8tilføjet af

Dårlig ven!

Er det fair - hvis en af dine bedste veninder "stjæler" den fyr du er interesseret i? Det er nemlig lige sket for mig. Hun vidste jeg var vildt interesseret i ham - og alligevel var hun sammen med ham - i mit hjem foran mig!
Er det mig der overdriver, eller er hun rent faktisk en dårlig ven?
Mine forældre siger jeg skal "droppe" hende, for venner gør ikke sådan noget imod hinanden. Jeg har fortalt hende at jeg er sur på hende, men ved ikke hvad jeg mere kan gøre!?
Håber i kan hjælpe... På forhånd tak...
Mange hilsner - den forvirrede
GOD PÅSKE!
tilføjet af

Tarveligt

Hej, det var helt klart tarveligt af din veninde at stjæle en fyr du var interesseret i. Dog synes jeg ikke nødvendigvis du skal droppe hende. I har en del I skal have snakket om. Spørg hende om hun havde gjort sig nogle tanker om dine følelser og aftal nogle regler for hvornår en fyr er "off limit". Var hun selv forelsket i denne fyr uden at turde fortælle dig det?
tilføjet af

Hemmeligt forelsket

Nej, det var hun nemlig ikke... Derimod i hans bedste ven som også var til festen.
Jeg syntes måske bare det var en smule egoistisk at gøre, når hun vidste hvordan jeg havde det med ham!
Men tusind tak for dit svar. :)
tilføjet af

hej igen

Du har ret - det var meget egoistisk. Og hvis hun ikke har kommet med en ordentlig forklaring og hvis du ikke føler du vil kunne stole på hende igen, så er der desværre ikke så meget at gøre, andet I må slutte venskabet. Det er op til hende at gøre det godt igen, for det er hende der har begået en stor fejl.
tilføjet af

Give Anonym ret

Jeg vil give Anonym ret..det er hende der skal gøre det godt igen hvis i skal forblive venner, nu hvor det er hendes skyld alt det her rod. Men jeg synes også at du skulle tale med hende hvis du ikke allerrede har gjort det og hører hvorfor hun gjorde det? Hvorfor lige med ham du var interreseret i og ikke med ham vennen som hun var interreseret i...!
Held og lykke..
tilføjet af

Hvor lang tid?

Hej..
D hele kommer an på hvor lang tid du har ku li ham..
Og hvor lang tid hun har ku li ham?..
Hvis hun har ku li ham r d jo ikk hendes skyld, så har hun li'så meget lov til en chance som du har..
D r måske ikk fair at hun gør d foran dig, men hvis hun ikk havde gjort d, ville du have gjort d samme mod hende.. Ser du en pointe?
Nej, hun r ingen dårlig ven, hun var bar vild mæ en dreng, og d kan man ikk rigtig styre selv.. Hun gjorde jo bar, hvad alle andre ville have gjort, selv dig..
Kyss fra os..
tilføjet af

Jamen.....

Hvis hun så bare HAVDE været vild med ham, havde jeg absolut ikke reageret på den måde jeg gjorde. Men hun ville egentlig have scoret hans bedste ven, men istedet valgte hun at vælge personen hun vidste jeg var vild med.
Det ved jeg ikke helt om man kan kalde faír!?
tilføjet af

Har prøvet

Jeg vil lige fortælle dig, at hun nok vil føle sig som en lort lige nu. Men det er ikke værd at droppe et venskab pga en "smutter". Jeg kom til at gøre det samme overfor en af mine veninder, men jeg lod ham være fordi vi snakkede om det, og hun blev enig med mig om, at så var han heller ikke det værd for hende hvis han kunne finde på at være sammen med en anden.
Hun er ikke en dårlig ven, men bare et menneske.
tilføjet af

Dårlig ven?

Jeg forstår godt du hvis du er sur, MEGET sur, for det er sku ikk sjovt. Jeg har prøvet præcist det samme, med den undtagelse at jeg er en dreng, og vi begge var vilde med en pige. Føsrt var jeg virkelig sur på ham min ven, men efter et stykke tid gik det over, jeg kom videre... I dag er vi alle tre rigtig gode venner, og jeg er glad for jeg ikk vendte ham ryggen...
Men det er dit valg...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.