7tilføjet af

Dødspuljen

Med Østrig, Schweiz og Grækenland i det øverste seedningslag har det selvsagt givet Holland sværeste betingelser, da de blev placeret i dette lag.
Det har givet den hårde pulje
Holland, Italien, Frankrig og Rumænien.
Rumænien kunne godt overraske positivt. De har gjort det godt i kvalifikationen. Men den pulje har gjort det endnu sværere for dem at overraske. Alle tre andre lande er favoritter til medaljer og det går løs idag.
Jeg synes den franske træner er en komplet idiot. Henry har ikke gjort det godt nok for Barcelona. Men det er et stærkt hold!
Italien har et par vigtige spillere skadet. Sidste EM forlod de efter gruppespillet, da Sverige og Danmark spillede 2-2 - mon ikke de vil gøre alt for at gøre skaden god igen; og lykkes med dette?
Holland er udråbt til at være favoritter?
Jeg har ingen anelse. Alt kan ske i denne pulje. Efter i aften er vi måske lidt klogere, men intet er afgjort efter første kamp.
tilføjet af

Ang. Frankrings hold

Jaja, franskmændende skal nu nok være heldige. Men hvorfor man har fravalgt Trezeguet, Henry og ikke mindst Flemini idag er en gåde. Ja i det hele taget en gåde, at Trezeguet ikke er med til EM. Idag ville han allerede have scoret 2 mål.
Istedet har de efterhånden aldrende Anelka inde. Hvad tænker den franske træner på?
De har måske tænkt sig at vinde EM med 2. holdet? 😃
tilføjet af

Den vinder hollænderne klart

Modstanderne er jo alle sydfra.
tilføjet af

det ville da være ualmindelig frækt

Hej Randers FREJA Fan
Det ville da være ualmindelig frækt at vinde med 2. holdet. Så du kampen idag? Rumænien var ikke et nemt hold at spille imod, når de står så defensive, men det er nu ærgerligt, at der ikke er plads til mere kreativitet på et hold (kun Ribery) og at også franskmændene holdt fast i deres defensiv. Ser man på det italienske og hollandske spil idag, så tror jeg ikke franskmændene skal være tilfreds med det ene point.
Trezeguet er ældre en Anelka, men jeg er nu helt enig. Og nu har jeg ikke set Benzema særlig mange gange, men det han lavede idag var tandløst.
tilføjet af

Italien vinder efter dårlig start

Jeg tror at Italien vinder selv efter den dårlige start. Italien spillede en dårlig kamp mod Holland, hvor Holland tydligvis var bedre, men Italien skal bare lige op i tempo som der skete de sidste 20 minutter af kampen. Jeg tror at Italien bare lige skulle se af selvom de er verdens mester skal de ikke tage for let på det, de skal ind og ´vise hvordan man spiller ordenlig fodbold, som de gjorde i VM🙂
tilføjet af

Det er ikke nødvendigvis dårligt at tabe en enkelt kamp

hvis man vel og mærke kan rejse sig efterfølgende. Det er der talrige eksempler på.
Italien blev straffet i anden halvleg - men kæmpede videre (i al fald offensivt) til sidste fløjt. Havde Del Piero udlignet til 2-1 på hans første eller anden chance, så ville der havde været mere spænding om udfaldet. Hollænderne scorede to virkelig flotte kontra mål, og det var ikke nogen skam at tabe til dem igår. Tror også Italien kommer igen. 🙂
tilføjet af

Del Piero

Ja tror også Italien ville havde vundet, hvis Del Piero havde scoret til 2:1 eller spillet udafgjord. Men jeg forstår ikke at italinske træner ikke har Del Piero som en starts spiller. Man så jo tydeligt at han satte fart på spillet og derfor mener jeg at han skal starte inde.🙂
tilføjet af

Puljerne

Jeg håber at Portugal eller Holland vinder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.