1tilføjet af

PCO

Er der andre der som jeg har PCO og har/haft svært ved at blive gravid og evt. har nogle erfaringer, som de har lyst til at dele ud af?
tilføjet af

Erfaring gives : o)

Hej med dig,
Jeg har også pco, men er nu så overheldig at være i uge 20 efter hormonbehandling med puregon + tre insemineringer.
Som et staldtip kan jeg fortælle dig, hvis ikke du allerede ved det, at det pga. ventelistegarantien er gratis at blive behandlet i det private - dog ikke reagensglas, kun hormoner og ins. Jeg var selv skrevet op til Rigshospitalet med 4 måneders ventetid, da jeg fik det at vide, og ugen efter fik jeg en tid på fertilitetsklinikken Trianglen i Hellerup. Man betaler kun for medicinen, og efter at have skiftet gruppe i sygeforsikringen danmark, fik jeg også dén dækket.
Ellers kan jeg anbefale dig netdokters pco-debat, den står under "Kvinder". Jeg er kun sjældent derinde nu, men de er utrolig kloge og søde til at støtte og svare på spørgsmål.
Det er en hård ting at være i behandling; jeg tænkte på det konstant og var noget håbløs i perioder, men det var heldigvis det hele værd, og jeg synes faktisk, at jeg både er blevet klogere og er vokset med erfaringerne.
Held og lykke til dig,
fra Ellen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.