5tilføjet af

Interbyg?

Igår spurgte jeg til om AZ huse var nogle man kunne få til at bygge et hus for sig, men jeg blev gjort opmærksom på at holde mig væk, da der var en del sager der ikke køre odrentligt hos dem!!!
Hvordan så med INTERBYG?
Kender du noget til dem?
Godt eller skidt?
Hvad er ellers alternativet?
tilføjet af

Dansk Byggeri

Prøv at skaffe et firma gennem Dansk Byggeri. Men husk nu at lave alle aftaler på skrift og ihht AB92
tilføjet af

Som de fleste

Interbyg er en seriøs udbyder af en-familiehuse - fuldstændigt ligesom AZ-huse er det.
Desværre for disse firmaer har der de seneste år været alt for travlt i branchen, med deraf følgende "svipsere".
Min pointe er at du roligt kan indgå aftale med ét af disse firmaer - men vær omhyggelig med at alt aftales skriftligt og med fast pris på ALT.
De beskrevne fejl/mangler ved AZ-huse kan findes tilsvarende på et hvilket som helst byggefirma i landet - dem der påstår andet, lyver!
tilføjet af

Hold dig fra Interbyg

Jeg kan kun anbefale dig ikke at bygge med Interbyg. Jeg er selv ved at bygge med dem og har kun haft problemer. De har bla. truet med ikke at udleverer nøglen til vores hus, selvom vi har betalt alle rater dog med tilbagehold af penge for ting der ikke er i orden eller udbedret. Endvidere fortæller de at de kun bruger gode erfarende håndværkere, hvilket ikke er sandt. Bla. har vi haft en person til at lave tømmerarbejde selvom han er mekanikker. Og ja resultatet er også derefter! Hvis jeg skulle vælge om ville jeg aldrig bygge med Interbyg, da de er uærlige og arrogante.
tilføjet af

jeg har kun gode erfaringer med Interbyg

Hej husbygger
jeg kan kun anbefale interbyg - jeg har fået bygget 3 huse med dem og min søster 1 hus uden nogen problemmer -
jeg kan dog fortælle dig at firmaet blev overtaget af nye ejere i år og det er dem jeg kun har handlet med og det er rigtigt at de forige ejere ikke var helt fine i kanten men osse derfor de ikke klarede skærene.
De nye ejere har kun god at sige om og jeg kan da fortælle dig at idag er det sådan at man hos interbyg ikke betaler en krone før huset er færdig og du har godkendt det - og det er ingen andre i byggebranchen som gør.
tilføjet af

betaling først ved overtagelse

😉preben jørgensen omkring vejle skal altså også først have pengene ved overtagelsedagen og han skal kun have et depositum på 25.000 ved byggestart. og han bygger til tiden. men han bygger kun i en radius på 80 kilometer fra hovedsædet, øv.😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.