9tilføjet af

AZ huse?

Jeg er i forhandlinger med AZ huse for at få opført en villa, er der nogle der har gode/dårlige erfaringer om dette firma?
Eller skal jeg overveje et andet firma, hvilket?
tilføjet af

lad være

jeg droppede dem da vi ikke kunne få et konkret svar på slutpris tidsteminer m.m. kig på www.byggeside.dk der kan du læse om et hus AZ måtte købe tilbage, pga. byggesjusk. De prøver at give køberen mundkurv på ved at true med en bod på 100.000,00 pr. udtalelse i det offentlige ??? der har været et indslag i TVØst om sagen det kan du også finde på samme www
tilføjet af

Byggeside

Debatforum, Erfaring Byggefirmaer, Murstenshuse , side 3
tilføjet af

se her

tilføjet af

Ville......

straks overveje et andet firma!
AZ-huse har haft en del byggesjuks og dårlige håndværker inden for de sidste 2 år! Og har derfor en del dårlige sager kørende!
En af mine bekendt kører en sag, fordi da de byggede hans hus, dækkede de ikke taget af, men havde lagt isolering i! Pga megen regn, stod huset åbent i 2 uger og da regnen var overstået skiftede man ikke isoleringen men lukke huset! De har selvfølgelig slåset med fugt og svampet i et nybygget hus lige siden!
Gambo Byg
Jelly Huse
Har jeg hørt meget godt om!!!!
tilføjet af

AZ Huse

Hvis alt går efter planen overtager vi vores nye hus fra AZ huse i næste uge ca. 14 dage før det var lovet færdig - alt er simpelthen kørt perfekt - super håndværkere kanon projektstyring - ganske enkelt super - vi ahr aldrig prøvet at bygge før og havde hørt mange historier om dårlige projekter - vi kan ikke genkende noget af det hos AZ huse.
Du kan rolig tage dem
Held og lykke
tilføjet af

okay, men det lyder jo altsammen meget godt

men vi har holdt 1. byggemøde med dem, og vi aftalte nogle ting som vi skulle lave og nogle ting som de skulle lave, det blev skrevet ned på 2 eksemplarere, der gik 3-4 dage og vi modtog et tilbud, men så har sælgeren valgt at skrive alverdens ting på tilbuddet som vi var blevet enige om ikke skulle være der, det giver jo den første opmærksomhed på at sige - lad os komme ud af det her, vi har siden snakket med interbyg, ganske fint, men det var ikke lige det - tror vi, så nu prøver vi jely huse, som ind til videre lyder meget lovende.
tilføjet af

Vi kæmper stadig mod AZ-huse

Hej
Efter næsten 1 år, er vi endelig færdig med arbejdet på vores hus. Mangeludbedring tog 8 mdr. Vi har haft 4 forskellige byggeledere i byggefasen, og alt der aftales bliver ikke overholdt. Tilbage står nu at AZ huse ikke ønsker at kompensere for bl.a. fejl i bryggers og i køkken. Ligesom vi frygter at de aldrig dukker op til 1. års gennemgang. Så mit råd er til alle: Find et andet byggefirma
tilføjet af

Heller ingen anbefaling herfra

Vil lige sige at meget af det dårlige az huse har lavet i de sidste 3 år jeg har kendskab til og som folk har lagt på nettet i frustration og til advarsel, er blevet fjernet igen...
Til dit spørgsmål er svaret JA!
tilføjet af

AZ Huse

Hej,
Vi står midt i et byggeri som skulle have være overtaget den 28. marts 2007. I dag den 19 april er der stadig 2 måneder - mindst - tilbage.
UNDLAD at handle med AZ Huse, de kan ikke leve op til deres fine salgsmateriale, de sender ekstra regninger på arbejder som er indeholdt i tilbud, arbejder som ikke er udført, vi har haft 4 forskellige byggeledere, er medbygger og kan ikke få en tidsplan så vi selv kan planlægge. Hold jer væk fra AZ Huse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.