11tilføjet af

brystmælk

Hejsa
Jeg tænder helt vildt på kvinder som har mælk i deres dejlige bryster. Det jeg så mangler er en eller flere kvinder også gerne par som har lyst til at la mig kærtegne deres bryster og tømme dem for den dejlige mælk. evt hed sex hvor i sprøjter mælken ud over mig. skulle jeg være så heldig at der findes nogen her på vestsjælland, som er med på legen.
lad mig høre fra dig / jer
tilføjet af

Fy for helved!

Nej!
tilføjet af

Brystmælk i kaffen

Så et docu-soap program om groteske skjulte optagelser fra overvågningskameraer
her var der også den her ammende kvinde der arbejdede i en kaffebar. Tro det eller ej, men hun blev snuppet i at hun malke sit bryst ned i kundernes kaffe, hvis de havde bestilt café latte. Mistanken opstod rent faktisk fordi der var flere af kunderne der syntes at deres café latte smagte sjovt.
Hun blev selvfølgelig straks fyret.
tilføjet af

brystmælk

det synes jeg også er at gå over stregen, man skal ikke gøre sådan noget i det skjulte. det er noget man skal være enige om, og især da det er så stort et tabu emne. ind til videre har jeg ikke kunn efå en ordentlig forklaring på hvorfor at de fleste tar afstand til den lyst til at smage på en kvindes brystmælk.
tilføjet af

Brystmælk

brystmælk er dejligt sødt vel til en vær tid nøde at sutter det ud af et mælke fylt bryst
tilføjet af

Måske med mig...?

Hej skatter *S*
Jeg har meget store og meget spændte babser for jeg har små børn som ikke rigtig kan lide smagen mere. Mit problem er at mine junger er meget store og tunge og at jeg ikke kan komme af med mælken fordi der ingen er der vil patte på mig her på landet hvor jeg bor. Vi bor i St. Magleby så hvis du vil kigge forbi så stiller jeg mig gerne til rådighed - men jeg advarer for vi snakker som seriøse! jader på ca. 6 kg stykket! Kan du ta' det?
kh.
Nora
tilføjet af

lyder lækkert

hejsa
er det st.magleby ved skælskør????
sider og blir helt tændt, ved tanken om dine store fyldige bryster. er det noget din mand ved noget om? eller skal det foregå lidt hemmeligt
glæder mig vildt til at høre fra dig
tilføjet af

glemte lige

du kan skrive til min mail den heder mrm5@sol.dk, venter spændt på dig
tilføjet af

hvorfor

skriver mange en masse og så enten lader være med at skrive tilbage eller bare vil gøre grin med folk, som mener det seriøst. jeg forstår ikke helt hvad man for ud af det.
tilføjet af

Der vil altid

- være nogle der vil moresig på andres bekostning. Jeg må også indrømme at din forespørgsel er en smule langt ude. Eller jeg kan godt forstå din fetich, men at leve den ud i livet er og bliver svært. Tænk over det! For det første er de fleste kvinder, der giver bryst i et forhold. Så lader man ikke lige fremmede mænd få en tår. Er de alene mødre, så tror jeg, det sidste de tænker på eller har overskud til, er at opfylde en eller anden fremmed mands fantasi.
Personligt er der ikke andre mænd, der får lov til at smage min brystmælk udover min mand (han var bare nysgerrig *G*) og min søn.
tilføjet af

Hallo...!!!

Er du ikke en smule naiv? En hver kan da se at det er en der tager pis på dig!!!
tilføjet af

patte

hejsa nora. jeg elsker et par bryster med mælk i. tænder på det.... har du en msn eller mobil så vi måske kan finde finde ud af noget.🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.