde som vores privat økonomi og at virksomhedernes penge ikke bare kan tages og så køre det hele vidre alligevel,
tilføjet af

du bruger for lidt tid

på at læse hvad jeg skriver,nasister er noget helt andet og det er også kun fordi du ved at, jeg har ret, at du forsøger at svine mig til,hvis du tror at det er vejen frem, vil du opleve at mange vil stoppe dialogen med dig.
tilføjet af

du trænger til at komme der hvor invandre er et problem

hvor hele bydele lider under dem
tilføjet af

du vil en dag indse....

at Victor har ret
tilføjet af

Forfalsket debat?

Er du en tyrkisk kvinde, som underskriver sig "indvandrerkvinde", eller er du bare en P-humanist, som forfalsker endnu en debat?
tilføjet af

Aaliya for fanden log dog ind

Hehe.
tilføjet af

stakkels dig..

hvor har du savnet hende..
hehe
tilføjet af

opfør jer ordentligt

no problem. men det kan i ikke, der ligger grisen begravet.
tilføjet af

respekt

"respektere vores normer" er det gennemgående i hendes indlæg. Hvad grimt er der ved det??
Hvis der ikke skal mere til at du ønsker folk langt væk, så burde du netop kunne forstå hvorfor mange ønsker de fremmede væk igen.
tilføjet af

øst

Og skal du lave kommunistisk propaganda, så besøg dog kammeraterne i øst.
tilføjet af

Jeg kunne ikke

...ser meget humanisme i dit svar, hvorfor så bruge det navn.
Kommunismen som er kun flotte flosker(din mening om det) var og er problemet at mennesker istedet for at bruge misbruger. Det samme gør religionerne, men er kommunismens eller religionens idealer dårlige af den grund?
tilføjet af

Du har nok ret....

Jeg har ikke selv helt valgt det sted jeg bor nu, og jeg kan ikke udelukke at du har ret i at mit syn kunne ændre sig hvis jeg levede i en belastet bydel.
Men igen, uanset hvor jeg bor kan jeg have et positivt menneskesyn eller et negativt. Eller siger du at hele vores opfattelse skyldes miljø, og ikke arv og opdragelse?
tilføjet af

Stor TILLYKKE med fødselsdagen

...Søde. Ønsker dig at du får alt det lykke det findes her på jorden, en lyst fremtid, masser af glæder.
Bevar din lyse sind og varme hjerte, så sker miraklerne. Når man selv er positiv så møder man det positive og de mennesker man træffer på sin vej gennem livet bliver berigende for ens udvikling. Held og lykke med dit liv, Kære.
Masser af knus
fra en som selv var så heldig at opleve det samme som blev nævnt
tilføjet af

Siger du at alle.....

...som ikke deler jeres racistiske indstillinger, er kommunister? Kommunismen er død! Det jeg står for kaldes positivt menneskesyn, tolerance, viljen til at dele. Hvis det er kommunisme, så er jeg sådan én.
tilføjet af

For vedkommende som kalder sig øst

... må solen være gået ned, mig bekendt står solen op i øst og går ned i vest. Det må være sket at øst er blevet ramt af en solnedslag, hehe
tilføjet af

Hehehe,

....Djævlen kom op i dig, ikke? Dumme kælling, leg lidt med dine hængepatter og pil dig lidt i navlen, for morsom er du ikke
tilføjet af

Kvik

Du er fatisk ikke særlig kvik, men lad det nu ligge:-)
I starten af 80'erne var der stort set ingen immigranter i vores område. Og der var derfor heller ingen antipati overfor disse. Ej heller fra mine socialdemokratiske forældre, lærere o.lign
Da jeg blev ældre kom der flere til, og jeg stod på deres side da jeg erfarede flere dannede antipati overfor disse. Da jeg blev "voksen" og havde "forsvaret immigranterne" gennem flere år, indså jeg via mit miljø, at det hele havde taget overhånd. Hvordan vores land stort set er blevet mishandlet og ødelagt de sidste 20 år af den massive indvandring. Landet er idag nået til hvad jeg mener er et kritisk punkt, hvor vi simpelhen er nødt til at fastholde og fastlåse vores principper. Vil vi at vores børn skal opleve en ligeså rolig og fri tilværelse som vi selv har - er vi nødt til at overhøre jeres såkaldte "humanisme", og køre en hård politisk kurs - ikke MOD de fremmede, men FOR Danmark.
(Ovenstående for at fortælle dig at miljø betyder mere end arv og opdragelse!)
De kloge spåmænd har regnet, og forudser at befolkningen i Danmark i år 2060, består af under 50% danskere. Hvad vil dette betyde for de danske værdier, og det smukke velfærdssamsund vi har kæmpet for i flere hundreder af år?
Vil det betyde at Louis Pio, Grevinde Danner, H.C. Andersen, Stauning og ikke mindst du og jeg, har levet forgæves?
Alle immiganter i dette land, har SELV valgt at komme hertil. Og hvis landet ikke lever op til deres forventninger, kan det da på ingen måde være din hovedpine at skulle tilsvine de danskere der ikke vil ofre den danske kultur til fordel for en fremtid der minder om den mørke middelalder.
I midt 80'erne+start af 90'erne, var hele den socialistiske venstrefløj godt urolige over de amerikanske tiltag vi så i Danmark; McDonalds, Burger King, 7 eleven osv osv. Der var et større ramaskrig over denne fremmede kultur der var ved at indtage det danske Danmark. Idag er den arabiske kultur ved at overtage, og den samme venstrefløj åbner gladeligt arme og ben. Der er ingen uro...HVORDAN kan det være?? Tværtimod bekæmper de med alle midler den halve million danskere, der bekymrede må kigge til at det danske danmark forsvinder ud i det blå. HVORDAN KAN DET VÆRE???
tilføjet af

Im Back-2060?!

Er et stykke vej ud i fremtiden og der er vi, såmænd nok-mere optagede af at "Overleve"/Slås mod klimaforandringerne der kommer i drivhuseffektens kølvand-og de prognoser disse "kloge spåmænd"(:hvem er de egentligt-navne tak?)har udfærdiget er nok desuden bestilt for at underbygge DF`s synspunkter,det er der jo nok folk til:-P
-De mennesker du nævner(gentaget:Louis Pio,Grevinde danner,H.C Andersen,Stauning)
ser jeg desuden som nogle, der nok nærmere ville kæmpe for de svages rettigheder, og så tolerance!
-Levet forgæves?- man kan da godt sige at de HAR levet forgæves hvis sådan nogen som dansk folkeparti havde regeringsmagten-Men,men,men-De var før vores tid.
/next/& jeg ved ikke om "immigranterne" selv har valgt at komme hertil.Men der er ihvertfald mange mennersker der har måtte vælge at flygte for overhovedet at overleve.
Den Socialistiske venstrefløj bekymrer sig da sandelig stadigvæk over:-o
at Danmark i den grad den gør sampatiserer med U.S.A og går med ind i krigen
tilføjet af

og ?

kan man ikke lide lugten i bageriet, så fis af!!!!!!
tilføjet af

men.....

nu står dansk folkeparti for en hel del andet ed fremmedpolitik, men på mange måer har de fat i det rigtige !!!!!1
tilføjet af

til paulerik

jeg forstår sku fanme ikke hvad du mener med det du siger, hvorfor skal i dansker have så ondt i røven af os muslimer?? Jeg er selv muslimer, holder danske lov og alt det shit, så DU kan ikke komme og sig at muslimer skal ikke være i dk fordi de ikke holder danske love, tænk dig om før du snakker og lad være med at bedømme folk på den måde, det viser jo kun at du ikke er mere en et NUL!! Respekter de andres religioner så de også kan respekter jer! Og i spørger om hvorfor perker er sådan overfor jer? kig engang på den måde i snakker om os på, det er jer selv der er udenom det der sker, og de er jer selv der få os til at hade jer, pga jeres racistiske udtalelser om os.
tilføjet af

kære viktor

Jamen så bare pak Viktor, bare pak!
tilføjet af

befrielse

Hvad er der galt i at DK har medvirket til befrielse af Irak?
Hvis vi skal hjælpe de stakkels irakiske immigranter for de ikke er trygge i hjemlandet, burde det da netop blive hyldet af dig, at USA/DK hjælper de resterende irakere til et lækkert demokratisk liv. Behøver vel ikke nævne hvor taknemmelige de stakkels irakiske immigranter i DK burde være. Den mand der var årsag til deres immigration, er jo væk. SÅ vejen til deres elskede hjemland er jo banet...
Spørg irakerne om de er glade for at Saddam er fjernet, og demokratiet er indført. De er vist glade, men hvordan ville det kunne ske hvis ikke USA/DK gik ind og udførte denne befrielse af folket.
Tænk dig dog om - "snottede student"
tilføjet af

understreg

Hvem er racist? Ikke jeg! Jeg skelner hverken på hudfarve e.lign - men dømmer alene folk på deres opførsel. Kald det racisme igen, og understreg dermed hvor fordomsfuld du er.
"positivt menneskesyn, tolerance" - flotte ord, men tænk over om de overhovedet passer på dine udtalelser. "positivt menneskesyn, tolerance" kan vel antages at være urimeligt ensidigt når den udelukkende retes imod fremmede natonaliteter.
Hvor er dit "positivt menneskesyn, tolerance" overfor de folk(danskere) der af den ene eller anden grund, har oplevet ting der har skabt frygt, og dermed negative følelser for f.eks en muslim?
Hvor er dit "positivt menneskesyn, tolerance" når en stakkels underkuet somalisk kvinde opdages i sit isolationshelvede skabt af hendes mand?
tilføjet af

Det er jo deres egen skyld

at fremmedhadet florerer så meget, de har udnyttet den Danske gæstfrihed til bristepunktet. Ud over det blæser de på lov og orden, og snyder i told og skat. Så der er helt og holdent deres egen skyld at Danskerne hader dem. jeg hader dem ikke, jeg ser bare realistisk på tingene.
tilføjet af

Jeps...jeg ved det....

Kære Gerda...jeg ved at du hellere igår end idag så min ryg.
tilføjet af

Tolerance?

Nej, jeg forfordeler ikke muslimer som gør sig fortjent til at blive retsforfulgt. Men dér hvor jeg adskille mig fra de hetzende personer som bevæger sig i rigt antal her på stedet, er når man begynder at generalisere på uskyldige muslimers bekostning.
Og jeg ville ikke kunne kalde mig tolerant, hvis det begrænsede dig til den omtalte minoritetsgruppe. Mit positive menneskesyn er at jeg altid anser et menneske for værende godt, indtil jeg bliver overbevist om det modsatte.
tilføjet af

Lækkert demokratisk liv?

Ja, det skal jeg ellers lige love for. I det lækre demokrati står diverse forbryder bander og terrotister af enhver kulør man kan forestille sig i kø for at "straffe" dem der samarbejder med besættelsesmagten.
Medmindre du bevidst lukker øjnene for det, så så jeg et indslag på TV hvor danske soldater med nød og næppe blev sendt til de evige krigsmarker af nogle irakiske snigskytter?
PS..hvor blev den tanke af at NATO landende skulle operere INDENfor NATO´s grænser?
tilføjet af

ja det er da..

gået godt hidtil..og er glad for Saddam er fjernet.Men de tortursager der kom kunne de alligevel godt have været foruden...
tilføjet af

og så...

Blodbadet og Ødelæggelserne-og alle de nye terrorister der blir udklækket........men DK skulle have holdt næsen for sig selv...istedet leger Ander Fogh Bush`ses skødehund....men hvis muslimerne for opbygget et demokratisk selvstyre så er det jo fint....men der burdes sendes mere nødhjælp-og så må vi jo se hvad der sker når styrkerne endelig tager hjem til deres koner og børn....(Der er så mange ting i det, at jeg nok endnu ikke har dannet mig en klar holdning til de ting,jeg tror faktisk aldrig jeg danner en helt klar holdning selv-er ikke fastlåst-er stadigvæk åben for nye input!!det må komme...med tiden...er stadig "snottet"-men ikke en studine....
tilføjet af

Moden befrielsen

blev udført på har jeg noget imod. Hvis du har fladlus bekæmper du dem med benzin og derefter sætte ildt til benzinen?
tilføjet af

hehe

"hvor blev den tanke af at NATO landende skulle operere INDENfor NATO´s grænser?"*G*
- Jeg tror den forsvandt, cirka samtidigt med at EU begyndte indlemring af lande UDENfor Europa.
tilføjet af

Glad for fremgang på 2 mandater

Hvis du er velintegreret i det danske samfund,arbejder og forsørger dig selv, skulle drt ikke være noget at bekymre for, da Dansk Folkeparti ikke er og aldrig har været et racistisk parti. Men at vi mener at vi nu må stoppe op for videre indvandring, skyldes jo at især muslimer som oftes ikke har eller orket at gøre sig umage til at respektere det danske samfund og dets kultur. Vi kan altså ikke forsørge flere af jer. Det undre mig at så mange muslimer aldrig har lært lidt selvkritik, i mange af jer er det et tabu at kritisere jer selv om det kan være mange grunde til det.. Hvad f.eks. med de unge tyrkere som dræbte den unge turist på Nørrebro, nåh ja men var jo heller ikke muslim.
tilføjet af

kære invandrerkvinde

Jeg kan godt forstå din harme over, at dk er blevet så fremmedfjendsk.... Jeg har aldrig set mig selv som fremmedfjendsk, men må dog indrømme at jeg de seneste år, har flyttet min mening en smule,,,,, lad mig prøve at forklare...
Der er forskellige ting omkring fremmede kulturer der gør at vi bliver berørte,,, som feks. omskæring, tvangsægteskaber, fanatisk religion mm... disse ting gør at to eller flere kulturer tørner sammen, og det er i de tilfælde , for mit eget vedkommnes skyld, vi ændre mening.... Jeg har veninder der er "fremmede", men de har også valgt at bo i danmark, som dig selv, og at følge det regelsæt, der nu en gang er for danskere,,,,
Der hvor snoren knækker, er når man høre om "fremmede" unge, der terroriserer en halv by, eller unge smukke piger der må dø, fordi de ikke ville gifte sig med den udvalgte eller når dk piger bliver massevoldtaget eller når en på tv står frem og fortæller om kamphundeopdrat eller,,,ja jeg kunne blive ved,,,,,
Så vil du måske sige,,,jamen der er da også danskere der gør sådan,,, og ja det har du ret i, krig, vandalisme, terrorisme og uretfærdighed findes i alle kulturer, nationaliteter,farve og samfundslag, men egentlig er det vel sådan at når dine børn og naboens børn laver ballade,,,,så bliver dine egne sendt på værelset og naboens børn bliver sendt hjem,,,,ikk,,,,Jeg er stadig ikke fremmedfjendsk, men ganske godt gammeldags træt af at høre om alt den ballade der er med at få "fremmede" integreret,,, Hvis du har klaret den, så er jeg sgu stolt af dig,,, men der findes jo stadig mange der slet ikke har lyst til at blive en del af det danske samfund,, og det er til dem, min irretation går,,, ikke til dig,,,
skulle det så ikke være blevet sagt,så, på vejne af danmark, velkommen til håber du bliver lykkelig her..
tilføjet af

Mange gode grunde....

Hejsa Rie
Du nævner mange af de gode, men frem for alt rigtige grunde til den voksende skepsis over om det er muligt at integrere de "fremmede". Som du, har også jeg bekendte og ansatte som indvandrede for år tilbage. Jeg er så heldig at de har integreret sig rigtigt flot.
Men netop det med omskæringer, voldtægt osv gør at vores skepsis gror. Og det eksemple med nabodrengen illustreret bedre end alle de had tirrader problemstillingen. Hagen ved det eksempel er at vi ved vi sender nabodrengen hjem til for ham trygge forhold. Det kan vi desværre ikke være sikre på når vi bruger dette sidste middel mod kriminelle indvandrere. Men jo, udvisning er et MUST når de bliver kriminelle, for de fravælger de normer vi andre lever under.
tilføjet af

det er vigtigt

ikke være racistiske mod hinanden. Den bedste måde
at afprøve tolerancen er at se på hvor mange ikke-muslimske kvinder er gift med muslimske mænd og sammenligne dette med hvor mange muslimske kvinder er gifte med ikke-muslimske mænd. Således at alle har fået lov til at bevare deres oprindelige tro og hvordan dette er blevet accepteret i baglandet. Det er nok den allerbedste tolerancemåler.
mvh
tilføjet af

Nej, hvor lusket!

Deu ved jo udmærket godt, at der ikke er een muslimsk kvinde, som har fået lov at gifte sig med en dansker!
tilføjet af

Hun er ikke kære Gerda

...hun er grumme med lidt omskrivning bliver det grimme Gerda, hun er grim både i sind som i skind(mangler sikkert håret og tænderne, så nu forsøger hun at bide med gumerne *LOL*
tilføjet af

nej der er ingen

muslimsk kvinde, der gifter sig med en dansk kristen mand, men omvendt er der mange danske kvinder, der gifter sig med en muslimsk mand.
Hvis der er en dansk mand, der gifter sig med en muslimsk kvinde, så konverterer han til Islam.
Nu spørger jeg igen herinde, men får nok ingen svar, hvor mange kender danske mænd uden at de skal konvertere til islam er blevet gift med en muslimsk kvinde????
Derfor kan de aldrig blive integreret her.
Men til dig, der har startet denne debat, vil jeg da ønske dig held og lykke, og så svar mig tak
tilføjet af

jeg er enig

med jer, at det er i forbindelse med de blandede
giftermål man virkelig får afprøvet hvem der racist og hvem ikke er det.

I de gamle muslimske stater blev dhimmier henrettet i forbindelse med sexuelle tilnærmelser til muslimske kvinder. Det omvendte var derimod lovligt. Disse sharia love er kraft f.eks. Iran idag.
Men er virkelig rigtigt at man blandt tilflyttere her Danmark praktiserer denne racisme? Jeg har meget svært ved at tro på det.
tilføjet af

jeg er enig med

jer, at det er i forbindelse med de blandede
giftermål man virkelig får afprøvet hvem der racist og hvem ikke er det.

I de gamle muslimske stater blev dhimmier henrettet i forbindelse med sexuelle tilnærmelser til muslimske kvinder. Det omvendte var derimod lovligt. Disse sharia love er kraft f.eks. Iran idag.
Men er virkelig rigtigt at man blandt tilflyttere her Danmark praktiserer denne racisme? Jeg har meget svært ved at tro på det.
tilføjet af

Fremmedfjendsk

Kære tyrker, det vi ikke kan lide, er den muslimske besættelse af vores (og dit )land - og det er jo det, der foregår. Vi bliver jo af muslimerne snart smidt i havet, som vi i sin tid gjorde med kelterne - og det bryder vi os ikke om! (Det gjorde de heller ikke )
Hvis du havde læst SINUHE ÆGYPTEREN, så vil du kunne læse, at assyrerkongen siger til SINUHE: Vores kvinder får 10 børn, jeres kun 1 barn,
så vi har ret til jeres land.
Og det er hvad muslimerne siger og gør i dag.
Iøvrigt er jeg racist af værste skuffe, jeg bryder mig ikke om mandlige negre, mandlige kinesere , mandlige indonesere, mandlige indianere eller hvide mænd, men kvinderne dem falder jeg for uanset hudfarve, men det er jo også noget andet, som nasisten fra Ålborg sagde, da han blev omvendt af en brunøjet pige.
Kære Tyrker, jeg håber, du får et godt liv i det land, som du betragter som dit. Det er dit, fordi du bor her, men vi kan ikke klare flere, men der kommer stadig flere, så ligesom de fattige jøder i sin truede de rige jøder, så vil de sidst ankomne tyrkere true dig - so ist es
tilføjet af

denne ægteskabs praksis

minder meget om den som nasisterne indførte i 1935 med Nuremberger lovene. dette er vel fuldt og helt racisme.
tilføjet af

Du er ikke kun racist af værste skuffe, du er en også en dum hæks

din hængepatter og slappe kønslæber er sikkert lige så grimme som resten af dig. Du er en hæks, du skal brændes i helvede når dagen kommer hvor du vil stå ansigt til ansigt med din hæslige tankeform. Føj, skam dig
tilføjet af

Racisme

Du virker meget sød og desværre meget naiv!! De politiske realiteter i DK og resten af verden er nu blevet sådan at det KAN ikke blive med såkaldte
"flygtninge" at emigrere og flygte, ikke fra den politiske situation MEN den økonomiske!! Vi kan OG skal IKKE redde hele verden far fattigdom! Men først og fremmest tage af vores egne borgere !! Du bruger desværre ordet racisme... pas på med det!! Hvor mange sorte afrikanere er der i de arabiske og tyrkiske parlementer, militær og andre institutioner!!!??? DE største racister er arabere og især PAKISTANERE!! Hvorfor er der ingen tyrkere der emigrere til andre nabolande såsom Syrien og SAUIDI ARABIEN!!?? Fordi I ikke har samme demokratikse rettigheder OG fordi de er gennem NATIONALISTISKE!!(racistiske)!! LAd vær med at bruge ordet rasist når du (o.a) ikke TØR!?
se OG kritisere på jeres egne befolningsgrupper!
M.V.H. "Tarzan"
tilføjet af

Indskrænket?

Mon ikke det er dig der en kende for frimodig?
Man kan ikke være "en tyrkisk kvinde, født og opvokset i Danmark"! Enten er man tyrkisk, født I Tyrkiet, eller også er man dansk, født i Danmark.
Jeg taler overhovedet ikke om hvor man har sine rødder, men om at hvis man er født og opvokset i et land, så er det der man hører hjemmer, og det man er. Man kan altså ikke være både og! Det er alt det med dobbelt statsborgerskab og "bevar dine rødder" der skaber problemerne for 2. og 3. generations indvandrere.
Hvordan tror du Amerika havde set ud idag, hvis alle indvandrene holdt krampagtigt fast i deres tidligere hjemlandes traditioner, og fastholdt at selv 4. generation skulle kalde sig statsborger i det land deres forfædre engang indvandrede fra?
Det holder bare ikke. Hvis ikke indvandrene i Danmark snart begynder at forholde sig til det danske samfund, ender det i et blodbad. Se hvordan DF vokser! Det er skræmmende at se hvordan flere og flere danskere skilter med deres fremmedhad, men årsagen skal primært findes i indvandrenes ringe lyst til integration og accept af de danske normer.
Og jo mere sådan noge som dig taler om indskrænkede danskere, jo flere medlemmer får DF!
tilføjet af

Hvis dumhed....

..gjorde ondt, så måtte du skrige dig i søvne hver aften i smerter.
tilføjet af

er det rigtigt

som smilodon og i andre siger, at muslimske kvinder ikke får lov at gifte sig med ikke-muslimske mænd, så har man nok at gøre med den værste racistiske svøbe i nyere tid.
tilføjet af

At stave!

Poul Erik, hvor gammel er du? Jeg går f.eks. i 9. klasse, og har aldrig set en voksen mand stave så dårligt! Det er jo umuligt at læse hvad du skriver. Min lillebror staver bedre! Pinligt!
tilføjet af

Hvorfor mon en person kalder bekender sig til en anden nationalitet

Min svoger, er biologisk halv dansker. Men han har gennem hele sin opvækst kaldt sig københavner, når han er blevet spurgt, hvorhan kommer fra.
Men de mange gentagne spørgsmål om oprindelse, har nu gjort at han er begyndt at fortælle hvor hans far oprindeligt kommer fra, når han bliver spurgt om hvor han er fra.
Jeg tror det forholder sig på samme måde med de fleste personer, som identificere sig med en anden nationalitet end det at være dansker. De er nok blevet spurgt om deres biologiske oprindelse lige siden deres fødsel, og ikke om hvor i Danmark de er født og opvokset.
Så hvis der er nogen der er forarget over at personer ikke kalder sig for danskere, så start med at undlade at spørge til biologisk oprindelse, og stil i stedet spørgsmål, af en karakter, som du også ville stille en dansker der kun har rødder i Danmark flere århundreder tilbage i tiden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.